reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Trading Navigator Methode

Werkt deze methode nou echt of niet?

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

Ben jij geïnteresseerd in het lezen van mijn Review Trading Navigator Methode?

Het handelen in aandelen en opties, beleggen en investeren zijn manieren om snel rijk te worden.

Het is een vreemde wereld en als je dit niet op een goede manier aanpakt kun je er ook veel geld mee verliezen!

Dit is natuurlijk niet het doel als je hier aan wilt beginnen. Jij gaat voor de winst!

Wil jij beleggen met aandelen en opties en hier op lange termijn gegarandeerd winst mee gaan maken?

Lees hieronder meer in mijn Review Trading Navigator Methode.

Inhoudsopgave

De maker van het product (Review Trading Navigator Methode)

De naam van de maker van de Trading Navigator Methode is Harm van Wijk. Hij brengt al enige tijd producten op de markt die te maken hebben met investeren en beleggen.

Hij heeft wat betreft investeren en beleggen al naam gemaakt op het internet. Een ander product dat hij op de markt heeft gebracht is ‘Beleggen met Opties’.

Harm heeft de opleiding Bedrijfseconomie en Marketing gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft hij management functies gehad bij enkele grote banken in ons land. Bijvoorbeeld SNS, Binckbank en Fortis.

Ook is hij commercieel manager geweest bij de Financiële Telegraaf. Hierna is hij zich gaan richten op Beursbulletin. Dit is een online platform voor mensen die beleggen.

Vervolgens heeft Harm een online platform genaamd ‘De Slimste Belegger’ opgericht. Hiermee verkoopt hij producten en cursussen voor beleggers en investeerders.

Bijna 25 jaar (sinds 1995) is Harm al bezig met beleggen en investeren en dit soort producten ontwikkelen. Hij weet dat hij veel verstand heeft van beleggen en investeren zonder arrogant over te komen. Hij is recht door zee.

Zijn producten zijn in mijn ogen kwalitatief goed te noemen en worden dus ook vaak positief ontvangen. Daarnaast brengt hij heel veel van zijn kennis online aan de mensen over.

Hij werkt onder zijn eigen naam (Harm van Wijk) en zijn bedrijfsgegevens vind je terug bij de KVK. Dit vind ik ook een pluspunt. Dat betekent dat hij niks te verbergen lijkt te hebben.

Lees hieronder meer in mijn Review Trading Navigator Methode.

Review Trading Navigator Methode

Wat zegt de maker over zijn Trading Navigator Methode?

Wat kun je volgens Harm van Wijk verwachten van zijn Trading Navigator Methode? Op zijn website kun je het meeste van deze informatie allemaal vinden.

Hij beweert dat hij met zijn product de beurs heeft verslagen met het behalen van winsten. Geen uitspraak voor een man zonder ballen.

Bij normale indexfondsen mag je blij zijn als je tussen de 5% en 8% aan rendement behaald. Met zijn methode zegt hij een gemiddeld rendement van 18% tot 22% te behalen.

Hij vertelt dat je maar 10 minuten per dag nodig zult hebben met deze methode en dat er makkelijk mee te werken is. Iedereen zou er mee moeten kunnen werken.

De software van de Trading Navigator Methode zorgt ervoor dat jij je risico zo klein als mogelijk kunt houden. Verder geeft de software je de signalen wanneer jij aandelen en opties moet kopen of verkopen.

Volgens Harm ga je gegarandeerd de beurzen verslaan met zijn methode. Wie wil dit nu niet? Het klinkt goed al zeg ik het zelf!

Lees hieronder in mijn Review Trading Navigator Methode wat je allemaal ontvangt als je dit product aanschaft.

Wat ontvang je met de Trading Navigator Methode?

Wat ga jij ontvangen als je de Trading Navigator Methode aanschaft? Het product bestaat uit nogal veel verschillende onderdelen.

Ten eerste ga je de Trading Navigator 1 voor aandelen ontvangen. Daaropvolgend ontvang je de Trading Navigator 2 voor opties.

Je ontvangt ook een 6 weekse training, 2 jaar VIP toegang tot De Slimste Belegger (een ander programma van Harm) en 2 jaar alerts via Telegram.

Ook ontvang je de Handleiding Geld verdienen met Opties en Geld verdienen met Aandelen.

Als laatste ontvang je nog de Speeders, Sprinters en Turbo’s, het MeXem transactietegoed en toegang tot een evenement voor 2 personen.

Ik vind het een complete en duidelijke cursus. Alles word je stap voor stap uitgelegd zodat je er makkelijk doorheen gaat fietsen.

Lees hieronder een meer gedetailleerde uitleg over wat je ontvangt.

1: Trading Navigator 1 voor aandelen

Dit is een softwareprogramma waarin je leert hoe je het beste kunt beleggen in aandelen. Je gaat deze software nergens anders op het internet vinden. De software is namelijk uniek.

Het zorgt ervoor dat je een stukje voor loopt op de mensen die ook in hetzelfde product willen beleggen als jij. Dit omdat je automatisch een melding krijgt wanneer je aandelen moet kopen of juist verkopen.

Het programma is heel duidelijk te lezen en op zijn website worden hier ook filmpjes over gedeeld.

2: Trading Navigator 2 voor opties

Dit is een softwareprogramma waarin je leert hoe je het beste kunt beleggen in opties. Deze software is net als Trading Navigator 1 uniek en je zult deze nergens anders tegenkomen.

Aandelenkoers met lijnen

De berekeningen hiervoor worden allemaal automatisch voor je uitgevoerd en je hoeft alleen het systeem te volgen. Jij kunt je dan alweer bezig houden met eventuele volgende stappen.

Veel mensen ervaren dit als prettig aangezien beleggen niet altijd stress vrij is.

De software werkt precies hetzelfde al Trading Navigator 1 maar het verschil is dat je daarbij in aandelen belegd en bij Trading Navigator 2 in opties.

Opties zijn voor een kortere periode dan aandelen. Je kunt er sneller geld mee verdienen!

3: 6 weekse training (Review Trading Navigator Methode)

Je leert in deze 6 weken exact hoe om te gaan met de software die je ontvangt. Deze training zit in het softwarepakket Trading Navigator 1 en Trading Navigator 2.

Je hebt de Trading Navigator Methode niet binnen 5 minuten onder de knie. Je zult zelf hard voor moeten werken om dit onder de knie te krijgen.

In deze 6 weekse training leer je het allemaal!

4: 2 jaar VIP toegang De Slimste Belegger

Je krijgt hierbij toegang tot het online platform De Slimste Belegger. Hierin komen alle leden samen die deze cursus hebben aangeschaft. Het is een soort ledengedeelte waar men vragen aan elkaar kan stellen.

Trucs en tips worden hier regelmatig met elkaar (beleggers die dit programma hebben gekocht) gedeeld. Iedereen staat voor elkaar klaar om uiteindelijk allemaal winst te gaan maken!

5: 2 jaar alerts via Telegram

Telegram is een soortgelijke app als Whataspp. Jij gaat via Telegram 2 jaar lang signalen over aandelen ontvangen. Daarnaast ontvang je op tips over aandelen.

Mocht je zelf geen zin hebben om dit onderzoek te doen is Telegram ontzettend handig. Je blijft namelijk op de hoogte van de laatste financiële ontwikkelingen.

6: Handleiding Geld verdienen met Opties

Dit is een e-book waarin jij leert je geld te verdienen met opties. Het is in principe een aanvulling op Trading Navigator 2. Je leert de wereld van opties en hierin handelen beter kennen. Er staat erg veel waardevolle informatie in.

7: Geld verdienen met Aandelen

Dit is ook een e-book waarin je juist gaat leren om geld te verdienen met aandelen. Dit is dan ook automatisch een aanvulling op Trading Navigator 1. Je leert stap voor stap te handelen in aandelen. Ook dit e-book staat vol nuttige informatie.

8: Speeders, Sprinters en Turbo’s

Dit e-book gaat over Speeders, Sprinters en Turbo’s. Dit is iets waar je je in kunt gaan verdiepen als je Trading Navigator 1 en 2 hebt gevolgd. Ik ga hier niet dieper op in omdat ik dit simpelweg niet heb getest.

9: MeXem transactietegoed

Dit is een online platform voor beleggers en investeerders. Je kunt hier gratis een rekening aanmaken/openen. Transacties kosten echter geld.

Voor beleggers die nog niet zo ervaren zijn is Mexem uitermate geschikt. Je hebt om te gaan beleggen namelijk een broker (beurshandelaar) nodig. Mexem is dus jouw broker.

Mexem heeft een Nederlandse klantenservice en supportteam dus dat is ook ideaal. Je zult je broker, in dit geval Mexem dus geld betalen voor iedere transactie.

10: Toegang tot event voor 2 personen

Je krijgt hierbij toegang tot een event over beleggen en investeren. Je mag hier samen met je zakenpartner/partner naartoe. Meenemen wie je wilt dus!

Op dit event zul je erg veel tip en trucs gaan leren over beleggen en investeren in aandelen en opties. In principe stomen ze jullie klaar voor de wereld van het beleggen om hierin met een rugzak aan informatie binnen te stappen.

Je zult dus met weinig tot geen risico de wereld van het beleggen betreden!

Wat schrijven klanten over dit product?

Wat heb ik zoal gevonden als reacties op het internet? Lees hieronder meer over alle reacties die ik heb kunnen vinden na mijn speurwerk.

Op het platform De Slimste Belegger vindt je erg veel positieve reacties maar ook enkele negatieve. Dit is het platform van Harm zelf. Hierin bevinden zich veel cursisten van hem.

Je leest dat er mensen zijn die al winst maken bij hun eerste trades. Daarnaast heb ik gelezen dat er ook al mensen zijn die verlies hebben geleden bij hun eerste trades.

Harm heeft dit echter ingecalculeerd en zegt dat je het risico loopt dat je per trade 20% verlies maakt. Je krijgt bij het cursusmateriaal van Harm dan ook Slim Money Management. Hierdoor loopt je minder risico op verlies.

Op andere plekken en fora op het internet vind je ook negatieve reactie. Je leest bijvoorbeeld vaak dat mensen schrijven dat het te mooi is om waar te zijn. 20% gemiddelde winst worden daar vaak weg gelachen.

Deze gebruikers doen vaak niet exact wat de Trading Navigator Methode ze aanraadt maar houden er hun eigen ideeën op na.

Als je de positieve reacties leest kom je vaak screenshots tegen van succes en winsten die zijn behaald met succesvolle beleggingen volgens de methode van Harm.

Wie geloof jij? De doemdenkers of de maker van dit product? Ik geloof de maker. Ik heb zelf al winst gemaakt!

Dit is een beurshal

Wat is de prijs?

De prijs die jij betaalt voor de Trading Navigator Methode is € 497,00. Normaal kost deze cursus € 1997,00. Je krijgt op dit moment dus een korting van € 1500,00! Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee mocht je interesse hebben.

€ 497,00 lijkt een hele investering maar dit product staat zo goed aan geschreven dat het je geld waard is en in mijn ogen dus niet als ‘duur’ of ‘te duur’ bestempeld mag worden.

Buiten deze investering heb je natuurlijk ook geld nodig om te investeren. € 500,00 minimaal. Wat is een investering van € 497,00 als je dit makkelijk en snel kunt terugverdienen en winsten kunt gaan behalen?

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Harm biedt met zijn product een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Hiermee straalt hij in mijn ogen vertrouwen uit in zijn eigen product.

Je kunt het product dus 30 dagen gratis uitproberen en als je het niks vind krijg je je geld gewoon terug. Je kunt kennis maken met de wereld van beleggen en kijken of het iets voor jou is of niet.

Dit vind ik altijd goede aanvullingen aan een product!

Conclusie: Is de Trading Navigator Methode jouw geld waard?

In de Trading Navigator Methode jouw geld echt waard of juist niet? Ik zou je dit product aanraden als je nog geen ervaring hebt in beleggen en investeren in aandelen en opties. Ook voor gevorderden is deze cursus aan te raden.

In eerste instantie dacht ik altijd dat beleggen alleen voor rijke mensen was maar na het volgen van deze cursus blijkt niets minder waar.

Je hoeft er namelijk geen verstand van te hebben om toch tot resultaten te komen door de Trading Navigator Methode. Ik heb ervaren dat je op een duidelijke manier gaat leren te beleggen en investeren in aandelen en opties.

Ik heb geleerd om het maximale rendement te halen met zo min mogelijk risico’s. Dat zou toch iedere belegger wel willen of niet? Beleggen is echter nooit volledig zonder risico. Verliezen hoort er nu eenmaal ook bij.

Ben jij bereid kennis op te doen en je tijd te steken in deze methode? Dan is dit product iets voor jou en gaat dit product jou zeker resultaten opleveren!

Wil jij geld verdienen met investeren en beleggen? Al veel tevreden beleggers zijn u voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close