reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Spiermassa Protocol Mannen

Bouw jij hiermee jouw droomlichaam?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Spiermassa Protocol Mannen is een product waar al veel over is geschreven op het internet.

Veel mannen zijn tegenwoordig gebrand op een gespierd lichaam en meer spiermassa.

Één van de producten om dit te kunnen bereiken is het Spiermassa Protocol Mannen.

Is dit een goed product? Zijn de makers te vertrouwen? Wij zochten het voor u uit!

Lees er hieronder alles over in mijn Review Spiermassa Protocol Mannen.

Inhoudsopgave

De makers van het product Spiermassa Protocol Mannen

We beginnen deze review Spiermassa Protocol Mannen met een stukje over de makers van dit product. Wie zijn deze fitte mannen en zijn ze betrouwbaar of niet?

Het Spiermassa Protocol Mannen is ontwikkelt door de Droog Trainen Academie. Het is een bedrijf dat zijn thuisbasis heeft in Rotterdam en vooral online producten verkoopt.

Henry en Rinus zijn de namen achter de Droog Trainen Academie. Zij zijn personal trainers/coaches op het gebied van fitness en voeding. Dit doen ze al meerdere jaren en hebben dus een rijke ervaring.

Enkele jaren geleden hebben ze deze academie dus opgericht. Dit hebben ze gedaan aan de hand van hun liefde en passie voor krachttrainingen en de voeding die hier bij hoort.

Ze hebben inmiddels al veel tevreden klanten geholpen met hun programma’s op maat. Veel mensen hebben hierdoor hun doelen met betrekking tot hun lichaam al behaald.

Volgens Henry en Rinus is het doel dat ze met hun bedrijf hebben om klanten te helpen met het bereiken van hun doelen. Ze zijn de op één na grootste droog trainen academie op dit moment.

Op hun website kun je veel positieve reacties vinden en ook zijn ze actief op Facebook en Instagram. Deze website ziet er ook goed en overzichtelijk uit. Het lijkt dus een betrouwbare partij!

Droog trainen academie

Wat zeggen de makers over hun product?

Wat wij belangrijk vinden is wat de makers nu eigenlijk over hun eigen product te zeggen hebben. Wij zijn hun doelen met het product en wat ga je hierdoor leren?

Volgens de heren is het een digitaal product wat inhoudt dat je het product kunt downloaden nadat je het hebt gekocht. Je kunt daarna nog alles uitprinten mocht je dit fijner vinden.

Dit pakket staat bomvol met informatie over voeding en krachttraining. Daarmee bedoelen we dat er dus voedings- en trainingsschema’s in staan met betrekking tot het aankomen van spiermassa/spieropbouw.

Volgens de mannen leer je met dit product om slim te trainen in plaats van extra hard. Verder staat volgens de Droog Trainen Academie de juiste voeding centraal en dat iedereen het goed kan volgen.

Het is geschikt voor mannen die snel spiermassa willen kweken en een mooi gespierd lichaam willen. Dit product is voor mannen die voor een sixpack, dikke biceps of een mooie borstkas gaan.

Dit product is geschikt:

  • Voor mannen die al weinig spiermassa hebben van zichzelf.
  • Als je vetpercentage lager is dan 20% en als je een beginner bent op het gebied van krachttraining.
  • Mocht je ontzettend gemotiveerd zijn om je droomlichaam te kweken.

Dit product is niet geschikt:

  • Voor mannen die altijd maar aan het bulken zijn.
  • Als je vetpercentage hoger is dan 30% en je een beginnend krachttrainer bent.

Je kunt hierboven dus lezen dat als je niet 100% gemotiveerd bent je dit product niet moet aanschaffen. Alléén als je er zelf tijd en moeite in wilt steken zul je resultaat behalen.

Wat ontvang je met het Spiermassa Protocol Mannen?

In het volgende stuk gaan we je vertellen wat je allemaal ontvangt als je het Spiermassa Protocol Mannen koopt. Lees er hieronder meer informatie over.

Het eerste onderdeel dat je ontvangt is een theorie boek waarin je theorie kan bestuderen. Naast het theorie boek ontvang je als tweede een praktijk plan.

Verder krijg je toegang tot allerlei verschillende trainingsschema’s en krijg je een macrocalculator tot je beschikking. Als laatste ontvang je toegang tot de Facebook groep en het e-book ‘Objectief Progressie meten’.

Theorie e-book

Ten eerste ontvang je dus het theorie e-book waarin Henry en Rinus hun jarenlange ervaring met hun cursisten delen. Dit e-book gaat over voeding, lifestyle, training en supplementen.

Hierin wordt je geleerd hoe je al deze elementen kunt combineren zodat je jouw spiergroei maximaal stimuleert. Er staat ook veel informatie in voor mensen die wel sterk zijn maar nog geen spiermassa hebben.

Praktijk Plan e-book

Naast het theorie boek ontvang je ook nog een praktijk plan. Het daadwerkelijk uitvoeren van de geleerde theorie is natuurlijk het aller belangrijkste en daarom een praktijk plan.

Je krijg in dit boek een plan voor in de praktijk dat stap voor stap is uitgewerkt. Er staat alle praktische informatie in over hoe je het beste kunt eten, drinken en trainen. Ook leer je hoe je jouw progressie kunt meten.

Spiermassa protocol mannen

Trainingsschema’s

Daarnaast ontvang je ook nog eens trainingsschema’s voor 3, 4 en 5 keer in de week. Dit schema wordt volledig op jou afgestemd en het is een schema voor de duur van 12 weken.

Dit schema is natuurlijk gericht op het opbouwen van spiermassa. Deze schema’s zijn allemaal opgesplitst in oefeningen, rusttijden, sets, herhalingen en de progressie opbouw.

Als je klaar bent met deze 12 weken trainen en eten zou je zeker resultaat moeten hebben geboekt. Het leuke ervan is dat je na deze 12 weken in staat om zelf voedings- en trainingsschema’s te maken.

Macrocalculator

He vierde product dat je geleverd krijgt is een macrocalculator. Hiermee kun je zelf berekenen hoeveel calorieën je per dag moet eten en hoe deze verdeeld moeten zijn.

Het is een Excel-bestand waarin je alles kunt opschrijven en uitrekenen. Je krijgt een calculator die standaard is maar ook een calculator voor mensen die heel snel willen aankomen in spiermassa.

Wat ons betreft een heel handige calculator aangezien je zo precies kunt berekenen wat jij dient te eten. Een tip van ons: als je dit heel gedisciplineerd doet dan bereik je het snelste resultaat.

De Facebook groep

Een leuke toevoeging op dit product is dat je toegang krijgt tot een Facebook groep. Hierin zit je met gelijkgestemden in een groep en kun je elkaars hulp inschakelen indien nodig.

Progressie meten

Veel mensen gaan vaak snel en hard van start maar vergeten hun progressie te meten. Dit is belangrijk en stimuleert extra als je goede resultaten boekt. In dit e-book leer je nauwkeurig en snel hoe je jouw progressie kunt meten.

De Progressie Tabel

Naast je progressie meten krijg je ook nog eens een fijne progressie tabel meegeleverd. Hierin krijg je de parameters om je progressie te meten en informatie over hoe je jouw trainingsschema kunt bijhouden. Dit wordt ook geleverd in de vorm van een Excel-bestand.

Wat schrijven klanten over dit product?

Een belangrijk aspect van als je een product koopt is wat anderen schrijven over dit product. Dit gaan we hieronder iets uitgebreider voor je beschrijven.

Er zijn op het internet heel veel recensies te lezen. In de Facebook groep van de Droog Trainen Academie zijn er ontzettend veel cursisten die lovend zijn over dit product.

Op de website van de Droog Trainen Academie zie je veel foto’s van mannen die veel aan spiermassa zijn bijgekomen. Daarnaast kun je er veel positieve reacties lezen.

Veel mannen zijn dus positief over dit product en de mannen die er niet tevreden mee zijn hebben waarschijnlijk te weinig discipline en geduld om resultaat te boeken.

Spiermassa protocol mannen

Wat is de prijs?

Wat ga je betalen als je dit product besluiten te kopen? Wat ons betreft een belangrijke vraag in de keuze om een product aan te schaffen. Je gaat voor dit product € 47,00 betalen.

Normaal kost dit product € 97,00 dus je krijgt inmiddels al € 50,00 korting. Als wij kijken naar hoe veel informatie je ontvangt over training, voeding en supplementen vinden we € 47,00 zeker geen te hoge prijs.

Het is een éénmalige betaling en je zit dus niet vast aan een betaling in termijnen of per maand. Direct na je betaling krijg je een e-mail met daarin jouw inloggegevens en kun je meteen aan de slag.

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Mocht het product je niet bevallen hebben we nog een leuke toevoeging op dit product. Je kunt namelijk gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!.

Je kunt dus je geld terug vragen mocht je ontevreden zijn met het product. Je stuurt een e-mail naar de Droog Trainen Academie en vervolgens krijg je jouw geld binnen enkele dagen terug gestort.

Wij vinden dit overigens een waardevolle toevoeging op het product. Je kunt het product als het ware risicoloos uitproberen en daardoor straalt de maker veel vertrouwen uit in de kwaliteit van zijn eigen product.

Conclusie: Is het Spiermassa Protocol Mannen jouw geld waard?

We zijn inmiddels aangekomen bij het laatste deel van deze review Spiermassa Protocol mannen. Lees hieronder wat wij er in het algemeen van vinden.

Wij zijn van mening dat dit product jouw goed kan helpen om meer spiermassa op te laten bouwen. Het bevat voldoende informatie en houvast maar alles begint bij je eigen discipline.

Dit product kan nog zo goed zijn maar als je zelf geen discipline hebt ga je geen resultaten boeken. Henry en Rinus hebben er in ieder geval erg hun best op gedaan om jou te laten slagen en hebben er een mooi en duidelijk product van gemaakt!

Wij merkten meteen dat het product duidelijk en overzichtelijk in elkaar stak. Alle onderdelen volgen elkaar goed op en zo wordt je stap-voor-stap begeleid en geholpen.

Daarnaast zijn alle gerechten in de voedingsschema’s makkelijk te bereiden en worden de oefeningen in de trainingsschema’s erg makkelijk en praktisch uitgelegd.

Ben je dus van plan zijn om jouw lichaam te transformeren naar een droomlichaam? Dan vinden wij dat het Spiermassa Protocol Mannen de uitkomst zal bieden.

Wij willen je graag bedanken voor het lezen van deze review. Mochten er nog vragen en/of opmerking zijn kun je deze onderdaan dit bericht stellen.

Snel het lichaam van je dromen bouwen? Inmiddels zijn u al veel tevreden mannen voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *