reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Plug & Pay software

Beste betaalsoftware op de markt?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in de Plug & Pay software.

Het is een relatief nieuw en jong product maar ziet er op het eerste oog erg strak uit.

Denk je er aan om te gaan starten met deze software maar twijfel je nog of het je iets te bieden heeft?

Wil jij weten of deze software echt zo goed is als men beweerd?

Lees er hieronder meer over in mijn Review Plug & Pay.

Inhoudsopgave

De makers van het product Plug & Pay

Wie hebben het product Plug & Pay bedacht en op de markt gebracht? Daar kunnen we vrij kort over zijn. Het is opgericht door de IMU. Dit staat voor Internet Marketing Unie.

Dit is één van de grootste platformen in Nederland op het gebied van marketing. Ze hebben een eigen website en daarop delen ze een berg aan informatie en tips wat betreft marketing.

Daarnaast brengen ze ook regelmatig leuke, blogs, video’s maar ook e-books uit. Plug & Pay is dus een verkapte dochteronderneming van de Internet Marketing Unie.

Met deze software kun je meer gaan halen uit de huidige website die je bezit. Dit door middel van de conversiegerichte betaal- en verkooppagina’s. Eigenlijk ideaal dus!

De Internet Marketing Unie heeft met Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach twee eigenaren en het bedrijf is gevestigd te Amsterdam. Tonny is een SEO expert en is jaren geleden vanuit thuis gestart ondernemers te helpen op het internet.

Daarnaast heeft hij een passie voor neuromarketing en conversieoptimalisatie. Martijn is door middel van zijn doorzettingsvermogen en het werken met IMU en het helpen van ondernemers mede-eigenaar geworden van de IMU.

De mannen hebben hun krachten inmiddels dus gebundeld en dat blijkt zijn vruchten af te werpen. Martijn is verder gespecialiseerd in het segmenteren van doelgroepen en marketingsfunnels.

Plug & pay software

Wat zeggen de makers over hun Product?

Wat zeggen Tonny en Martijn over hun Plug & Pay software? Het product is bij uitstek geschikt voor gepassioneerde marketingmanagers, commerciële managers en online ondernemers.

Het is volgens de mannen een complete betaalsoftware oplossing. Het is dus geschikt voor ondernemers die via de website meer omzet en bezoekers willen genereren.

Het maakt niet heel veel uit in welke branche je bedrijf zich bevind. Het kan net zo goed werken voor bedrijven die werken met abonnementen als voor bedrijven die werken met een product dat je éénmalig koopt.

Je kunt dus al lezen dat je met deze Plug & Pay software dus vele kanten op kunt en dat het niet uitmaakt wat voor type bedrijf je bezit. Lees hieronder wat je er nog meer mee kunt.

 • Je kunt er abonnementen bijvoorbeeld beëindigen, aanpassen en zelfs pauzeren.
 • Automatisch incasseren van abonnementsvormen is mogelijk
 • In verschillende termijnen vaste bedragen laten betalen
 • Het is mogelijk om een afwijkende periode toe te voegen zoals een proefabonnement of proefweken

De mogelijkheden met Plug & Pay

De mogelijkheden die je hebt met Plug & Pay zijn niet bepaald beperkt. Je hoeft hierbij ook nog eens geen technicus te zijn of met technische apparaten overweg te kunnen.

Mensen die technisch zijn inhuren hoeft dus ook niet. Je hoeft maar op enkele knoppen in dit systeem te drukken en de juiste instellingen in te stellen en je kunt vooruit met deze software.

Na aanmelding krijg je jouw inloggegevens en kom je terecht in een duidelijk dashboard. Hier kun je een menu vinden met alle mogelijkheden die Plug & Pay te bieden heeft. Hieronder zullen wij deze mogelijkheden met u doornemen.

Plug & Pay Klantenbeheer

Klantenbeheer is een bekend begrip. Je kunt hier dus je klantenbeheer regelen en alle gegevens van klanten opslaan. Je krijgt meteen een goed overzicht van alle klanten. Daarnaast krijg zie je meteen de onderstaande gegevens.

 • Omzet
 • Achternaam
 • Voornaam
 • E-mailadres
 • Bestellingen

Het fijne is hieraan ook dat je kunt zien wanneer een klant voor de laatste keer een bestelling heeft geplaatst. Als een klant dus lang niet besteld heeft kun je hierop actie ondernemen.

Ook zijn alle statussen van bestellingen te zien. Als een klant dus al een tijdje niet besteld heeft kun je deze weer activeren door een kortingscode te sturen die bijvoorbeeld maar 1 maand geldig is.

Overzichten bestellingen

Met Plug & Pay software is het ook mogelijk een compleet overzicht te draaien van alle openstaande bestellingen. Ook kun je hier alle openstaande facturen vinden.

Verder is het mogelijk om de status van de bestellingen te bekijken. Daarnaast kun je zien welke facturen er de komende maand automatisch worden uitgestuurd en welke klanten te laat of niet betalen.

Abonnementen

Als je verdienmodel gebaseerd is op het verkopen van producten of diensten in abonnementsvorm, dan kun je direct zien welke facturen er deze maand verstuurd gaan worden. Ook hier is het mogelijk om te kijken of klanten op tijd betalen of niet.

De ultieme checkout

E-book De Ultieme Checkout

Het e-book De Ultieme Checkout kun je downloaden als extra gratis bonus. Het doel van dit boek is dat je hogere orderwaardes krijgt, meer online verkopen gaat realiseren en dat je meer winst gaat maken.

Dit boek staat boordevol informatie over het optimaliseren van de conversies voor jouw bedrijf. Het gratis e-book kun je dus downloaden om meer verkopen te realiseren met je betaalpagina.

Producten

Als je bijvoorbeeld een nieuw product op de markt wilt brengen dan kun je deze makkelijk toevoegen aan het huidige assortiment dat je voert. Daarnaast is het mogelijk om betalingstermijnen inzichtelijk te maken voor de klanten.

Er zijn echter nog meerdere mogelijkheden in deze optie. Je kunt namelijk ook online producten zoals complete cursussen aanbieden en direct online zetten zodat deze voor klanten meteen beschikbaar zijn.

Unieke betaalpagina’s maken

Je kunt met deze software ook hele mooie en makkelijke betaalpagina’s maken. Hiervoor is deze Plug & Pay software in eerste instantie voor op de markt gebracht.

Er is de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal standaard lay-outs en templates. Deze zijn allemaal uitgebreid getest om voor een optimale conversie te zorgen.

A/B test

De betaalpagina’s zijn dus uitgebreid getest op de optimale conversie maar ieder bedrijf werkt anders. Als je zelf een A/B test doet kom je erachter welke betaalpagina voor jou het meeste potentie heeft. Deze A/B test zit in de software inbegrepen.

Kortingscodes

Bij de Plug & Pay software heb je ook de mogelijkheid om kortingscodes te versturen. Ondanks dat niet iedere koper hier fan van is kopen door middel van een kortingscode toch meer klanten dan zonder kortingscode.

Vaste klanten kun je dus extra belonen door zo een kortingscode aan ze aan te bieden. Daarnaast is daarvan vaak het resultaat dat een klant ook langer klant blijft. Dubbele winst dus!

Affiliate marketing

E-book Affiliate Marketing

Het tweede e-book dat je kunt downloaden als extra bonus is het e-book Affiliate Marketing. Je hebt als verkoper dus de mogelijkheid om affiliates voor je te laten werken.

Als verkoper / adverteerder ben je dus in staat om makkelijk commissies uit te betalen, affiliates aan te laten sluiten bij je netwerk en om promotiemateriaal ter beschikking te stellen. Het gratis e-book kun je ook downloaden.

Wat schrijven klanten over dit product?

Onze vraag was meteen of er veel recensies over dit product te vinden waren. De reacties over dit product op het internet zijn overal te vinden en dat is uniek voor zo een jong product.

Er zijn al veel jonge ondernemers en gerenommeerde ondernemers die deze betaalsoftware gebruiken. Veel mensen geven aan tevreden te zijn over de betaalpagina’s wat betreft opmaak en conversiegerichtheid.

Daarnaast lees ik veel reacties van mensen die erg blij zijn met de halvering van tijd die ze kwijt zijn met hun administratie. De Plug & Pay software neemt dit voor een groot gedeelte van je over.

Verder heb ik dit systeem zelf ook gebruikt samen met een vriend van me. Hij is online ondernemer en geeft aan erg tevreden te zijn met de ‘kassakoopjes’ omdat dit hem al 20% meer omzet heeft gebracht. Positieve reacties dus!

Wat is de prijs?

Voordat je dit product gaat aanschaffen wil je natuurlijk graag weten wat voor een prijskaartje hier aanhangt. Hieronder sommen we de mogelijkheden voor je op.

Er zijn twee verschillende soorten abonnementen waaruit je kunt kiezen. Je kunt namelijk kiezen voor een Plug & Pay Ultimate abonnement en een Plug & Pay Premium abonnement.

Deze zijn ook nog eens te onderscheiden in jaar- en maandabonnementen. Genoeg keuze dus! Hieronder zullen we nog eens opsommen waarvoor je kunt kiezen en welke prijzen hier tegenover staan.

 • Plug & Pay Ultimate: hiervoor betaal je jaarlijks een bedrag van € 1750,00 en maandelijks een bedrag van € 175,00.
 • Plug & Pay Premium: hiervoor betaal je jaarlijks een bedrag van € 497,00 en maandelijks een bedrag van € 49,00.
Plug & Pay abonnement

14 dagen Plug & Pay proberen

De makers van Plug & Pay hebben een mooie toevoeging gedaan op dit product. Ze bieden je de mogelijkheid om het product eerst eens 14 dagen gratis uit te proberen.

Hiermee geven je ze dus de mogelijkheid eerst te testen voordat je besluit om het product aan te schaffen of niet. Waar ons betreft stralen Martijn en Tonny hierbij vertrouwen uit in hun product.

Conclusie: Is Plug & Pay jouw geld waard?

Wat vinden wij van de Plug & Pay software van de IMU? Wij raden iedereen die snel en makkelijk goede kwaliteit betaalpagina’s wil maken deze Plug & Pay Software aan.

Het is een uniek systeem waarvan ik nog zelden een gelijkwaardige concurrent heb gevonden. Je maakt dus snel betaalpagina’s waar je vervolgens jaren plezier van kan hebben.

De verkopen en conversies zullen simpelweg hoger worden en daardoor is het deze kleine investering in onze ogen zeker waard. Een kleine investering voor veel meer verkopen dus!

Als je daarbij nog eens alle andere mogelijkheden zoals termijnbetalingen, het affiliate systeem, abonnementen en gratis e-books bij rekent dan heb je een erg compleet systeem en heb je verder niks meer nodig. Wat ons betreft dus een aanrader!

Wil jij ook gebruik gaan maken van de beste betaalsoftware van dit moment? Al veel tevreden klanten zijn u voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *