reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Phoenix website software

Beste website software van dit moment?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Omdat je op deze pagina terecht bent gekomen is het aannemelijk dat je geïnteresseerd bent in Phoenix website software.

Het is een product dat al enkele jaren op de markt is en het schijnt een goed product te zijn.

Wil jij graag zelf een website bouwen en hiermee hoog scoren in Google?

Wil je graag weten of deze software voor jou eventueel een uitkomst kan bieden?

Lees er hieronder alles over in mijn Review Phoenix website software.

Inhoudsopgave

De makers van het product Phoenix

De makers van deze software zijn de mannen van de Internet Marketing Unie. Dit is een bekende naam in de marketing wereld en de eigenaren zijn Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach.

Beide zijn ze erg gedreven en gespecialiseerd op het gebied van internetmarketing. Hierin laten deze mannen al enkele jaren hun sporen op een positieve manier achter.

Naast online marketing beschikken ze ook over een brede kennis van websites bouwen en website development. Dit kun je ook wel zien aan de Phoenix software die ze op de markt gebracht hebben.

Deze software is een compleet pakket waarmee je goede en succesvolle webshops en websites kunt bouwen. Als je website eenmaal staat hoef je jezelf weinig zorgen meer te maken.

Op hun website delen ze veel informatie over online marketing. Dit doen ze door middel van het delen van video’s, gratis e-books, video’s maar bijvoorbeeld ook leuke blogs. Daarnaast zijn ze ook de ontwikkelaars van de Plug and Pay software.

Tonny en Martijn

Wat zeggen de makers over hun product?

De makers van de Phoenix website software geven aan dat het mogelijk is om snel een goede conversiegerichte website te maken. Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig.

Het is echt bedoeld voor ondernemers, managers of eigenaren die graag een simpele, mooie en kwalitatief goede website willen bouwen en snel in Google gevonden willen worden.

De designs die je kunt maken zijn echt van deze tijd en dit is goed voor de ervaring van de bezoekers. Je leest namelijk graag goede content maar daarnaast is de opmaak ook belangrijk om professioneel over te komen.

De technische kant van Phoenix is goed geregeld en dit kan resulteren in het snel hoog scoren in Google (SEO). Je kunt namelijk kiezen uit kant-en-klare templates en mooie resultaatgerichte landingspagina’s.

Daarnaast is het mogelijk om je funnels te automatiseren en daardoor dus meer leads, klanten en omzet te behalen. Welke ondernemer wil dat nu niet voor elkaar krijgen?

Verder doet Phoenix ook de hosting voor jouw website. Het voordeel hiervan is dat Phoenix je dus een compleet pakket aanbiedt om jouw website zo snel mogelijk en kwalitatief goed live te zetten op het internet.

Deze website software geeft je de mogelijkheid tot vier verschillende en belangrijke opties. Hierin komen we laten terug in deze review en zullen we deze breder beschrijven.

De mogelijkheden met Phoenix

Er is ontzettend veel mogelijk met de Phoenix software en dat gaan we hieronder allemaal beschrijven. Daarnaast zijn er nog 2 gratis e-books die je kunt downloaden.

Verder is het mogelijk om je website erg snel online te hebben en dat is mogelijk door het makkelijk te bedienen plug and play systeem van de Phoenix software. Je kunt deze website dus maken zonder technische kennis.

Landingspagina’s maken

De landingspagina’s die je kunt gaan gebruiken zijn gericht en getest op een optimale conversie en zijn direct in de praktijk te gebruiken. Je kunt direct kant-en-klare templates uitzoeken voor jouw website.

In onze ogen is het goed dat deze landingspagina’s zijn gericht op optimale conversie omdat je anders niet veel aan landingspagina’s hebt. Het is het doel om meer omzet en klanten te genereren.

Daarnaast heb je hiervoor geen technische kennis nodig en is het een kwestie van de template aanklikken die je wilt gebruiken. Dit doe je in de Phoenix software design builder.

Je hoeft dus maar enkele keren te klikken en je hebt een kwalitatief goede landingspagina voor jouw website. Hierop kun je bijvoorbeeld producten aanbieden maar ook evenementen. Het is maar net in welke branche jouw bedrijf zich bevind.

Conversietechnieken

De tweede functie waarvan je gebruik kunt maken in Phoenix zijn de conversietechnieken. Deze technieken gaan uiteindelijk resulteren in meer leads, klanten en omzet.

Er zijn verschillende soorten conversietechnieken die je kunt kiezen om je bezoekers op de website te sturen. Hieronder geven we een kleine opsomming van de mogelijkheden.

 • Pop-ups kunnen worden gemaakt om voor extra verkopen te zorgen.
 • Je kunt ribbons maken die aan de onder- of bovenkant van je pagina komen.
 • Pogress bar maken is mogelijk en hiermee weten bezoekers waar ze zich bevinden op een pagina.
 • Je kunt sticky mobile CTA’s maken waardoor mobiele gebruikers deze ook meteen opvallen.

Scoren in Google (SEO)

De derde optie in de Phoenix software is het hoger scoren in Google (SEO). Als je een ondernemer bent zul je beamen dat je zoveel mogelijk gratis bezoekers wilt behalen uit organisch zoekverkeer.

Deze functie kan je daar dus bij helpen zodat jij je bezig kunt houden met andere belangrijke zaken. De ontwikkelaars van deze software zorgen dat alle nieuwe SEO technieken in de software dagelijks worden geoptimaliseerd.

Deze technieken zijn inclusief een goede interne linkstructuur voor je website. De Phoenix website software houdt rekening met alle onderstaande zaken die van belang zijn voor SEO.

 • Meta tags
 • Image cropping
 • SEO settings
 • Schone code
 • Interne links
 • Smart content
 • Local SEO
 • Blogsectie
 • Hosting en SSL
 • Mobile SEO

Productlanceringen

Naast de drie boven beschreven mogelijkheden zijn we aangekomen bij de laatste mogelijkheid die Phoenix te bieden heeft. Deze optie biedt je de mogelijkheid om je producten zelf te lanceren.

Hierdoor kun je een omzetpiek gaan realiseren. Er zijn verschillende methodes om producten te lanceren. Hieronder sommen we al deze opties ter verduidelijking voor jullie op.

 • Prelaunch content waarmee je jouw doelgroep kunt opwarmen met een prelaunch voor een bepaald product.
 • Launch templates waarmee je bijvoorbeeld een marketingactie kunt opzetten.
 • Postlaunch trigger waarbij je aanbiedingen kan maken voor een bepaalde tijdsduur.

E-book Winnen in Google (SEO)

Winnen in google

Je kunt ook nog eens het e-book ‘Winnen in Google’ (SEO) gratis downloaden als bonus. Het doel van dit boek is om hoger te komen en hoger te scoren in de zoekresultaten van Google.

Door dit boek zullen er meer bezoekers naar jouw website komen en zul je ook beter door mobiele apparaten gevonden worden. Het gratis e-book kun je dus downloaden als je dit interessant lijkt.

E-book De Conversie Code

De conversie code

Dan heb je nog een tweede e-book dat gratis te downloaden is. Dit is het e-book De Conversie Code. Hiermee ga je gegarandeerd meer leads en klanten uit je bezoekers halen.

Met dit boek leer je de beste conversie optimalisatie tips en alle technieken van deze tijd waardoor je meer verkopen realiseert. Het gratis e-book kun je dus nu downloaden.

Wat schrijven klanten over dit product?

We hebben veel reacties kunnen vinden op het internet over de Phoenix website software. Er waren vooral positieve reacties te vinden en hieronder volgen er enkele.

Maaike schrijft het volgende. Deze software is een echte aanrader en daarnaast steunt IMU je ook bij het gebruik van dit product. Je bouwt in mum van tijd een goede website en je kunt je vragen stellen aan mede-ondernemers die het platform ook gebruiken.

Edwin heeft het volgende geschreven. Met de Phoenix website software kun je een prachtige en kwalitatief goede website bouwen waarmee je ook nog eens goed gevonden wordt in Google (SEO).

Wij willen ons graag aansluiten bij de positieve reacties die we hebben gelezen. Wij hebben inmiddels ook een website gebouwd met deze software en zijn erg tevreden.

Wat is de prijs?

Als potentiële koper wil je natuurlijk ook op de hoogte zijn van de prijzen die je voor een product betaald. We geven je hieronder een opsomming van de mogelijke abonnementen die er zijn.

Je kunt namelijk kiezen tussen twee abonnementsvormen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor het Phoenix Premium abonnement en daarnaast het Phoenix Ultimate abonnement.

Dan zijn deze twee abonnementsvormen ook nog eens onder te verdelen in een jaar- en maandabonnement. Zie hieronder de prijzen die je hiervoor gaat betalen als je de Phoenix software aanschaft.

 • Phoenix Premium: hiervoor betaal je jaarlijks € 697,00 en maandelijks € 70,00.
 • Phoenix Ultimate: hiervoor betaal je jaarlijks € 1997,00 en maandelijks € 200,00.
Phoenix website software

14 dagen Phoenix proberen

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren bieden je een leuke toevoeging op dit product. Je kunt de Phoenix website software namelijk eerst 14 dagen kosteloos uitproberen.

Hierin wordt je dus de mogelijkheid geboden om de software eerst uitgebreid te testen voordat je tot een eventuele koop overgaat. De mannen hebben dus vertrouwen in de kwaliteit van het product.

Conclusie: Is Phoenix jouw geld waard?

We zijn aangekomen bij het laatste gedeelte van deze review. Nu rest ons de vraag of dit product jouw geld waard is? Voor iedereen die snel een goede kwaliteit website wil opzetten raden wij de Phoenix website software aan.

Het is een mooi en praktisch systeem waarmee je ook nog eens snel hoog in Google kan gaan scoren. Dit heeft als resultaat dat je meer bezoekers naar jouw website trekt.

Onze ervaring met deze software is dat de interface heel duidelijk en overzichtelijk in elkaar steekt. Daarnaast is het een software die iedereen zonder technische kennis kan gebruiken.

Verder is deze software ontzettend conversiegericht en dat is waar veel ondernemers het voor aanschaffen. Mocht je dus graag een website opzetten die van goede kwaliteit is en snel hoog in de zoekresultaten van Google komen, dan biedt de Phoenix software je een uitkomst!

Wil jij ook gebruik gaan maken van de beste website software van dit moment? Al veel tevreden klanten zijn u voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *