reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review OMB Masterclass

Goede cursus van Kjell Fruytier of niet?

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

De meeste mensen hebben nog niet gehoord van de term OMB Masterclass.

Het is een cursus waar je geleerd wordt om een succesvol Online Marketing Bureau op te starten.

De business van de online marketing is in de loop der jaren flink gegroeid en de mogelijkheden zijn oneindig.

Wil jij zelf een OMB opstarten en wil je meer informatie over dit product?

Lees er hieronder dan meer over in mijn Review van de OMB Masterclass van Kjell Fruytier.

Inhoudsopgave

De maker van het product OMB Masterclass (Kjell Fruytier)

Je zult je misschien wel afvragen wie de maker van de OMB Masterclass is? De maker van deze cursus is een jongeman uit België die luistert naar de naam Kjell Fruytier.

De naam van de maker was meteen te vinden op de website van dit product. Naast zijn naam staat er op deze website ook wat persoonlijke informatie en een foto.

Kjell is een jongeman met een frisse kijk op de wereld en dat straalt naar ons toe vertrouwen uit. Hij komt dus uit een klein dorpje in België dat de naam Wetteren draagt.

Hij is op relatief jonge leeftijd begonnen met ondernemen en alles daar omheen. Bij hem vielen meteen de mogelijkheden op die er zijn in de wereld van de social media marketing.

Toen hij besloot hiermee aan de slag te gaan bleven zijn resultaten niet lang uit en werd hij vrijwel meteen succesvol. Hij haalt op dit moment steeds meer mooie resultaten en heeft besloten anderen te helpen met zijn OMB Masterclass cursus.

Dat is ook de reden dat wij deze cursus wilde testen om hier vervolgens een review over te schrijven. Naast Nederland en België heeft hij ook klanten in Amerika die hij vooruit helpt.

Door de ervaringen die Kjell tot nu toe allemaal heeft opgedaan, heeft hij belangrijke kennis opgedaan die hij nu gebruikt om zijn cursisten van belangrijke coaching te voorzien.

Aangezien hij zoveel ervaring heeft opgedaan lijkt hij mij ook de juiste persoon om je te begeleiden bij het opstarten van je eigen OMB. Alles lijkt transparant en hij straalt veel energie en plezier uit in zijn werkzaamheden en coaching.

Kjell Fruytier

Wat zegt de maker over zijn OMB Masterclass?

Wat zegt Kjell Fruytier over zijn eigen OMB Masterclass. Wij vinden het vaak belangrijk wat de maker over zijn eigen cursus te vertellen heeft en hoe hij deze promoot.

Hij vertelt dat je gaat leren om een eigen social media marketing bureau op te starten. De cursus is bij uitstek gemaakt voor Belgen maar ook Nederlanders kunnen deze cursus gaan volgen.

Deze cursus kun je eigenlijk zien als een geheel nieuwe start van je carrière. Het is daarom ook aan te bevelen dat als je met deze cursus wil starten je er ook full-time mee bezig kan zijn.

Toen wij op internet opzoek gingen naar manieren om geld te verdienen dachten we niet als eerste aan social media marketing. Toch blijkt dit een lucratieve business.

Volgens Kjell is het hoofddoel om binnen 6 weken een social media marketing bureau te starten en binnen 30 dagen je eerste klant binnen te halen. Het doel van hem hiernaast is het helpen van andere mensen.

Snel geld verdienen is volgens Kjell niet de insteek van deze cursus. Het langzaam opbouwen van vele relaties en het binnenhalen van vele klanten is waar dit product om draait.

Zonder dat er hard wordt gewerkt zullen er geen resultaten gehaald worden volgens hem. Het gaat erom dat je passie uitstraalt, een persoonlijk groei doormaakt en resultaten in de vorm van geld gaat behalen.

Wat ontvang je met de OMB Masterclass?

Je ontvangt een cursus die 6 lesweken bevat waarmee je dus 6 weken vooruit kunt. Je ontvangt heel veel verschillende lessen door middel van videomateriaal.

Deze cursus is volgens Kjell ook in 4 weken te volgen. Het is maar net hoe snel je zelf wilt gaan en dat is bij ieder persoon anders. Sommige mensen halen na 2 weken al hun eerste klant binnen.

De OMB Masterclass is opgezet met één doel en dat is het creëren van vele succesverhalen van de cursisten van Kjell. Naast het lesmateriaal ontvang je ook nog een aantal extra bonussen. Enkele bonussen die je ontvangt zie je hieronder.

  • Toegang tot Facebook community OMB Masterclass Mastermind Groep
  • Kant en klare marketing funnels en advertenties
  • Kant en klare website
  • Het ultieme Sales Script
  • Dienstverleningscontract
OMB

Week 1: Je brein programmeren voor succes (OMB Masterclass)

In week 1 ga je jouw brein programmeren en gaat het vooral om de mindset. Je mindset omzetten betekent in dit geval dat je in oplossingen moet leren denken en niet in problemen.

Deze mindset is nodig om een eigen social media marketing bureau op gaat zetten. Het is belangrijk te gaan denken in kansen en niet te denken dat bepaalde zaken onmogelijk zijn.

In het kort ga je dus leren denken als een winnaar en dus succesvol ondernemen. Daarnaast leer je ook hoe je kunt omgaan met snel geld verdienen en waarom je altijd jezelf moet blijven. Alles begint met een juiste mindset!

Week 2: De uitgangspunten voor succes

Dit is de week waar je vooral alle basiselementen gaat leren en hoe je met de desbetreffende programma’s kunt werken. Verder ga je leren om je doelgroep te bepalen.

Je gaat ook de naam van je bedrijf verzinnen en gaat daarnaast je eigen webpagina maken waar je jouw bedrijf op promoot en aanbeveelt. Bij dit alles wordt je goed geholpen in deze cursus.

Week 3: De 5 stappen naar je eerste klant

Week 3 draait vooral om hoe je jouw potentiële klanten gaat en moet benaderen. Kjell noemt dit spel jagen & planten. Dit wordt in een soort spelvorm aangeleerd en dit werkt erg aanstekelijk.

Als je deze lessen ter harte neemt dan zul je hoe dan ook gaan slagen. Je zult 100% je eerste klant gaan binnenhalen als je al de informatie van de OMB Masterclass volgt.

Veel mensen vragen zich af wat reëel is om te verdienen met een eigen social media marketing bureau. Vaak levert een gemiddelde klant tussen de € 500,00 en € 2500,00 per maand op. Je hoeft dus maar een paar klanten te hebben!

Week 4: Aantrekken, vangen, converteren

Dan zijn we aangekomen bij week 4. Hierin heb je naar alle waarschijnlijkheid je eerste klant binnen gehaald. Je leert hier hoe je een succesvolle relatie opbouwt met een klant.

Het beste is om deze week in een rustige week te plannen omdat je focus hier volledig gericht moet worden op het succesvol maken van jouw OMB. Je hebt ook een levenslange toegang tot deze cursus dus je kunt iedere week nogmaals opnieuw bekijken.

Week 5: Sales, sales en nog eens sales

In deze week zul je de kers op de taart gaan ervaren. Hierin leert Kjell je een masterclass en ga je leren wat Kjell zelf allemaal heeft geleerd in zijn eigen OMB jaren.

Ook het tekenen en invullen van contracten worden besproken en daarnaast leer je hoe je alles precies kunt invullen. Deze manier van geld verdienen is niet moeilijk maar vergt wel veel energie.

Een bedrijf opstarten gaat sowieso altijd gepaard met vallen en opstaan. Hier ga je gedurende deze cursus zelf wel achter komen en dit is ook niet erg maar vooral leerzaam.

Week 6: Maak jouw bedrijf passief met geautomatiseerde processen

Week 6 staat in het teken van geautomatiseerde processen. Het is mens eigen om vooral veel zelf te willen doen en in beginsel niks te willen automatiseren omdat men bang is dat dit veel geld kost.

In deze week leer je waarom het belangrijk is om bepaalde processen te automatiseren. Dit zijn vaak de minder belangrijke en kleine processen. Als je deze automatiseert kun jij je richten op de belangrijke zaken in jouw social media marketing bureau.

Bonus 1: Facebook community OMB Masterclass

Deze Facebook groep bestaat uit allemaal cursisten van de OMB Masterclass van Kjell Fruytier. Iedereen in deze groep heeft dezelfde passie en vaak ook hetzelfde doel.

In deze groep kun je elkaar belangrijke vragen stellen en tips geven. Je kunt alles met elkaar delen over de OMB Masterclass en deze groep voelt aan als een familie. Het werkt zeer aanstekelijk.

Bonus 2: Kant en klare marketing funnels en advertenties

Nu is inmiddels al het zware en moeilijke werk wel gedaan en krijg je toegang tot kant en klare marketing funnels en advertenties. Deze funnels brengen Kjell al jaren succes en gebruikt hij bij al zijn meest goede advertenties.

Bonus 3: Kant en klare website

Dit is een belangrijke bonus in onze ogen. Je krijgt namelijk toegang tot een kant en klare website die je zelf in kunt delen. Als je een goede website hebt zullen klanten eerder geneigd zijn om ‘ja’ te zeggen.

Bonus 4: Het ultieme sales script

Het ultieme sales script gaat je leren dat je verkopen niet helemaal zelf hoeft te gaan doen. Je krijgt bij deze bonus namelijk toegang tot alle bewezen sales scripts die in praktijk blijken te werken. Wat ons betreft is deze kennis erg waardevol!

Bonus 5 : Dienstverleningscontract

In de OMB Masterclass krijg je toegang tot kant en klare contracten zodat deze zorg in principe helemaal uit handen wordt genomen. Deze zijn door een advocaat opgesteld en steken juridisch goed in elkaar.

Wat schrijven klanten over dit product?

Volgens ons is het ook belangrijk wat andere klanten van de OMB Masterclass vinden. We zijn op onderzoek uitgegaan en hebben een aantal resultaten voor je op een rijtje gezet.

Zelf vinden wij deze cursus erg geschikt voor iemand die een eigen social media marketing bureau op wil starten. Delen andere deze mening met ons of juist niet?

We hebben in ieder geval veel recensies kunnen vinden over dit product. Deze recensies zijn vrijwel allemaal positief te noemen en dat wil zeggen dat we te maken hebben met een kwaliteitsproduct.

We lezen veel dat de inhoud van deze cursus ontzettend goed in elkaar steekt. Verder lezen we dat veel cursisten erg tevreden zijn over de coaching en betrokkenheid van Kjell Fruytier.

Daarnaast is een veel gelezen reactie dat de meeste cursisten na 30 dagen daadwerkelijk hun eerste klant hebben binnengehaald. Kortom kunnen we concluderen dat veel mensen tevreden zijn met de cursus en dat stemt ons tevreden.

OMB Masterclass

Wat is de prijs?

Wat betaal je als je de OMB Masterclass koopt? Veel mensen vinden het natuurlijk ook belangrijk wat ze gaan betalen voor een product en dat gaan we hieronder beschrijven.

De prijs die je betaalt voor deze cursus is € 997,00. Tenminste als je deze cursus in één keer wilt betalen. Je hebt echter 3 mogelijkheden met betrekking tot betalen. Hieronder sommen we ze voor je op.

  • € 997,00 betaal je als je de cursus in één keer wilt betalen
  • Als je kiest voor 3 termijnen dan betaal je € 397,00 per termijn
  • Als je kiest voor 5 termijnen dan betaal je € 250,00 per termijn

Betaling in één keer is het meest voordelige. Daarnaast is er nog een leuke extra waar veel mensen niets van weten. Je kunt je 21% BTW terugvragen omdat je in je eigen onderneming investeert waardoor je maar € 787,63 hoeft te betalen.

Normaal betaal je voor dit soort complete cursussen enkele duizenden euro’s. Wat ons betreft is de prijs dus reëel als je het bijvoorbeeld vergelijkt met andere cursussen.

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Als je het product toch niet goed genoeg vindt kun je altijd gebruik maken van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Wat ons betreft een leuke toevoeging op dit product.

Je kunt heel simpel binnen 14 dagen je geld terug vragen aan Kjell Fruytier en meestal krijg je binnen enkele dagen je geld terug gestort. Wat ons betreft straalt de maker van deze cursus hiermee vertrouwen uit in zijn product.

Conclusie: Is de OMB Masterclass jouw geld waard?

We zijn inmiddels aangekomen bij het einde van deze review over de OMB Masterclass. Nu rest ons alleen nog antwoord te geven of deze cursus jouw geld waar is of niet.

Deze cursus is wat ons betreft ontzettend uitgebreid en duidelijk opgezet door de maker. Door de cursus erg persoonlijk te maken heeft hij veel cursisten tot successen kunnen brengen.

Het is een compleet pakket waarin de cursisten echt leren om binnen 30 dagen de eerste klant binnen te halen en hun netwerk binnen enkele maanden leren uit te breiden.

Je hoeft er maar zo een 90 minuten per dag in te investeren om echt succesvol te kunnen worden. Verder krijg je toegang tot veel waardevolle lesweken en bonussen.

Een echte topper is de coachingsgroep waarin je terecht komt als je dit product aanschaft. Hierin verblijf je met gelijkgestemden en kun je elkaar vragen stellen en motiveren en zo samen successen halen.

Mocht je dus geïnteresseerd zijn in het opstarten van je eigen social media marketing bureau dan biedt de OMB Masterclass van Kjell Fruytier je zeker de uitkomst!

Wil jij ook veel geld verdienen door middel van een OMB? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *