reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Huddle software

Beste community software van dit moment?

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je geïnteresseerd bent in Huddle software.

Huddle software is een relatief bekend product en niet meer weg te slaan als het gaat om community opbouwen.

Op het internet wordt dit product over het algemeen positief omschreven.

Wil jij weten of deze software jou iets te bieden heeft en echt zo goed is als mensen schrijven?

Lees er hieronder dan alles over in mijn Review Huddle software.

Inhoudsopgave

De makers van het product Huddle

De makers van de Huddle software zijn Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach. Deze mannen zijn samen de eigenaren van de IMU (Internet Marketing Unie). Ze zijn ook wel bekend van de Phoenix website software.

De IMU is één van Nederlands grootste marketing platformen die er zijn. Ze beheren hun eigen website en delen hierop hun kennis over zaken die te maken hebben met marketing.

Op deze website posten ze vaak video’s, leuke blogs maar ook gratis e-books. Huddle software is één van de vele producten die Martijn en Tonny aanbieden op de website van de IMU.

Huddle is inmiddels echter een Nederlands bedrijf dat met een aparte B.V. is gevestigd op de Herengracht te Amsterdam en ook hun support wordt gegeven in het Nederlands.

Het bedrijf Huddle en dus de mannen van de Internet Marketing Unie staan bekend om hun goede naam. Ze doen veel voor hun klanten en willen dat hun klanten zo tevreden mogelijk zijn.

De mannen staan allebei met naam en toenaam op het internet en delen daarnaast foto’s en video’s waarin zij zelf te zien zijn. Alles is dus transparant en ze werken vanuit hun eigen namen. Ze hebben dus niets te verbergen!

Huddle

Wat zeggen de makers over hun product?

Huddle is een community software waarmee je een community en memberships kunt gaan opbouwen. Met Huddle gaat het mogelijk zijn om binnen een aantal uren een community en membership locatie voor je website te maken.

Je kunt met deze software erg snel een board of meerdere boards aanmaken waar leden hun topics kunnen gaan openen. Hierdoor zijn ze in de mogelijkheid om hun vragen aan jou te stellen.

Verder kun je ook je eigen online trainingslocatie opzetten waardoor je in de mogelijkheid bent om al je e-books, blogs en video’s te delen met je eigen community.

Ook kun je ervoor zorgen dat je leden zich kunnen aanmelden met een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast is het mogelijk om te bepalen tot welke delen zij toegang mogen krijgen.

Huddle software is dus voor mensen die een community en trainingslocatie naast hun website willen hebben. Je kunt jouw Huddle ook afschermen voor niet-leden en bijvoorbeeld ook voor Google. Dit is echter je eigen keus.

Als je het niet afschermt voor Google dan genereer je waarschijnlijk veel meer verkeer naar je forum en online trainingslocatie. De trainingen zelf scherm je natuurlijk wel af.

Als laatste kun je ook nog eens zelf bepalen welke memberships toegang hebben tot welke producten. Google zal zo veel content gaan indexeren maar bezoekers die geen lid zijn kunnen mijn trainingen niet zien. Dit is alleen voor betalende bezoekers.

De mogelijkheden met Huddle

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar wat voor mogelijkheden er allemaal zijn met dit product? Hieronder beschrijven alle mogelijkheden die je hebt met de Huddle software.

Huddle software

Nadat je dit product hebt gekocht kun je Huddle gaan installeren. Het is mogelijk om hier je eigen URL aan te gaan koppelen. Daarna kun je het naar eigen wens gaan personaliseren.

Dit kun je doen door middel van een eigen kleur en logo’s toe te gaan voegen. Er zijn ook twee verschillende thema’s waaruit je kunt gaan kiezen. Je kunt kiezen uit een social media thema of een forum thema.

Wij zouden zelf kiezen voor het forum thema omdat dit naar onze mening duidelijker en overzichtelijker is. Daarnaast heb je bij het inlogscherm de mogelijkheid uit drie thema’s.

De gebruikers hebben de mogelijkheid om zich te registreren door middel van Facebook of met een e-mail adres. Als klanten van je een online cursus kopen kunnen deze meteen een login krijgen.

Huddle community forum

Dan zijn we aangekomen bij het community gedeelte van de Huddle community software. Dit gedeelte wordt ook weleens forum of eigen social media gedeelte genoemd.

Huddle software

Er is de mogelijkheid tot het maken van meerdere boards. Onder de boards komen zaken te hangen zoals berichten (topics). Je kunt hierdoor makkelijker zoeken.

Deze forums kunnen bij deze software ook worden afgeschermd maar ook openbaar worden gesteld. Het wel of niet laten indexeren door Google is je eigen keuze.

Als je forum wordt gebruikt als SEO waarde en als je meer bezoekers, klanten en volgers wilt hebben dan laat je het dus indexeren door Google. Als het voor betalende klanten geheim moet blijven dan scherm je het af.

Het is ook mogelijk om bepaalde gedeeltes openbaar te zetten en te laten indexeren. Daarnaast kun je ervoor kiezen om afschermde boards voor betalende klanten niet te indexeren.

Er zijn verschillende manieren waarop je het forum kunt gebruiken. Dat is ook een voordeel van de Huddle software. Hieronder sommen we enkele manieren om het forum te gebruiken op.

 • Support: hiermee bied je klanten de mogelijkheid om vragen te stellen.
 • Cursus betrokkenheid: klanten kunnen vragen stellen tijdens de cursus en hun voortgang en mening delen op het forum.
 • Hoger scoren in Google.
 • Klantenbinding.
 • Groepsvorming: leden zullen elkaar gaan steunen op het forum.

Huddle e-learning

Dit e-learning platform is erg makkelijk als je een online product hebt uitgebracht of van plan bent om dit uit te brengen. Je kunt alles instellen in het daarvoor bestemde membership gedeelte.

Dan is er nog een mogelijkheid om deze in levels en niveau’s in te gaan delen. Levels kunnen gratis zijn, een level kan een specifieke cursus of product zijn maar ook een VIP gedeelte dat dus alles omvattend is. Zie hieronder de niveau’s die mogelijk zijn.

 • Trainingen: dit zijn alle cursussen, e-books of producten die je aanbiedt.
 • Modules: onder een bepaalde training kun je verschillende modules hangen.
 • Content: onder de modules komen de lessen te hangen zoals teksten, video’s en bijlagen.

Apps

Als laatste mogelijkheid heb je de toegang tot een hoop verschillende soorten leuke apps. Hieronder sommen we deze apps die Huddle te bieden heeft op en leggen we kort uit wat deze inhouden.

 • Challenge: hiermee roep je een uitdaging in het leven voor je leden.
 • Ads: je kunt met deze app 1 advertentie toevoegen onder een topic of in de zijbalk.
 • Groups: leden worden in deze app in de mogelijkheid gesteld om een eigen groep aan te maken.
 • Support: hierin kun je een FAQ en/of chat toevoegen.
 • Membership: dit biedt de mogelijkheid om bepaalde cursussen af te schermen. Leden die niet betalen hebben zo geen toegang tot cursussen.
 • Digest: hiermee is het mogelijk om een update te sturen over de laatste onderwerpen op jouw forum.
 • Gamification: je kunt een spelelement toevoegen als mensen op een topic reageren of er één plaatsen. Hiermee geef je punten aan de leden.
 • App: deze app valt te downloaden op je mobiel en deze is makkelijk in gebruik.

E-book Online Memberships

Online Memberships

Het eerste gratis e-book dat je kunt downloaden is het e-book Online Memberships. Het doel van dit boek is het opbouwen van structurele wederkerende inkomsten.

Je gaat hierin leren hoe jij jouw ideale business kunt starten met je eigen digitale producten. Het gratis e-book is te downloaden en hierdoor zul je een vrije internetondernemer worden.

E-book Community Building

Community Building

Daarnaast is er een tweede e-book dat je kunt downloaden en dat is het e-book Community Building. Hierin ga je leren om meer fans, klanten en omzet te genereren.

Je leert in dit boek ook de 6 nadelen van Facebookgroepen voor je online community en hoe je klanten het meest gelukkig maakt en houdt. Dit is ook een gratis e-book dat je kunt dowloaden.

Wat schrijven klanten over dit product?

Wat schrijven klanten die dit product aangeschaft hebben hierover? Ik heb veel positieve reacties gelezen en vrijwel geen negatieve reacties. Dit moet iets zeggen over deze Huddle software.

Enkele voorbeelden van reacties zal ik hieronder gaan benoemen. Maaike schrijft: Door middel van de Huddle community software is het voor mij mogelijk geweest een mooi forum op te zetten met een leuke interactie tussen de leden.

John schrijft: De Huddle software heeft mij geholpen om zo snel mogelijk mijn online cursussen te uploaden en ervoor te zorgen dat ik deze kon afschermen voor niet-betalende klanten. Ideaal!

Ans schrijft: de vele handige apps die je bij dit product geleverd krijgt maken het gebruik van deze software een stuk makkelijker. Zoals je kunt zien zijn er veel positieve reacties te vinden. Wij hebben de Huddle software ook getest en sluiten ons aan bij de positieve reacties hierboven.

Wat is de prijs?

Dan de prijs van deze Huddle software. Wat ga je hiervoor betalen en wat zijn de mogelijkheden als je dit product besluit aan te schaffen. Je leest ze hieronder opgesomd.

Je kunt kiezen voor een jaarabonnement maar je kunt ook besluiten om een maandabonnement af te sluiten. Een jaarabonnement kost je € 950,00 per jaar en een maandabonnement kost je € 97,00 per maand.

14 dagen Huddle proberen

Een mooie bijkomstigheid is dat je de Huddle software eerst 14 dagen mag uitproberen voordat je tot een eventuele koop over gaat. Dit vinden wij een goed teken.

Waarom vinden wij dat een goed teken? In onze ogen stralen de mannen van de IMU hierin hun vertrouwen uit in dit product. Ook zullen klanten hierdoor eerder geneigd zijn om te kopen. Slimme zet dus!

Conclusie: Is Huddle jouw geld waard?

Dan zijn we nu aan beland bij het einde van de review over de Huddle community software. Wat vinden wij van deze software en raden wij dit product dan ook aan?

De Huddle software is een kant-en-klare software die je meteen in de praktijk kunt inzetten. Je zet binnen no-time een mooi forum op voor je leden waarin ze met elkaar kunnen communiceren.

Klanten kunnen zo ook zien dat zij niet de enige zijn die deze software gebruiken en dat geeft ze een goed gevoel. Daarnaast kunnen leden waardevolle connecties met elkaar opbouwen.

Buiten dat vinden wij de prijzen niet te hoog en zijn we tevreden dat je dit product eerst 14 dagen gratis mag uitproberen. Dit vinden wij gul van de makers van dit product.

Als je dus snel een grote community inclusief interactief forum op wilt bouwen, dan biedt de Huddle community software jou hier absoluut de uitkomst om dit te realiseren.

Wil jij ook gebruik gaan maken van de beste community software van dit moment? Al veel tevreden klanten zijn u voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *