reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Heel Holland Tekent

Echt leren tekenen?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
mm

Heel Holland Tekent heeft wellicht de naam overgenomen van Heel Holland Bakt.

Tekenen is weer in opkomst en er zijn steeds meer mensen die behoefte hebben aan een goede cursus.

Wil jij weten of deze cursus iets voor jou is en of Heel Holland Tekent jou van inspiratie voorziet?

Wil jij weten wat je allemaal ontvangt en of deze cursus jouw geld waard is?

Lees er hieronder dan meer over in onze Review Heel Holland Tekent.

Inhoudsopgave

De maker van het product Heel Holland Tekent

We beginnen met een stukje over de ontwikkelaar van deze cursus Heel Holland Tekent. We willen namelijk graag weten of deze persoon capabel is en of het een betrouwbare partner is.

De naam van de ontwikkelaar is Chantal Vermeer en ze is een ambitieuze vrouw. Op dit moment is ze de trotse eigenaresse van haar eigen kledingmerk ShirtsbyChantal.

Hier blijkt dus meteen uit dat ze een ondernemende vrouw is. Daarnaast ontwerpt ze haar eigen kleding en daarom is creativiteit haar sterkste punt. Altijd fijn bij een tekencursus!

Direct na het afmaken van haar opleiding is ze gestart met ondernemen. Na enkele jaren heeft ze zich dus gespecialiseerd in kleding en op het maken van illustraties.

Door deze kwaliteiten te combineren verkoopt ze nu haar eigen kledinglijn en brengt ze creatieve teken cursussen op de markt waaronder dus Heel Holland Tekent. Het is echter niet gericht op technisch teken zoals bij Freds Bouwtekeningen.

Chantal durft groter te denken dan andere personen en het feit dat ze erg ondernemend is spreekt ons erg aan. Wij zijn dat namelijk ook! Ze probeert met haar cursussen mensen echt te helpen en doet dit niet om ordinair haar zakken te vullen.

Wat ons betreft is Chantal dus de aangewezen persoon om dit soort cursussen te maken en te begeleiden. Ze heeft alle kennis die nodig is, heeft een groot tekentalent en durft dus groot te denken.

Chantal vemeer

Wat zegt de maker over dit product?

Dan is het tijd voor wat Chantal over haar cursus Heel Holland Tekent te zeggen heeft. Waarvoor heeft ze deze cursus gemaakt en voor welke doelgroep is deze cursus geschikt?

Het is geschikt voor een uitgebreide doelgroep aangezien mensen van alle leeftijden willen of moeten kunnen tekenen. De focus ligt vooral op het maken van illustraties.

Daarnaast wil ze graag het beste uit haar cursisten naar boven halen en ze verder vooral een leuke hobby bieden. Tekenen kan namelijk erg leuk zijn als je mooie eindresultaten ziet.

Een andere leuke bijkomstigheid is ook dat je geld kunt verdienen als je een goede tekenaar wordt of bent. Je kunt de cursus dus volgen als je er geld mee wilt verdienen maar ook als het je hobby is.

De cursus duurt 8 weken en je moet wel bereid zijn om jouw doorzettingsvermogen op de proef te stellen. Het is namelijk niet zo dat je na week 1 al super goed kan tekenen. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk.

Je dient na deze cursus zelf ook een aantal tekenbenodigdheden aan te schaffen om met de cursus te starten. Deze investering is klein en je geld meer dan waard.

Waarom zou je niet investeren in jouw hobby? Je weet nu dus voor wie de cursus geschikt en wat Chantal er zelf over te zeggen heeft. Hieronder gaan we verder met een stukje over de inhoud van Heel Holland Tekent.

Wat ontvang je met Heel Holland Tekent?

Je wilt natuurlijk graag weten wat je allemaal ontvangt als je deze cursus aanschaft. Als eerste ontvang je natuurlijk de cursus Heel Holland tekent welke bestaat uit de onderstaande modules:

  • 1: Fashion is my passion
  • 2: Leuke broekjes en jasjes tekenen
  • 3: Verschillende tasjes en hoedjes tekenen
  • 4: Home is where the heart is
  • 5: Overdrijven is fun
  • 6: 3D letters
  • 7: Let’s have more fun
  • 8: Eigen menukaart maken

Je weet nu inmiddels uit welke modules deze cursus bestaat en dat de cursus 8 weken duurt. Hieronder gaan we je gedetailleerder uitleggen wat deze cursus allemaal bevat.

Heel Holland Tekent

De Heel Holland Tekent cursus is er één die 8 weken duurt. Je krijgt in deze 8 weken 2 lessen per week en hiermee leer je gestaag alle facetten van juist tekenen.

De lessen worden gegeven in één video per les en deze video’s duren enkele minuten. Je krijgt hierin nuttige tips, informatie en iedere week nieuwe technieken aangeleerd.

Chantal bespreekt iedere week een ander thema en dat vinden wij zo leuk aan deze cursus. Wat betreft de inhoud van deze cursus zit het dus wel goed en leer je iedere week uitgebreid van Chantal.

Er zijn allerlei tekentechnieken die je leert en daarnaast komen alle aspecten van tekenen aan bod. Je leert ook zaken rondom tekenen en dus ligt de focus niet elke week puur op het tekenen zelf.

De combinatie tussen tekenen en ontwerpen wordt in deze cursus erg gezocht en dat is erg leerzaam. Het één kan namelijk niet zonder het ander en dit benadrukt Chantal goed!

Door deze twee zaken te combineren zal je tot meer professionele resultaten komen. Je kennis en kwaliteiten zullen hierdoor snel toenemen. Hiermee kun je zelfs geld gaan verdienen!

Wat ons betreft zit de cursus wat betreft thema en inhoud goed in elkaar en zijn wij tevreden. Hieronder gaan we kort per module uitleggen wat je hierin gaat leren.

Heel holland tekent

Week 1: Fashion is my passion Heel Holland Tekent

Deze eerste module heet ‘fashion is my passion’. Hierin ga je leren om mooie jurkjes, rokjes en topjes te gaan tekenen. Dit vinden vrouwen vooral een leuke module.

Week 2: Leuke broekjes en jasjes tekenen

In de module ‘leuke broekjes en jasjes tekenen’ leer je dus broekjes en jasjes tekenen. Niet geheel verassend aangezien de naam van de module. Je leert ze niet alleen tekenen maar ook echt zelf te ontwerpen.

Week 3: Verschillende tassen en hoedjes tekenen

Hierin ga je leren om mooie tassen en hoedjes te tekenen. Je krijgt diepgaande informatie over het tekenen en ontwerpen van tassen. Daarnaast ook over hoedjes en je zult versteld staan hoe relatief makkelijk je een mooi hoedje tekent en ontwerpt.

Week 4: Home is where the heart is

Deze module staat in het teken van leuke bloemen en planten tekenen. Hiervoor gebruik je als basis alle bloemen en planten in jouw huis en tuin om inspiratie op te doen.

Week 5: Overdrijven is fun

In deze vijfde module ligt de focus op het tekenen van krullende letters. Daarnaast ga je ook nog eens leren hoe je kleine letters mooi kunt combineren met hoofdletters.

Week 6: 3d letters

In deze module krijg je aangeleerd hoe je 3D letters kunt tekenen. Dit lijkt simpel maar dit is het voor veel mensen niet. Verder leer je hoe je deze 3D letters kunt gaan combineren in je tekeningen.

Week 7: Let’s have more fun

Dit is een week die bestaat uit de volgende twee onderdelen. Je leert je eigen fashiontas te ontwerpen en daarnaast om een juiste raamtekening te maken. Wat ons betreft een leerzame module!

Week 8: Eigen menukaart maken

De laatste module is de module met de naam ‘eigen menukaart maken‘. Je kunt dus al raden dat deze module draait om het ontwerpen van je eigen menukaart. Daarnaast leer je een artjournal maken.

Wat schrijven klanten over dit product?

Al vaker hebben wij ons vergist in of onze meningen overeenkomen met anderen. Wij hebben al vaker een positieve mening over producten geuit waarbij anderen daar juist anders over dachten.

Daarom hebben we uitgezocht wat andere cursisten van de Heel Holland Tekent cursus vinden. Wij hebben verrassend veel positieve reacties mogen lezen. Zie er hieronder enkele:

  • Marieke Swart: ‘door de ludieke manier van lesgeven ben ik in mezelf gaan geloven. Ik maak inmiddels de mooiste tekeningen en ontwerpen en dit puur als hobby’.
  • Jan Dekker: ‘door middel van deze professionele cursus ben ik echt serieus bezig gegaan met tekenen in 3D en ontwerpen in 3D. Ik heb hier zelfs mijn eerste opdracht gekregen om iets te ontwerpen’.

De meeste beoordelingen die wij hebben kunnen vinden sluiten aan bij onze meningen over deze cursus. Je ziet dat veel mensen het echte plezier in tekenen zijn gaan beleven.

Wij zijn ook totaal geen tekenfanaten maar zijn echt in staat om tegenwoordig leuke tekeningen op papier te zetten. Niet voor professionele doeleinden maar puur als hobby.

Review heel holland tekent

Wat is de Prijs?

Waarschijnlijk ben je ook benieuwd naar de totale kosten voor deze Heel Holland Tekent cursus. De prijs die je gaat betalen voor deze complete cursus is € 97,00.

In onze ogen zeker niet duur als je kijkt dat je 8 weken aan lesmateriaal krijgt waarmee je echt resultaatgericht kunt gaan tekenen. Daarnaast moet je dit bedrag zien als investering in jezelf.

Een leuke bijkomstigheid is dat Chantal een deel van dit geld overmaakt naar een goed doel. Dit goede doel is de Stichting Quiet. Per cursus krijgen ze één tekenpakket zodat deze kinderen ook kunnen genieten van tekenen.

Conclusie: Is Heel Holland Tekent jouw geld waard?

We hebben nu wel zo een beetje alles besproken over de Heel Holland Tekent cursus. Jullie zullen je inmiddels afvragen of wij dit product kunnen aanraden of niet.

Ons antwoord is vrij simpel: JA! Dit was één van de weinige cursussen met zo een enthousiaste ontwikkelaar. Je kunt zien dat ze haar passie voor tekenen echt met anderen wil delen.

De inhoud van de cursus en de thema’s die hierin behandeld worden zijn goed te noemen. Het is logisch en duidelijk opgebouwd en alles in begrijpbare Nederlandse taal.

De cursus leert je tekeningen maken maar ook ontwerpen te creëren. Daarnaast kun je de cursus volgen als hobby maar ook voor meer professionele doeleinden is dit product geschikt.

Jouw tekeningen en ontwerpen gaan door deze cursus op zeker een hoger niveau halen. Wil jij dit dus precies? Dan raden wij de Heel Holland Tekent cursus van harte aan!

Wil jij beter leren tekenen en technische tekeningen kunnen lezen? Al veel tevreden cursisten zijn u inmiddels voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close