reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Golden Retriever Geheimen

Daadwerkelijk een gehoorzame Golden Retriever?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Golden Retriever Geheimen is een product dat je misschien weleens voorbij hebt zien komen.

Er zijn veel mensen tegenwoordig die op zoek gaan naar een hond en al snel uitkomen bij een Golden Retriever.

Deze hondensoort staat bekend als trouwe honden. Misschien twijfel je wel om een hond van deze soort aan te schaffen.

Je hebt waarschijnlijk de volgende vragen. Is dit product mijn geld wel waard? Wat zijn de ervaringen van andere klanten?

Lees er hieronder meer over in mijn Review Golden Retriever Geheimen.

Inhoudsopgave

De maker van het product Golden Retriever Geheimen

Zoals u van ons gewend bent zijn we als eerste op zoek gegaan naar de identiteit van de maker van dit product. Dit bleek een man te zijn die luistert naar de naam Gerard de Goede.

Als je zijn website bekijkt kun je al snel zien dat hij meer dan 25 jaar ervaring heeft met Golden Retrievers maar ook andere hondensoorten. Vooral in het opvoeden, trainen en verzorgen ervan.

Vroeger heeft hij zelf nooit een hond gehad tot het moment dat hij besloot om er één te kopen. Dit op advies van zijn toenmalige buurman die ook een Golden Retriever in zijn bezit had.

Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij deze hondensoort en dat heeft een reden. Toen hij deze hond aanschafte ging in het begin eigenlijk niks goed tussen hem en de hond.

Dit is ineens omgeslagen en nu zijn ze praktisch onafscheidelijk. Zijn hond is een erg goed getrainde hond ondanks alle gedragsproblemen die de hond had op het moment dat Gerard hem kocht.

Hoe is het hem dan gelukt om deze honden zo goed te leren trainen? Dit heeft hij vooral te danken aan uren boeken lezen en praktijkcursussen te volgen samen met een hondentrainer.

Door de jaren heen heeft Gerard heel veel Golden Retrievers gehad en opgevoed. En door met mensen op te trekken met dezelfde passie heeft hij veel kennis opgedaan.

We kwamen er na meer research over Gerard de Goede achter dat dit een schuilnaam is en dus niet zijn echte naam. Het bedrijf dat hierachter zit is Blue Sky Marketing. Dit bedrijf is netjes ingeschreven bij de KVK en dit hebben we ook nagetrokken.

Dit is overigens geen probleem dat hij onder een schuilnaam werkt. Dit zie je vaker bij online producten en sommige mensen staan niet graag met hun echte naam op het internet. Het doet niks af aan de kwaliteit van het product.

Golden retriever geheimen

Wat zegt de maker over zijn product?

Het is altijd fijn om te lezen wat een maker van zijn product vindt. In dit geval dus Blue Sky Marketing. Wat ga je leren of wat ga je zeker niet leren als je dit product koopt?

Ze geven ten eerste aan dat je erachter gaat komen of een Golden Retriever wel de hond is die jij zoekt. Daarnaast word je geleerd hoe je deze hondensoort het beste kan opvoeden, trainen en verzorgen.

Verder ga je volgens Blue Sky Marketing leren welke vragen je bijvoorbeeld aan een fokker moet stellen alvorens je zo een hond aanschaft. Je leert ook hoe je gezondheidsproblemen kunt voorkomen.

Wat wij persoonlijk heel leuk vinden is dat je ook gaat leren wat de 5 meest gemaakt fouten zijn in het kopen van een Golden Retriever en welke 4 belangrijkste behoeftes deze hondensoort heeft. Je zult versteld staan!

Deze honden staan erom bekend dat ze veel opspringen. Hierin wordt in deze cursus ook op ingegaan waarom dit zo is. Een van de laatste zaken in deze cursus zijn welke voeding je deze hond moet geven en hoe je ze het beste kunt trainen.

Wat ontvang je met Golden Retriever Geheimen?

Waarschijnlijk ben je ook benieuwd naar wat je allemaal ontvangt als je Golden Retriever Geheimen aanschaft. Lees hieronder wat je allemaal ontvangt met dit product.

Ten eerste ontvang je het e-book Golden Retriever Geheimen. Dit is als het ware het product waar het allemaal om draait. Naast dit product ontvang je ook nog enkele leuke bonussen.

Bonussen 1 en 2 zijn de e-books met de voglende namen. ‘Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy’ en ‘Baas over je eigen Golden Retriever’.

Deze worden gevolgd door bonus 3 en 4. Deze e-books luisteren naar de namen ‘Honden trainen geheimen’ en ‘Je Golden Retriever laten komen op commando’.

E-book Golden Retriever Geheimen

Het e-book Golden Retriever Geheimen is een 203 pagina’s tellend boek. Hierin wordt je exact uitgelegd hoe je jouw Golden Retriever het beste kunt opvoeden en wat je het beste niet kunt doen.

Daarnaast kun je hier allerlei waardevolle informatie, tips en trucs vinden met betrekking tot de verzorging en de training van je Golden Retriever. Lees hieronder samengevat wat er allemaal besproken wordt in het boek.

  • Waar je op moet letten als je de hond aanschaft, welke fokkers je niet moet benaderen en welke vragen je aan fokkers kunt stellen.
  • Je krijgt heel veel tips waar je op moet letten als je een puppy in huis haalt zodat hij zich meteen thuis voelt. Dit is erg belangrijk!
  • Alle waardevolle informatie die je moet weten over de training en opvoeding van je hond.
  • Je krijgt alle informatie over welke voeding het beste is voor deze hond en hoe je de hond het beste kan verzorgen.
  • Alle sporten die je kunt beoefenen met Golden Retrievers. Het zijn namelijk vrij sportieve honden.
  • Informatie over hoe een oude Golden Retriever zijn laatste jaren het liefste doorbrengt.

Je krijgt verder ook nog wat algemene informatie over zijn karaktereigenschappen, de geschiedenis van de Golden Retriever en of deze hondensoort wel geschikt is voor jou.

Als je hierboven goed gelezen hebt zie je dat dit pakket dus vrij uitgebreid is voor wat je ervoor betaald. Je krijgt in ieder geval alle handvatten om je Golden Retriever en jezelf van de tijd met elkaar te laten genieten.

Golden retriever hond

Bonus 1: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Dit is een e-book dat bestaat uit 25 pagina’s waarin je alles leert over de verzorging en training van je puppy. In het begin is dit soms lastig omdat jullie nog aan elkaar moeten wennen.

In dit boek krijg je daarnaast ook informatie over het vaccineren van je puppy en allerlei andere praktische zaken. Wat ons betreft een waardevolle bonus die meer waarde geeft aan dit product.

Bonus 2: Baas over je eigen Golden Retriever

In dit e-book van 42 pagina’s krijg je een handleiding om eventueel probleemgedrag bij je pas gekochte Golden Retriever op te lossen. Dit wordt je stap-voor-stap uitgelegd.

Daarnaast krijg je uitleg over hoe je jouw Golden Retriever kunt laten zien dat jij de leiding hebt en waarom dat zo belangrijk is. Een leuke bonus die ook in de praktijk erg nuttig kan zijn.

Bonus 3: Honden Trainen Geheimen

Dit 33 pagina’s tellende e-book gaat je leren hoe je jouw Golden Retriever het beste kan trainen en welke methodes van training er allemaal zijn. Dit bevat vooral algemene informatie die goed in de praktijk is toe te passen.

Deze informatie is zo algemeen dat je dit ook op andere hondensoorten kunt toepassen. Dat wil niet zeggen dat deze informatie niet nuttig is want dat is in deze wel het geval. Bonussen 1 en 2 vinden wij toch waardevoller.

Bonus 4: Je Golden Retriever laten komen op commando

We zijn aangekomen bij de laatste bonus. Dit is een 15 pagina’s tellend e-book waarin je leert hoe je jouw Golden Retriever op commando kunt laten komen. Je krijgt hierbij een stappenplan aangeleverd.

Dit doe je niet door dit hard af te dwingen maar door middel van de hond beloningen te geven als hij iets goed doet. Dit is een erg makkelijke manier om een hond te leren komen op commando. Dit boek is ook algemeen en voor meerdere hondensoorten te gebruiken.

Wat schrijven klanten over dit product?

Waarschijnlijk vind je het ook belangrijk wat andere mensen over dit product schrijven. Hierdoor krijg je een beter beeld of dat dit product iets voor jou is of juist niet.

We zochten het voor je uit en veel van de reacties over dit product zijn goed te noemen. Lees hieronder enkele ervaringen van klanten die dit product hebben gekocht.

  • Henk is er dankbaar voor dat hij door middel van dit product meer grip op zijn Golden Retriever heeft gekregen en zijn gedrag heeft kunnen verbeteren.
  • Charlotte geeft aan door middel van dit product geen puppy cursus meer nodig te hebben.

Zoals je leest zijn de meeste mensen positief en dat is meestal een goed teken. Als wij kijken naar dit product sluiten we ons aan bij veel van deze positieve reacties.

Golden retriever

Wat is de prijs?

Waar de meeste mensen vaak benieuwd naar zijn is de prijs die je gaat betalen voor een product. Dit product kun je nu kopen voor een slordige € 37,00 en dat vinden wij een prima prijs.

Alle e-books geven je degelijke en bruikbare informatie en je kunt deze informatie meteen in de praktijk toepassen. Als je het vergelijkt met een puppy cursus is dit bedrag natuurlijk een schijntje.

Daarnaast kun je ook nog eens op verschillende manieren betalen. De mogelijkheden waarmee je kunt betalen zijn de opties Ideal, Ideal QR, machtiging, PayPal, Bancontact en Sofort.

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Voor de twijfelaars onder ons hebben we nog een leuke toevoeging op dit product ontdekt. Je krijgt namelijk een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie mocht het product je niet bevallen.

Dit betekent dat je voor de 60 dagen zijn verstreken nog recht hebt om je geld terug te vragen als dit product niet voldoet aan je eisen. Je stuur netjes een e-mail naar de verkooppagina en je krijgt binnen enkele dagen je geld terug.

Wij vinden dit een extra toevoeging op het product dat het product waardevoller maakt. Hiermee straalt de maker vertrouwen uit naar de consument en in de kwaliteit van zijn product.

Conclusie: Is Golden Retriever Geheimen jouw geld waard?

Zoals je in onze review Golden Retriever Geheimen hebt kunnen lezen zijn wij wel te spreken over dit product. Dit is onze mening en niet iedereen denkt daar hetzelfde over.

Als je jouw Golden Retriever een goede basis opvoeding, verzorging en training wilt geven is dit product bij uitstek geschikt. Het is een boek waar vrijwel alles in staat wat je moet weten.

De prijs van het boek vinden wij erg schappelijk als je het vergelijkt met wat je kwijt bent als je naar een puppy cursus gaat. Dan kosten lessen vaak al enkele tientallen euro’s.

Daarnaast biedt het product ook nog een aantal leuke bonussen die nog dieper ingaan op bepaalde zaken van deze hondensoort. Het is allemaal duidelijk en overzichtelijk.

Helaas zijn de inhoudsopgaven niet klikbaar. Je moet dus helemaal naar onderen scrollen om bij het juiste hoofdstuk uit te komen. Dat vinden wij een klein minpuntje.

Heb je dus interesse in een goed getrainde, degelijk verzorgde en juist opgevoede Golden Retriever dan biedt Golden Retriever Geheimen je de uitkomst dus twijfel niet langer!

Bedankt voor het lezen van onze review en het vertrouwen die je hebt in onze website. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn laat het ons dan weten onderaan dit bericht.

Wil jij een gehoorzame, gelukkige en lieve Golden Retriever aan je zijde? Inmiddels zijn u al veel tevreden baasjes voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *