reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Geld verdienen met opties

Veel winst met deze methode?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Mocht je op deze pagina terecht zijn gekomen dan heb je waarschijnlijk interesse in mijn Review Geld verdienen met opties.

Er is al veel geschreven over dit product maar wij proberen het zo eerlijk mogelijk te houden.

Geld verdienen met opties is een steeds meer populair wordende activiteit om geld te verdienen.

Wil je weten of dit iets voor jou is? Wil je weten of dit product aan de eisen van een goed product voldoet?

Lees er hieronder alles over in mijn Review Geld verdienen met opties.

Inhoudsopgave

De maker van het product Geld verdienen met opties

De maker van het product Geld verdienen met opties is een oude bekende. Zijn naam is Harm van Wijk en we hebben al over meerdere producten van hem geschreven.

Harm heeft op school Economie gestudeerd en is al meer dan 20 jaar actief op beurzen. Hiermee verdient hij nog steeds een meer dan goed belegde boterham.

Hij heeft verder gewerkt bij banken als de SNS bank en de Binck Bank waarbij hij verschillende projecten heeft uitgevoerd. Daarnaast schrijft Harm voor websites als alex.nl en beurs.nl.

Harm mag zichzelf ook de oprichter noemen van de website beursbulletin.nl. Op deze website kun je advies van hem krijgen maar ook cursussen over beleggen volgen.

Één van deze cursussen die je kunt gaan volgen is bijvoorbeeld de Trading Navigator Methode. Wij hebben natuurlijk eerder al zijn gegevens nagetrokken en alles blijkt transparant en te kloppen.

We zien zijn naam nergens gelinkt aan oplichting en al zijn KVK gegevens blijken echt. Dit geeft ons een goed gevoel aangezien je met een oplichter niet graag in zee gaat.

Geld verdienen met opties

Wat zegt de maker over zijn product?

Wat zegt Harm van Wijk over zijn product Geld verdienen met opties? Hij beweert in ieder geval geen gekke of onrealistische doelen die niet haalbaar zijn voor de meeste mensen.

Harm geeft aan dat je met zijn product de basisbeginselen gaat leren van het handelen in opties. Het is een product dat speciaal is geschreven voor particulieren.

Het is echt een product voor mensen die graag hun vermogen willen laten groeien en niet teveel risico willen lopen. Je kunt hiermee ook sparen voor eventuele latere wensen van jou of je partner.

Je kunt met Geld verdienen met opties ook alvast je pensioen reserves vullen of er een extra inkomen mee verdienen naast je huidige baan. Dit laatste vinden veel mensen prettig.

Door middel van Harm zijn duidelijke uitleg kun je makkelijk gaan beleggen in opties en hoef je hiervoor weinig kennis te bezitten. Vooral zijn bonus Excel sheets maakt het je makkelijker.

Wat ontvang je met Geld verdienen met opties?

Natuurlijk wil je graag weten wat je allemaal ontvangt als je dit product aanschaft. Hieronder geven we je een korte opsomming en gaan we je ieder deel uitleggen.

  • Handleiding Geld verdienen met opties.
  • Vijf extra bonussen

Geld verdienen met opties handleiding

Laten we beginnen met het hoofdproduct, de handleiding Geld verdienen met opties. Als we kijken naar de vormgeving dan kunnen we concluderen dat dit duidelijk en overzichtelijk in elkaar steekt.

Beleggen

Het is een e-book waarin je alle informatie kunt vinden die te maken heeft met beleggen in opties. Je kunt met dit boek een veilige optie strategie gaan opzetten om winst te maken met opties.

Harm staat ook bekend om zijn duidelijke, zakelijke en overzichtelijke cursussen. Daarnaast ontvang je ook vier Excel sheets waarmee je kunt berekenen of dat je opties die je op het oog hebt wel of niet te kopen.

Verder krijg je ook nog eens een extra korting op de website optiealert.nl. Dit is een soort van service die je gaat begeleiden om veilig en met winst in opties te beleggen. Je krijgt tussen de € 50,00 en € 250,00 korting.

Zonder dat je kennis hoeft te hebben van opties begeleidt dit product je stap voor stap door de cursus. De voorbeelden uit de praktijk zijn wat ons betreft goud waard.

Bonussen

Natuurlijk is een product zonder bonussen geen echt product en daarom biedt Harm van Wijk je nog een aantal bonussen aan. Hieronder gaan we deze beschrijven.

  • De opbrengstcalculator: hiermee kun je groeiscenario’s en potentiële opbrengsten berekenen.
  • Het calculatiesheet: hier kun je eenvoudig verschillende combinaties berekenen.
  • Een margincalculator: met deze calculator bereken je wat je moet aanhouden op een call of een put.
  • Geschiktheidscalculators: je kunt met deze calculator rendementsberekeningen maken voor het schrijven van callopties.
  • 5% Rendementsabonnement: dit is de OptieAlert dienst van Beursbulletin. Dit is een e-mail of sms begeleiding die je krijgt van Harm.

Wat ons betreft zijn dit allen interessante en waardevolle bonussen. Door deze bonussen en informatie krijg je meer tijd om een strategie volgens de handleiding Geld verdienen met opties te gaan maken.

Wat schrijven klanten over dit product?

Altijd fijn om te weten is wat andere klanten over Geld verdienen met opties schrijven. Wij zochten dit voor je uit en hebben niet veel negatieve reacties gelezen.

Wij hebben reacties gelezen als ‘ik gebruik dit product al enkele maanden en ik ben ben zeer tevreden over de diensten die worden verleend’ en ‘het is erg leerzaam om het Beursbulletin iedere dag te lezen’.

Henk schrijft het volgende: ‘ik wil bij deze mijn tevredenheid uiten over dit product en aan het team van Geld verdienen met opties’. ‘Daarnaast zijn alle adviezen vanuit de praktijkvoorbeelden erg leerzaam gebleken’.

Voor zover dus vooral positieve reacties op dit product. Wij hebben dit product ook gebruikt en willen ons aansluiten bij de positieve reacties die we op het internet hebben kunnen vinden.

Wat is de prijs?

Voor je een product aanschaft wil je altijd graag weten wat de verkoopprijs van het product is. Voor de handleiding Geld verdienen met opties betaal je op dit moment € 97,00.

Als we kijken naar hoe overzichtelijk de informatie van dit product is vinden wij dit een juiste prijs. Vooral om dat het product een aantal goede bonussen bevat waaronder bonus 5. Deze bonus is als particulier erg interessant.

Maar een prijs zegt sowieso niet vaak wat over een product. Stel je voor dat je veel winst gaat behalen met dit product Geld verdienen met opties, wat is dan € 97,00 nog?

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Harm van Wijk heeft een leuke aanvulling op zijn product Geld verdienen met opties. Je kunt namelijk gebruik maken van een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Dit betekent dat je het product dus 30 dagen gratis kunt uitproberen alvorens je tot een definitieve koop overgaat. Hiermee straalt de verkoper van een product vertrouwen uit in zijn product.

Vele mensen zullen hierdoor worden overgehaald dit product alsnog te kopen mochten ze twijfelen. Wat ons betreft goed gedaan en is de kwaliteit van dit product zo gewaarborgd.

Geld verdienen met opties

Conclusie: Is Geld verdienen met opties jouw geld waard?

Dan zijn we aangekomen bij het einde van de Review Geld verdienen met opties. Wij zullen je hieronder uitleggen wat wij van dit product vinden en of het jouw geld waard is of niet.

De cursus zit duidelijk en overzichtelijk in elkaar en je hoeft geen kennis te hebben van beleggen om hiermee winst te kunnen behalen. Daarnaast is het mogelijk om snel een winstgevende strategie te ontwikkelen.

Er is duidelijk veel tijd gestoken in de vormgeving van deze handleiding Geld verdienen met opties. Je kunt meteen merken dat deze handleiding geschreven is door een expert in beleggen.

Naar onze mening is de cursus zijn geld dus waard omdat:

  • Je snel een winstgevende strategie op kunt zetten.
  • Het een overzichtelijk product is.
  • Je nuttige voorbeeld krijgt van Harm van Wijk die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

Met behulp van deze handleiding hebben wij binnen enkele maanden al een kleine winst weten te behalen van € 475,00 en dat voelt lekker. Let echter wel op: beleggen blijft altijd risico’s met zich mee brengen en je kunt ook verlies gaan lijden.

Wat ons betreft is dit product dus zeker je geld waard. Mocht je dus nog twijfelen en aan de slag gaan met het beleggen in opties, dan biedt dit product je zeker de uitkomst!

Wil jij graag leren hoe je snel geld kunt verdienen met opties? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close