reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Franse Bulldog Handboek

Bevat dit product alle tips voor een gehoorzame Franse Bulldog?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

De Franse Bulldog is een kleine hond en is onze ogen niet de knapste.

Het zijn daarnaast erg lieve honden en ook makkelijk in de omgang met volwassenen en kinderen.

Dit product is geschikt voor mensen die hun Franse Bulldog juist willen opvoeden of twijfelen om er één te kopen.

Wil jij weten of dit product de moeite waard is om aan te schaffen?

Lees er hieronder meer over in de Review Franse Bulldog Handboek.

Inhoudsopgave

De maker van het product Franse Bulldog Handboek

De schrijver van het Franse Bulldog Handboek is volgens de verkooppagina Piet de Wit. Piet de Wit is een fictieve naam en in werkelijkheid zit het bedrijf Blue Sky Marketing hierachter.

Er worden vaker fictieve namen gebruikt als het gaat om producten die via internet verkocht worden. Net zoals bijvoorbeeld bij Border Collie Geheimen. Zolang dit niks af doet aan de kwaliteit is dit geen probleem.

Niet getreurd want alle KVK gegevens van Blue Sky Marketing zijn door ons nagetrokken en blijken allemaal transparant en netjes te kloppen. Het is al vaker een betrouwbare partij gebleken.

Blue Sky Marketing is gevestigd te Berkel-Enschot en het bedrijf is ook netjes in het echt te vinden. Wij wonen vlakbij Berkel-Enschot en vonden het leuk om te kijken of het er echt stond. JA dus!

Daarnaast hebben wij enkele vragen per e-mail gestuurd naar dit bedrijf en wij kregen netjes binnen enkele werkdagen een reactie terug. Ook hieruit blijkt dat dit een betrouwbare partij is.

Verder is ook gebleken uit eerdere reviews die wij geschreven hebben over hun producten dat ze kwalitatief goede producten leveren. Dit is waar het uiteindelijk voor klanten allemaal om draait.

Luie franse bulldog

Wat zegt de maker over zijn product?

Laten we eens kijken wat Blue Sky Marketing over het Franse Bulldog Handboek te zeggen heeft. De verkopers hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het maken van dit soort handboeken voor hondenrassen.

Volgens de makers ga je een hoop dingen leren in dit handboek. Ten eerste zul je gaan leren hoe je jouw Franse Bulldog op de juiste manier kunt corrigeren en kunt aanmoedigen.

Daarnaast ga je leren welke voeding er het beste past bij een Franse Bulldog en hoe deze voeding er voor kan zorgen dat jouw hond in goede gezondheid zal blijven.

Verder vertellen de makers dat je er ook achter gaat komen, hoe je jouw puppy de eerste nachten succesvol kunt laten doorstaan en hoe je ervoor zorgt dat jouw hond geen uren blaft als hij alleen is.

Ook is het mogelijk om met dit handboek te leren hoe je de Franse Bulldog het beste kunt gaan trainen, opvoeden en verzorgen. Dit zijn drie essentiële onderdelen van dit handboek.

Als laatste leer je de belangrijkste regels om jouw puppy zo snel mogelijk zindelijk te maken en ga je ontdekken of dit soort type hond wel bij jou of bij jouw familie past.

Wat ontvang je met het Franse Bulldog Handboek?

Dan komt de vraag wat je allemaal gaat ontvangen mocht je dit product aanschaffen. Het belangrijkste onderdeel van dit product is natuurlijk het Franse Bulldog Handboek zelf.

Daarnaast ga je ook een aantal mooie bonussen ontvangen die allemaal waardevol zijn en het product meer waarde meegeven. Zie hieronder welke bonussen je nog extra krijgt geleverd.

 • Baas over je eigen Franse Bulldog
 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy
 • Honden training geheimen
 • 8 simpele technieken om je Franse Bulldog te laten komen op commando
 • 101 manieren om het gedrag van je Franse Bulldog te verbeteren

Franse Bulldog Handboek

Het Franse Bulldog Handboek is een e-book dat 185 pagina’s telt en allerlei informatie bevat over deze hondensoort. Het boek is geschreven in begrijpelijke en Nederlandse taal.

Het is een uitgebreid boek dat duidelijk en overzichtelijk is geschreven door de makers. Enkele zaken waarmee ze beginnen in dit boek zijn de uiterlijke kenmerken, de geschiedenis en achtergrondinformatie van deze hond.

Het boek is geschikt voor mensen die een Franse Bulldog willen aanschaffen of hun hond willen opvoeden, trainen en verzorgen. Dit laatste word je allemaal stap-voor-stap uitgelegd in dit boek.

Franse bulldog

De ideeën in dit e-book vinden wij goed overkomen en er staat diepgaande informatie in welke wij goed onderbouwd vinden. Hieronder kun je lezen welke hoofdstukken dit boek bevat.

 • 1: De Franse Bulldog
 • 2: Het aanschaffen van deze hondensoort
 • 3: Opvoeding en training
 • 4: Je leven met dit hondenras
 • 5: Hoe zijn deze honden als ze oud worden

Naar aanleiding van dit boek kunnen wij wel stellen dat we een behoorlijk volledig beeld hebben gekregen over dit type hondenras. Dit boek gaat je zeker helpen in het beslissen wat jij wilt met jouw Franse Bulldog of dat je dit soort hond wilt gaan aanschaffen.

Baas over je eigen hond

In deze eerste bonus krijg je een e-book dat bestaat uit 35 pagina’s. Hierin ga je leren om het probleemgedrag bij jouw hond stap-voor-stap op te lossen door middel van een bewezen methode.

Jij wordt door deze methode echt de baas over jouw hond. De tips en trucs in dit boek worden simpel uitgelegd en deze tips kun je direct gebruiken in de praktijk.

Succesvolle tips voor de verzoring en training van je puppy

Dit boek bevat een slordige 25 pagina’s waarin je een heleboel nuttige informatie krijgt over hoe je jouw puppy kunt verzorgen en trainen. Je leert welke zaken er belangrijk zijn bij de aanschaf van dit type hond.

Verder ga je leren hoe je de juiste huisregels voor je puppy kunt opstellen. Veel van deze informatie komt goed van pas als je dus net een Franse Bulldog hebt aangeschaft.

Honden training geheimen

In deze derde bonus ontvang je een 32 pagina’s tellend e-book waarin je alle geheimen gaat leren van professionele hondentrainers die ze normaal gesproken niet met je zullen delen.

Je kunt dit e-book dus bij uitstek gebruiken bij het opvoeden van je Franse Bulldog. Er wordt je geleerd hoe je jouw hond op een positieve manier kunt benaderen.

8 simpele technieken om je hond te laten komen op commando

In dit e-book van 15 pagina’s ga je leren hoe je jouw hond kunt laten komen op commando. Dit ga je stap-voor-stap leren door middel van 8 simpele technieken.

101 manieren om het gedrag van je Franse Bulldog te verbeteren

Dan zijn we aangekomen bij de laatste bonus die bij dit product hoort. Een e-book waarin je 101 manieren gaat leren om het gedrag van jouw hond stapsgewijs te verbeteren.

Wat schrijven klanten over dit product?

Dan is een goede graadmeter wat andere klanten over dit product schrijven. We hebben op internet niet veel reacties gevonden maar genoeg om er hieronder een aantal te beschrijven.

 • Anita schrijft: ‘Ik heb dit interessante boek ineens uitgelezen en heb er aan de hand van dit boek voor gekozen een Franse Bulldog te kopen‘.
 • Johan schrijft: ‘Door middel van dit boek ben ik echt de baas geworden over mijn hond en toont de hond respect voor mij als zijn baasje’.
 • Daan schrijft: ‘Het is overduidelijk aan dit boek te danken dat ik nu een hond hebt die naar me luistert en er goed uitziet door de juiste voeding’.

Zoals je kunt lezen zijn de reacties, ook al zijn ze schaars te vinden positief. Wij willen ons graag aansluiten bij deze reacties omdat wij dit boek simpelweg goed en duidelijk in elkaar vinden steken.

Franse bulldog slaapt

Wat is de prijs?

Ook niet onbelangrijk is de prijs die je gaat betalen voor het Franse Bulldog Handboek. De prijs die je gaat betalen is € 37,00 en dit vinden wij een prima prijs als je kijkt naar wat je allemaal ontvangt.

Het e-book is compleet en duidelijk en de bonussen die mee worden geleverd geven dit product ook nog eens extra waarde mee volgens ons. Daarnaast zijn het nemen van hondencursussen vaak per les al € 37,00 per keer!

Wat ons betreft is er dus niks mis met de prijs die er wordt gevraagd voor dit product. Dit is onze mening maar iedereen heeft hier natuurlijk een andere mening over en dat is ook prima.

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Dan heeft Blue Sky Marketing nog een leuke toevoeging aan dit product. Mocht je niet tevreden zijn over het Franse Bulldog Handboek kun je gebruik maken van een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Je kunt bij ontevredenheid op de verkooppagina een e-mailadres vinden en daar je geld terug vragen. Normaal gesproken ontvang je binnen enkele werkdagen het geld terug op jouw rekening.

Mocht je dus nog twijfelen om het product te kopen is dit misschien net het laatste duwtje waardoor je tot koop overgaat. Dit is ook wel slim gedaan door Blue Sky Marketing.

Conclusie: Is het Franse Bulldog Handboek jouw geld waard?

Dan hebben we natuurlijk de belangrijkste vraag en dat is: Is het Franse Bulldog Handboek jouw geld waard of niet? We hebben inmiddels al meerdere reviews geschreven over producten van Blue Sky Marketing.

Het is bij dit product niet veel anders en dat houdt in dat het product wederom aan de wensen voldoet. Je krijgt een overzichtelijk en compleet product dat in begrijpbare taal is geschreven.

Daarnaast bevat het een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie en zijn er op het internet positieve en geen negatieve reacties te lezen over dit product en dat is positief te noemen.

Het is jammer dan Piet de Wit een fictief persoon is maar dit doet niks af aan de kwaliteit van dit product. De tips in dit boek kunnen direct worden toegepast in de praktijk.

Wil je dus een gehoorzame, gezonde en goed getrainde Franse Bulldog? Dan biedt het Franse Bulldog Handboek jou zeker de uitkomst en zul je hiervan veel plezier gaan beleven.

Wil jij jouw Franse Bulldog vanaf dag één goed opvoeden? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *