reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Fijn zonder Pijn

Echt zonder pijn door dit traject?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Fijn zonder Pijn klinkt voor veel mensen prettig in de oren aangezien veel mensen chronische pijn ervaren.

Tegenwoordig zijn er mensen met chronische pijn die denken dat hier niets aan te doen is.

Dit resulteert veel vaker dan gewenst in een burn-out en dat is voor werknemer en werkgever niet gunstig.

Wil jij weten of je door dit traject wel van je pijn af zult komen? Wil jij direct meer weten of dit product?

Lees er hieronder dan meer over in onze Review Fijn zonder Pijn.

Inhoudsopgave

De maker van het product Fijn zonder Pijn

Pijn is een ontzettend belangrijk onderwerp in onze maatschappij. We willen daarom ook graag weten wie er achter Fijn zonder Pijn zit. De naam van de ontwikkelaar van deze cursus is Kristelle Wolbert.

Op haar website stelt ze zich uitgebreid voor en dat is een goed teken. We hebben hier te maken met een echt iemand en niet met één of andere schuilnaam welke mensen op het internet nog weleens gebruiken.

Ze staat met voornaam, achternaam en foto’s op haar website en dat wekt direct vertrouwen. Kristelle heeft in het verleden de opleiding fysiotherapie met succes afgerond.

Ze wilde echter meer dan dit en besloot haar master Manuele Therapie te gaan halen. En met succes! Na haar opleiding is ze direct aan de slag gegaan in een praktijk in Ridderkerk.

Daar heeft ze inmiddels honderden mensen bevrijdt van (chronische) pijn en in deze praktijk heeft ze haar kennis uitgebreid. Door deze jaren ervaring en kennis op te doen besloot ze de cursus Fijn zonder Pijn op de markt te brengen.

Aangezien ze in de loop der jaren zoveel kennis heeft opgedaan en veel mensen in praktijk heeft geholpen hebben wij vertrouwen in deze cursus. Daarnaast is Kristelle in onze ogen erg transparant.

Op de foto’s staat ze er altijd spontaan op, ze stelt zich uitgebreid voor aan de mensen in Nederland die van haar cursus gebruik willen maken en ze staat met al haar informatie op de website van haar cursus. Lees dus vooral verder!

Kristelle wolbert

Wat zegt de maker over dit product?

Volgens Kristelle is het de bedoeling om zoveel mogelijk mensen te gaan genezen van chronische pijn. Toen wij de titel van de cursus hadden gelezen wisten we natuurlijk al dat het hier om ging. Door het wegnemen van pijn zul je ook beter gaan slapen.

Veel mensen reizen stad en land af van specialist naar specialist maar worden alsnog niet naar tevredenheid geholpen. Hierdoor heeft Kristelle deze cursus ontwikkelt. Niks is namelijk erger dan chronische pijn!

Mocht je door deze cursus niet helemaal van de pijn afkomen is het natuurlijk de bedoeling om de pijn zoveel mogelijk te reduceren. Sommige lichamen hebben namelijk dingen die je niet of nauwelijks kunt genezen.

Pijnvrij leven zou volgens Kristelle echt voor 99,9% van de mensen mogelijk moeten zijn en dus een grote kans dat jij tot deze groep behoort. Je zult hier echter wel diep voor moeten gaan en dat is niet voor iedereen weggelegd.

De cursus is dus geschikt voor iedereen met enigszins doorzettingsvermogen en de wil om zonder pijn door het leven te gaan. Hieronder kun je zien wat voor gevolgen deze cursus voor jou kan hebben.

 • Pijnvrij genieten van jouw leven
 • Dromen over de toekomst
 • Doen wat jij het liefste doet in jouw leven
 • De partner zijn die je graag zou willen zijn
 • Werken aan je potentieel
 • De vader en moeder zijn die je graag zou willen zijn
 • Grip op je eigen gezondheid krijgen
 • Altijd pijnvrij sporten op jouw gewenste niveau

Wat ontvang je met Fijn zonder Pijn?

Je hebt hierboven al het één en ander kunnen lezen over Fijn zonder Pijn. Het is bekend wie de ontwikkelaar is van het product en wat voor doel dit behandeltraject heeft.

Het behandeltraject dat je ingaat duurt doorgaans zes weken maar kan langer duren afhankelijk van de ernst van jouw pijn. Het bestaat uit allerlei verschillende soorten zaken.

Hierbij kun je denken aan behandelingen, video’s, boeken, oefeningen maar ook live gesprekken. De reis die jij samen met Kristelle doorloopt is ontdekken welke pijn je hebt en vervolgens daarop een plan afstellen.

Dit behandeltraject bestaat dus uit 6 weken waarin je in elke nieuwe week een nieuwe module voorgeschoteld krijgt. Hieronder gaan we deze modules wat breder beschrijven.

fijn zonder pijn review

Module 1: Waar sta je nu? Waar wil je heen?

In module 1 ga je kijken waar je staat en welke pijn je ervaart op dit moment. Daarnaast ga je bepalen waar je heen wilt. Wat is dus jouw doel met deze cursus en is dit haalbaar?

Je kunt achteraf pas zeggen of deze cursus succes heeft gehad als je vooraf een duidelijk doel hebt. Kristelle helpt je om een duidelijk doel te bepalen waarmee je verder kan naar de volgende modules.

Module 2: Routines creëren – Fijn zonder Pijn

In deze module ga je bepaalde routines in je leven stampen om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk van je pijn af kan komen. Het is heel belangrijk om deze routines erin te krijgen.

Vaak blijft je pijn aanhouden omdat je bepaalde slechte dingen je altijd hebt gedaan blijft doen. Je moet dus de foute keuzes een halt toe roepen en deze positief proberen om te draaien.

Dit noemen ze in deze cursus en in het dagelijkse leven veranderen en ombuigen. Dit nieuwe gedrag en deze nieuwe routine gaan ervoor zorgen dat jij pijnvrij door het leven kan.

Module 3: Het echte werk – de diepte in

De derde module staat echt in het teken van leren over jezelf en jouw lichaam. Je komt er hierdoor achter wat de mogelijke oorzaken van jouw pijn zijn of kunnen zijn.

Je leert ook wat je eraan kunt doen om deze oorzaken te verminderen of er een behandeling op af te stemmen. Bij deze module ontvang je opdrachten die jouw goed inzicht geven in kennis over je eigen lichaam. Dit vinden wij een leerzame module!

Module 4: Ga je pijn te lijf

In deze module gaat het erom om jouw pijn definitief te reduceren of compleet te elimineren zodat jij weer zonder pijn door het leven gaat. Dit is fijn voor alle dagelijkse taken die je ook maar doet.

Je krijgt een hoop waardevolle tips, trucs en informatie die jouw pijn zullen wegnemen. Deze tips zijn passend op jouw situatie en je gaat na deze module echt een duidelijk verschil merken!

Module 5: Omdenken

Dan zijn we beland bij module 5 en de één na laatste van deze cursus. Het draait in deze module hoofdzakelijk over jouw gedachtes en aannames over pijn. Let goed op bij deze module!

Als je veel pijn hebt geleden kan dit in je hoofd gaan zitten en het allemaal veel erger lijken dan dat het is. Deze module staat in het teken van gedragsverandering en gedachteverandering.

Module 6: IK BEN!

In de laatste module wordt je geleerd hoe je jouw resultaten uit de fijn zonder pijn cursus kunt blijven vasthouden. Je leert jezelf te zien als iemand die geen pijn meer ervaart en dat is prettig.

Mocht je onverhoopt toch weer pijn gaan ervaren dan weet je na deze module precies wat je moet doen om dit om te draaien. Je krijgt controle en staat veel steviger in je schoenen dan voorheen.

Wat schrijven klanten over dit product?

In een review willen jullie potentiële klanten en dus lezers graag weten wat andere klanten schrijven over deze cursus. Fijn zonder Pijn doet het zoals wij hebben kunnen lezen goed onder de huidige klanten! Zie hieronder enkele ervaringen:

 • Rebecca: ‘tijdens de behandelingen heb ik Kristelle leren kennen en heeft ze haar passie met mij gedeeld. Ze heeft veel kennis over pijn en mijn pijn is verleden tijd’.
 • Janneke: ‘door deze cursus heb ik mijn pijnlijke plekken tot diep in de spier weten te vinden. Hierop hebben we een fijn en duidelijk behandelplan afgestemd en dat werkt erg goed’.
 • Ruud: ‘de pijnlijke plekken die ik had zijn inmiddels verleden tijd. Kristelle heeft mijn pijnlijke plekken blootgelegd en vakkundig behandeld waardoor ik door het leven ga zonder pijn’.

Wat ons erg op is gevallen is dat in iedere recensie terugkomt dat Kristelle haar begeleiding top is. Daarnaast schrijven klanten dat de behandelingen van haar werken. Hier gaat het natuurlijk om en daarom sluiten wij ons aan bij deze positieve reacties!

fijn zonder pijn

Wat is de prijs?

Wat je al helemaal graag wilt weten is wat dit behandeltraject dan precies gaat kosten. Op dit moment betaal je € 299,00 voor de Fijn zonder Pijn cursus en dat vinden wij een goede prijs.

Pijn en mankementen in je lichaam zijn één van de meest erge dingen die je kunt meemaken. Wij kunnen niet in andermans portemonnee kijken maar wie heeft er geen € 299,00 over voor een pijnvrij leven?

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Mocht je niet tevreden zijn over dit product dan kun je gebruik maken van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie! Dit geeft aan dat de maker veel vertrouwen heeft in de kwaliteit van haar product.

Conclusie: Is Fijn zijn Pijn jouw geld waard?

Dan zijn we aangekomen bij het einde van de Review Fijn zonder Pijn. Nu rest jullie natuurlijk alleen nog de vraag of deze Fijn zonder Pijn cursus jouw geld waard is?

Wat ons betreft vinden wij dit een goede cursus waar je echt resultaten mee kunt boeken. Ten eerste worden je pijnlijke plekken in je lichaam gezocht en gelokaliseerd.

Vervolgens worden deze pijnpunten effectief door Kristelle behandelt en kun je vervolgens pijnvrij door het leven. De duur van de cursus is wat ons betreft precies goed en leert je gedachtegang over pijn veranderen.

Wij zelf vinden sporten op een redelijk niveau leuk en noodzakelijk. Door middel van deze cursus hebben wij bijvoorbeeld preventief onderhoud kunnen plegen aan ons lichaam. Zo voorkom je blessures.

Deze cursus lijkt dus de manier om van je chronische pijn af te komen zonder dat je er in onze ogen teveel voor betaald. Grijp dus nu je kans en schaf deze cursus aan.

Mocht je last hebben van chronische pijn en wil je hier graag vanaf? Wil je een behandeling op maat en pijnvrij door het leven? Dan kunnen wij deze cursus Fijn zonder Pijn zeker aanraden!

Wil jij weten hoe je door deze cursus van jouw chronische pijn af kunt komen? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close