reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Digital Nomad E-Course

Leven in vrijheid dankzij deze cursus?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
mm

De Digital Nomad E-Course van Suzanne van Duijn is inmiddels een bekend product op de Nederlandse markt.

Online geld verdienen is steeds vaker de weg die mensen inslaan om hun inkomen te vergaren.

Het zou toch super zijn als jij jouw geld overal ter wereld en online kunt verdienen?

Wil jij weten hoe je dit kunt doen? Wil jij weten of deze cursus bij jou past en wat je allemaal ontvangt?

Lees er hieronder meer over in onze Review Digital Nomad E-Course.

Inhoudsopgave

De maker van het product Digital Nomad E-Course

Laten we starten met een stukje over Suzanne van Duijn, de ontwikkelaar van de Digital Nomad E-Course. Het is een vrouw die na haar studie is gestart met een 9 tot 5 baan.

Al snel kwam ze erachter dat ze meer vrijheid in haar leven wilde en zelf wil bepalen waar en wanneer ze wil werken. Inmiddels is ze sinds 5 jaar onafhankelijk en werkt ze niet meer voor een baas.

Ze is nu dus officieel een digital nomad die de hele wereld rondreist en zo haar inkomen vergaart terwijl ze tegelijkertijd veel mooie plekken van de wereld kan bezichtigen.

Niet lang na haar besluit om als digital nomad door het leven te gaan bracht ze haar eerste workshop uit. Dit was in 2016 en hierin legt ze uit hoe het is om te ondernemen zonder dat je afhankelijk bent van een locatie.

Daarnaast heeft ze in 2018 haar cursus ‘Reizend ondernemen‘ gegeven en is hiermee in 2020 zelf haar eigen bedrijf begonnen. In dit jaar heeft ze ook haar boek ‘work hard, travel harder’ uitgebracht.

Dit boek heeft als doel om andere mensen te coachen om ook te kunnen leven als Digital Nomad. Je kunt het vergelijken met de Affiliate Marketing Revolutie waarin Jacko Meijaard mensen helpt om een online inkomen te genereren.

Suzanne heeft geen voorbeeldfiguur gehad wat betreft ondernemen en heeft alles zelf bereikt. Hierdoor is zij dus de geschikte persoon om jou te leren hoe je als digital nomad geld kunt verdienen.

Wil jij ook leven als een digital nomad en onafhankelijk zijn van een locatie om te werken? Lees dan hieronder verder in onze Review Digital Nomad E-Course om te kijken of dit iets voor je is.

Digital nomad

Wat zegt de maker over dit product?

Er kiezen steeds meer mensen voor online geld verdienen in plaats van voor een baas werken. Een echte baas heeft immers geen baas! Nu we meer verteld hebben over Suzanne zijn we benieuwd wat Suzanne over haar cursus te zeggen heeft.

Het draait in deze cursus dus om locatie-onafhankelijk werken. Jij bepaalt dus waar je werkt en wanneer. Als je overal ter wereld kunt werken dan ben je nooit gebonden en heb je veel meer vrijheid.

Je verdient dus geld en ondertussen kun je reizen en mooie plaatsen van de wereld zien. Volgens Suzanne gaat deze cursus je exact helpen om dit voor elkaar te boksen.

In het kort leer je dus de onderstaande zaken:

 • Je zult leren te profiteren van je autonomie
 • De juiste mindset te creëren en vol te houden
 • Je gaat genieten van erg veel vrijheid
 • Overal ter wereld ga jij kunnen werken
 • Je leert hoe je locatie afhankelijk werk kunt krijgen

Je zult echter zelf actie moeten ondernemen om dit leventje te kunnen leven aangezien het natuurlijk niet alleen maar plezier maken en reizen is. Ze schotelt je bepaalde opdrachten voor die jij moet maken om steeds dichter bij jouw vrijheid te komen.

Na het volgen van deze cursus zou je volgens Suzanne direct kunnen starten als digital nomad en wij kunnen dat beamen. Wij werken niet meer voor een baas en zijn locatie afhankelijk geworden door deze cursus.

De cursus bevat enorm veel kennis en daarnaast zijn wij tegen sommige zaken echt anders aan gaan kijken. Het werkt verfrissend! Mocht je dus van vrijheid dromen, lees dan hieronder wat je allemaal ontvangt met deze cursus.

Wat ontvang je met de Digital Nomad E-Course

We hebben hierboven beschreven wat de ontwikkelaar van haar eigen cursus zegt en nu is het tijd voor wat je allemaal ontvangt. Ten eerste ontvang je de Digital Nomad E-Course.

Verder krijg je ook nog toegang tot een Online leeromgeving + Facebook groep community. Verder levert Suzanne je naast deze cursus ook nog een aantal leuke bonussen.

Digital Nomad E-Course

De Digital Nomad E-Course bestaat uit enkele tientallen video’s die jou gaan begeleiden door deze cursus. De video’s worden geleverd inclusief tekst en opdrachten die je moet maken.

Er wordt je enorm veel waardevolle informatie aangedragen. Dit moet je alleen echter zelf gaan ervaren. Naast deze zaken ontvang je ook nog de onderstaande bonussen.

 • Het boek ‘Word Hard Travel Harder’. Dit is een boek dat door Suzanne persoonlijk is geschreven en het bevat ongeveer 200 pagina’s aan waardevolle informatie over het leven als Digital Nomad.
 • Meerdere bonusvideo’s. In deze video’s draait alles eigenlijk over remote werken en het zijn in totaal 10 video’s.
 • E-book ‘Meer klanten krijg je gratis’. In dit boek kun je veel waardevolle informatie en tips vinden over het binnenhalen van meer klanten en het ondernemerschap zelf.
 • E-book ‘Instagram cursus’. In dit boek krijg je geleerd hoe je geld kunt gaan verdienen via Instagram.

Deze bovenstaande bonussen zijn van goede kwaliteit en wij vinden dit echt een toevoeging op de Digital Nomad E-Course. Het gaat bij haar dus echt over kwaliteit boven kwantiteit!

Digital nomad e-course

Online leeromgeving

In deze online leeromgeving krijg je action takers en information seekers. Het is inmiddels tijd geworden voor actie! Je dient in deze leeromgeving praktijkopdrachten te maken.

Door deze opdrachten te maken werk je toe naar een leven als digital nomad. Alle informatie die je dus van de cursus hebt opgenomen breng je hier dus in de praktijk.

Ook kun je in deze online leeromgeving alle modules en opdrachten in een overzichtelijk dashboard terug vinden. Het voordeel hier aan is dat je zelf kunt bepalen op wat voor tempo je deze cursus volgt.

Facebook community

Je krijgt hiermee toegang tot een besloten Facebook community waarin je samenkomt met andere cursisten. Je hebt levenslang toegang en kunt elkaars hulp en kennis dus direct benutten. Dit vinden wij een waardevolle toevoeging!

Wat schrijven klanten over dit product?

Dan hebben we ook eens rondgekeken wat andere cursisten van de Digital Nomad E-Course vinden. Onze mening blijkt niet altijd aan te sluiten bij de mening van anderen dus daarom zijn wij hier benieuwd naar geworden.

Op de Faceook en Instagram pagina van Suzanne zijn erg veel positieve reacties te lezen van mensen die tevreden zijn met de cursus. Veel gehoorde reacties zie je hieronder:

 • Sandra: ‘Door het volgen van deze cursus ben ik staat geweest om geld te verdienen via Instagram en de wereld rond te reizen. Ik sta er versteld van hoe makkelijk ik dit heb gerealiseerd’.
 • Ronald: ‘Bedankt Suzanne! Je hebt mijn ogen inmiddels wel geopend. De opdrachten die we in de praktijk hebben moeten uitvoeren hebben voor mij geleid tot leuke opdrachten die ik nu overal ter wereld kan uitvoeren’.

Wij sluiten ons graag aan bij deze meningen. Wij hebben de cursus als positief ervaren maar zijn zelf niet als digital nomad gaan leven. Het feit dat we een gezin hebben maakt ons toch locatie afhankelijk.

Digital nomad e-course

Wat is de prijs?

Wil jij zelf dus als een digital nomad gaan leven? Dan kun je deze cursus eens gaan proberen. Nu wil je vast graag weten wat je gaat betalen als je aan deze cursus gaat deelnemen.

Voordat je hiermee aan de slag kan gaan moet je een bedrag van € 239,58 inclusief BTW. Exclusief BTW kom je uit op een bedrag van € 198,00 en dit is alweer wat minder.

Vinden wij dit teveel? Als we kijken naar het geheel en dat je een compleet nieuw leven op kan gaan bouwen vinden wij het de investering (in jezelf) dus wel waard.

Over een niet-goed-geld-terug garantie krijgen we echter niets teug gevonden. Wettelijk kun je altijd gebruik maken van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Conclusie: Is de Digital Nomad E-Course jouw geld waard?

We zijn aangekomen bij het einde van onze Digital Nomad E-Course Review. Jullie vragen je waarschijnlijk af of wij deze cursus kunnen aanraden? Lees het hieronder.

Wij kunnen de cursus van harte aanraden aangezien deze erg uitgebreid is. Je bent door dit product op zeker in de mogelijkheid om locatie afhankelijk te gaan werken.

Je leven kan hierdoor echt veranderen en de cursus is door Suzanne heel inspirerend te noemen. Wij zijn dus niet alleen over de cursus te spreken maar ook over Suzanne.

Je kunt door dit product dus reizen en werken tegelijk maar ook reizen en geld verdienen tegelijk. Dat maakt het volgens ons zo leuk! Je kunt daarnaast dus ook je eigen tijd indelen.

Een leven waarin jij alles zelf bepaalt is toch heerlijk? Als je al deze zaken bij elkaar op telt vinden wij het de investering waard. Iedereen bepaalt dit overigens voor zichzelf.

Wil jij dus graag als digital nomad door het leven gaan? Wil je graag locatie afhankelijk werken, reizen en geld verdienen tegelijk? Dan biedt de Digital Nomad E-Course je zeker de uitkomst!

Wil jij online geld verdienen waar en wanneer jij maar wilt? Wil je leven in vrijheid? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close