reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review De Online Marketing Tornado

Online succes mogelijk door dit boek?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

De Online Marketing Tornado is een boek gemaakt door Tonny en Martijn van de IMU.

Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen heb je wellicht interesse in dit boek.

In dit boek vertellen de mannen hoe je een wervelende online business op kan starten.

Wil jij weten of dit een goed kwaliteit boek is en of dit voor jou wellicht iets kan toevoegen?

Lees er hieronder dan alles over in onze Review De Online Marketing Tornado.

Inhoudsopgave

De makers van het product De Online Marketing Tornado

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zijn de schrijvers van het boek De Online Marketing Tornado. Deze mannen zijn ook wel bekend van de Internet Marketing Unie.

Het zijn zelfs de eigenaren van de Internet Marketing Unie. Ze zijn ook wel bekend van de software producten Phoenix, Plug and Pay en Huddle die ze op de markt hebben gebracht.

Tonny zelf heeft al meerdere boeken geschreven zoals het boek Doelgerichte SEO. Hiernaast heeft hij nog meerdere boeken geschreven waarvan de bekendste Winnen in Google is.

Martijn is de compagnon van Tonny maar is in eerste instantie begonnen als stagiair. Martijn schreef het boek Meester in SEO en heeft daarnaast ook nog een video opgenomen over dit boek.

Het boek staat volledig vol met nuttige informatie die zij uit de praktijk hebben meegenomen. Wat misschien leuk is om te weten is dat ze dit boek in 6 weken hebben geschreven.

De online marketing tornado

Wat zeggen de makers over hun product?

Volgens de makers van De Online Marketing Tornado krijg je alle tips en trucs die komen kijken bij online marketing. Het hoger komen in Google en het bouwen van online community’s en memberships zijn hierdoor mogelijk.

Het is een boek waarin je volgens Martijn en Tonny gaat leren hoe je een stappenplan kunt gaan maken om meer leads, bezoekers en fans binnen te halen en vast te houden.

De Online Marketing Tornado bevat volgens hun uit vele aspecten. Hieronder sommen we op wat de mannen aangeven dat de lezers tegen gaan komen in hun boek.

  • SEO checklists om hoger te gaan scoren in Google.
  • Uitleg voor de beste funnels en landingspagina’s.
  • Meer leads, klanten en omzet uit jouw bezoekers (conversie optimalisatie).
  • Community building met als gevolg meer fans en ambassadeurs.
  • Enkele praktijkvoorbeeld maar ook resultaten van Tonny en Martijn.
  • De mogelijkheid om piekmomenten in je omzet door middel van productlanceringen.
  • Het opschalen van wederkerende inkomsten met de online memberships.

Het is dus een erg uitgebreid boek met zoveel mogelijk informatie over online marketing. Als je dit boek gelezen hebt moet je volgens de makers in staat zijn een succes te maken van jouw online business avontuur.

Dit boek gaat dus voor iedereen interessant zijn die een eigen online inkomen op wil bouwen. Ook als je een website hebt en meer bezoekers wilt is dit een aanrader.

Wat ontvang je met De Online Marketing Tornado?

Waaruit bestaat dit boek nu eigenlijk? De Online Marketing Tornado is een boek dat bestaat uit 352 pagina’s en is in 6 weken geschreven door Martijn en Tonny.

Internet ondernemers die kansen willen benutten in deze tijden moeten dit boek gelezen hebben. Om deze kansen te benutten is het vaak nodig om een goede website te hebben.

Daarnaast is een online marketing strategie belangrijk. Het combineren van deze 2 zaken is natuurlijk garantie op succes. De Online Marketing Tornado behandelt deze stappen van online marketing één voor één.

De online marketing tornado

De bezoekersmagneet

In de bezoekersmagneet worden alle zaken behandeld rondom het binnenhalen van bezoekers op jouw website. Dit doe je aan de hand van SEO (Search Engine Optimization).

Je leert hier verschillende technieken die te maken met SEO. Als je jouw SEO goed inricht kun je dus veel extra gratis bezoekers krijgen om meer omzet te genereren.

De rode loper

Dan zijn we aangekomen bij de rode loper. In dit tweede deel begint het echte werk. Je hebt hier waarschijnlijk al meer bezoekers dan voorheen maar nu moet je deze omzetten naar klanten en omzet.

In dit gedeelte ga je leren hoe je een zo hoog mogelijke conversie met je website kunt gaan behalen. Dit doe je door de technieken en tactieken in te zetten die je gaat leren.

De ultieme checkout

Dit is één van de belangrijkste zaken uit het boek De Online Marketing Tornado. Je gaat hier leren om een potentiële klant ook daadwerkelijk klant te laten worden.

Dit doe je door de klant iets te laten kopen en iets te laten betalen. Met andere woorden de checkout (het betaalproces). Je gaat leren om klanten te laten betalen en tegelijkertijd meer te laten kopen.

Affiliate marketing

Het gedeelte affiliate marketing gaat je laten zien hoe je anderen voor je kunt laten werken. Affiliates gaan dus jouw product promoten en hiervoor in ruil ontvangen ze per verkoop een bepaald percentage aan commissie.

Martijn en Tonny gaan je laten zien hoe je dit het beste kunt aanpakken. Als je dit goed aanpakt kun je een leger aan mensen creëren die in principe voor jou werken.

Memberships

Dan zijn we nu aangekomen bij het gedeelte memberships. Dit zijn tegenwoordig één van de meeste lucratieve verdienmodellen om een succesvol bedrijf te starten.

Er zijn op dit moment erg veel bedrijven die gebruik maken van memberships. Je leert in deze module dus hoe je een succesvol membership model kan creëren.

Community building

Het laatste onderdeel van De Online Marketing Tornado gaat over community building. Je gaat van jouw bedrijf een community maken die ervoor zorgt dat jouw bedrijf gaat groeien.

Wat schrijven klanten over dit product?

Belangrijk om te weten is wat klanten van het product vinden. Wij zijn op het internet gaan zoeken en kwamen een aantal reacties tegen. Hieronder kun je ze lezen.

  • Miranda: “De Online Marketing Tornado is een boek dat iedere online ondernemer gelezen moet hebben en het gaat erg in detail in op alle aspecten van online marketing”.
  • Frank: “Dit boek is een zeer terechte aanrader voor iedere ondernemer die een bedrijf wil starten en is zeer overzichtelijk en praktijkgericht geschreven door Tonny en Martijn”.

Je ziet dat de meeste recensies dus goed zijn. Bij deze recensies willen wij ons aansluiten aangezien wij dit boek ook goed vinden om te beginnen met online marketing. Al met al positief dus!

Tornado

Wat is de prijs?

Wat betaal je het voor het boek De Online Marketing Tornado? De prijs die je gaat betalen voor dit boek is € 10,71 en dit vinden wij totaal geen schrikbarend bedrag.

Je krijgt namelijk 352 pagina’s aan waardevolle informatie die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Wij vinden dit niet veel als je bedenkt dat je voor vergelijkbare boeken vaak al op minimaal € 25,00 zit.

Conclusie: Is De Online Marketing Tornado jouw geld waard?

Wat is onze conclusie over De Online Marketing Tornado en kunnen wij dit boek aan je aanraden? Ons antwoord daarop is volmondig ‘JA’ en hieronder leggen we uit waarom.

Het boek behandelt simpelweg alle facetten die te maken hebben met online marketing. Je gaat daadwerkelijk leren om een succesvolle online business op te bouwen.

Het boek helpt je met zaken als hoger komen in Google, je conversie te optimaliseren en daarnaast klanten, leads en ambassadeurs te strikken om zo een netwerk op te bouwen.

Ben jij dus op zoek naar een boek dat je kan helpen om een online business op te bouwen en succesvol te zijn? Dan biedt De Online Marketing Tornado jou de uitkomst!

Bedankt voor het lezen van onze review over dit product en het vertrouwen in deze website. Mochten er nog vragen zijn kunt u deze onderaan deze review stellen.

Wil jij ook een wervelende online business opstarten en succesvol worden? Al veel tevreden klanten zijn u voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *