reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Day Trading Masterclass

Leer jij hierdoor day traden of niet?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Ben jij degene die geïnteresseerd is in het lezen van mijn Review Day Trading Masterclass?

Veel mensen dromen er tegenwoordig van om op één of andere manier een online inkomen op te bouwen.

De Day Trading Masterclass is een cursus die jou helpt om online geld te verdienen door middel van Traden.

Zit jij eraan te denken om met deze cursus te starten? Wil jij geld verdienen op de Amerikaanse aandelenmarkt?

Lees er hieronder dan meer over in mijn Review Day Trading Masterclass.

Inhoudsopgave

De maker van het product (Review Day Trading Masterclass)

De naam van de maker van de Day Trading Masterclass is Kevin Timmer. Hij heeft al bijna 5 jaar ervaring met trading en is woonachtig te Goes in de provincie Zeeland.

Hij kan vanuit elke plek in de wereld traden. Voorbeelden waar hij dit weleens doet zijn Spanje, Bali, Italië of Nederland. Ik wil eigenlijk zeggen dat je het overal kunt doen en dat het niet uitmaakt waar.

Kevin heeft er enkele jaren over gedaan om zijn werk op te kunnen zeggen en fulltime trader te worden. Zijn cursus is expliciet opgezet voor traden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Je zou misschien denken dat Day Trading makkelijk is maar dit is het niet. Je kunt er niet zonder kennis instappen. Kevin heeft deze cursus opgezet om jou bij de hand te nemen en om van jou een succesvol trader te maken.

Kevin heeft hiernaast ook nog een YouTube kanaal dat erg in de smaak valt bij zijn cursisten en klanten. Zijn hele inkomen verdient hij door middel van het internet.

Hij heeft zijn cursus dus eigenlijk gemaakt omdat hij ontzettend veel vragen kreeg aan de hand van zijn YouTube kanaal. Dit heeft geresulteerd in een degelijk product waar hij jaarlijks veel tevreden klanten aan over houdt.

Day trading masterclass

Wat zegt de maker van zijn product?

Wat ga je volgens Kevin Timmer leren met zijn Day Trading Masterclass. Je gaat volgens hem leren hoe je kunt gaan day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Het betreft deze keer geen Cryptomunten of Forex maar echt alleen aandelen. Kevin zegt dat je het kunt zien als een studiecursus voor thuis waar je maandelijkse abonnementskosten voor betaald.

Hiermee krijg je toegang tot alle live trading sessies van Kevin en ook toegang tot het online ledengedeelte. In dit ledengedeelte kun je aan gelijkgestemde mensen vragen stellen of ideeën delen.

Daarnaast ga je leren wat candles zijn en hoe je deze kunt leren lezen. Je gaat bepaalde strategieën leren zodat je echt goed van start kunt gaan en daarnaast leer je ook hoe je orders op de juiste manier moet invoeren.

De cursus is echt ingericht voor beginners en elk onderdeel wordt stap voor stap uitgelegd. Dit vind ik persoonlijk goed aan deze Day Trading Masterclass.

De cursus is uniek omdat deze cursus zich richt op de Amerikaanse markt. Andere cursussen zoals de Cryptocurrency Beginnerscursus en de Trading Navigator Methode richten zich op de Nederlandse markt.

Wat ontvang je met de Day Trading Masterclass?

Wat ga jij ontvangen als je de Day Trading Masterclass besluit te kopen? Je ontvangt bij deze cursus een aantal verschillende soorten onderdelen.

Ten eerste ontvang je voor 12 uur aan video’s die je kunt afspelen op je laptop of computer. Als tweede ontvang je zijn 4 strategieën op het gebied van traden.

Daarnaast ontvang je toegang tot dagelijks live traden met Kevin, een wekelijkste mentorsessie en het online ledengedeelte van deze cursus van Kevin.

De cursus is verder ook ingericht voor mensen die alleen maar part-time willen traden. Als laatste mag je ook nog eens gebruik maken van zijn scanners.

Hieronder ga ik wat gedetailleerder in op de zaken die jij ontvangt.

Day Trading Masterclass

12 uur video cursus

Dit is een videocursus van 12 uur waarin je alle informatie krijgt die je nodig hebt om te kunnen starten met day traden. Deze video’s kun je volgen op je eigen tempo en dat is wat mij betreft heel fijn.

De video’s die je ontvangt zijn duidelijk en compleet en daarnaast heb je het voordeel dat je voor altijd toegang blijft houden tot deze video cursus van Kevin.

Leer zijn 4 strategieën (Day Trading Masterclass)

Hierin krijg je de 4 strategieën van Kevin uitgelegd waarmee jij een full-time online inkomen kunt opbouwen. Deze strategieën van hem zijn het resultaat van jarenlang oefenen, backtesten en tweaken.

Dagelijks samen live day traden

Dit zijn live trading sessies van Kevin Timmer waarin je dus mee mag kijken op zijn scherm. Je ziet dan precies wat hij doet en hoe hij winst maakt. Als je dit gewoon volgt ga jij vanzelf ook geld verdienen. Ideaal dus!

Wekelijkse mentoring

Mocht je een keer niet bij de live trading sessies aanwezig kunnen zijn, zijn er altijd nog de wekelijkse mentoring sessies. Hierin kun je vragen stellen en antwoorden krijgen van Kevin.

Daarnaast worden alle live sessies opgenomen zodat je ze ook nog eens kunt terugkijken. Persoonlijk ben ik van mening dat dit een waardevolle toevoeging is op dit product.

Grote community met traders en studenten

De grote community is een online ledengedeelte waarin cursisten informatie met elkaar kunnen delen. Je toegang tot dit ledengedeelte is ook voor altijd.

Hierdoor kun je samen de markt in de gaten houden en elkaar helpen een online inkomen te genereren. Als je dit samen doet heb je meer kans op succes dan alleen!

Ingericht voor part-time trading

Dit is niet echt een onderdeel maar meer een mededeling. De cursus is ook ingericht op mensen die graag alleen part-time willen traden. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die vast werken of nog op school zitten.

Let op: de winst zal bij full-time traders in de regel wel groter zijn dan mensen die part-time traden maar dit lijkt me voor de meeste mensen wel te begrijpen.

Gebruik zijn scanners

Kevin gebruikt zo zijn eigen scanners waarmee hij zijn online inkomen verzekert. Het mooie hieraan is dat hij zijn cursisten ook gebruik laat maken van zijn scanners.

Wat schrijven klanten over dit product?

Zijn de meeste klanten of cursisten tevreden over de cursus Day Trading Masterclass? Hieronder kun je lezen wat voor reacties ik zoal tegen ben gekomen.

Wat ik vooral lees op internet zijn reacties als dat mensen de cursus erg compleet en mooi vinden opgezet. Cursisten geven aan dat ze kunnen zien dat Kevin veel ervaring heeft met traden.

Daarnaast lees ik reacties als ‘de onderdelen van de cursus worden stap-voor-stap uitgelegd’ en ‘het online ledengedeelte heeft mij heel erg geholpen’.

De meeste reacties die ik lees zijn positief en daar wil ik me graag bij aansluiten. Zie hieronder nog een reactie van een cursist die Kevin bedankt voor de waardevolle cursus.

Kevin Timmer

Wat is de prijs?

Wat betaal je als je deze cursus aanschaft? De prijs die je betaalt voor dit product is € 497,00. Dit bedrag is het bedrag voor als je kiest voor een éénmalige betaling.

Je kunt dit meteen online betalen en daarna heb je levenslang toegang tot de cursus. De eerste maand ontvang je ook nog eens gratis live trading sessies.

Wat mij betreft is de prijs reëel als je kijkt wat je er allemaal voor ontvangt. Neem maar eens een aantal privélessen bij een trader. Dan ben je al gauw € 1000,00 kwijt!

Conclusie: Is de Day Trading Masterclass jouw geld waard?

Is deze Day Trading Masterclass cursus jouw geld echt waard of juist niet? Mocht je nog geen ervaring hebben met traden op de Amerikaanse markt is dit een mooi product om in te stappen.

De informatie die je in deze cursus krijgt is compleet maar daarentegen ook duidelijk. De video’s zijn van degelijke kwaliteit en niet te lang zodat je jouw concentratie blijft houden.

Sterke punten waarvan ik zelf onder de indruk ben zie je hieronder.

  • Duidelijke en niet te lange video’s
  • Complete informatie en makkelijk te leren voor beginners
  • Mogelijk om snel online geld te verdienen

Een online inkomen komt niet vanzelf aanwaaien dus ben jij bereid er ook veel tijd in te steken? Dan kan ik je de Day Trading Masterclass bij deze aanraden.

Bedankt voor het lezen van mijn Review Day Trading Masterclass.

Wil jij jouw geld gaan verdienen met day trading op de Amerikaanse markt? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close