reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Dash Dieet

Afvallen op een gezonde manier?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Het Dash Dieet is weer anders dan andere diëten die we op de markt tegenkomen.

Er zijn nog steeds ontzettend veel mensen die moeite hebben met afvallen.

Voor vele is dit een dagelijkse obsessie waarmee ze te maken hebben. Het wordt een mentaal verhaal.

Wil jij verantwoord afvallen door middel van het Dash Dieet? Wil jij weten of dit dieet voor jou de uitkomst biedt?

Lees er hieronder meer over in mijn Review Dash Dieet.

Inhoudsopgave

De makers van het product Dash Dieet

We beginnen met een stukje over de makers van het Dash Dieet. Sofcom BVBA is het bedrijf dat achter dit product zit en is opgericht door Nederlandse afslankcoaches.

Het bedrijf is echt gevestigd in België en het heeft al meerdere dieet producten en programma’s op hun naam staan. Bijvoorbeeld het Metale Dieet en Turbo Plan.

Het Dash Dieet plan komt oorspronkelijk uit Amerika en doet hier sinds kort haar intrede op de Nederlandse markt. Ze werken samen met enkele topmodellen om dit product te promoten.

Katja Callens is één van deze modellen die Het Mentale Dieet plan op de kaart heeft gezet. Dit heeft ze gedaan door middel van haar eigen ervaringen en allerlei testen met dit dieet.

Voor zover wij hebben kunnen vinden heeft Katja Callens met dit dieet echter niets te maken. Hier zit dus alleen het bedrijf Sofcom BVBA achter. Is dit bedrijf dan te vertrouwen?

Wat ons betreft wel aangezien we netjes een adres, e-mail, BTW-nummer en telefoonnummer van dit bedrijf hebben kunnen vinden. Je kunt ze dus makkelijk benaderen en we hebben verder geen slechte recensies over dit bedrijf kunnen vinden.

Dash dieet fruit

Wat zeggen de makers over hun product?

De makers van dit product beloven eigenlijk niets wat ze ook echt niet waar kunnen maken. Ze vertellen dat het Dash Dieet al voor de vijfde keer op rij als beste uit de test is gekomen.

Dit dieet helpt je door middel van gezonde voeding om gewicht geleidelijk aan te verliezen. Dit door middel van zouten en ongezonde vetten te verminderen in je dagelijkse voeding.

Het is geen crash dieet zoals deze tegenwoordig veel worden aangeboden. Het is bijvoorbeeld weer een heel ander dieet dan De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren

Daarnaast helpt deze vorm van diëten om je bloeddruk significant te verlagen en dat vinden wij een prettige bijkomstigheid. Dit staat natuurlijk ook met elkaar in verbinding.

Wie goede voeding tot zich neemt en gezond leeft zal in het algemeen een lagere bloeddruk hebben dan iemand die bijvoorbeeld veel ongezonde voeding eet, rookt en alcohol drinkt.

Diëten is dus volgens de makers geen hogere wiskunde en is het vooral een mentaal spelletje. Wie op mentaal gebied fris en goed in elkaar steekt zal diëten ook minder moeilijk vinden dan mensen met psychische problemen.

Daarnaast bieden de handvatten die je krijgt bij dit dieet het om dit dieet ook vol te kunnen houden. De recepten die je ontvangt zijn makkelijk te bereiden en kosten weinig tijd om klaar te maken.

Wat ontvang je met het Dash Dieet?

Natuurlijk wil je ook graag weten welke onderdelen je allemaal ontvangt als je het Dash Dieet aanschaft. Je ontvangt het Dash Dieet hoofdproduct met daarnaast een aantal bonussen. Zie hieronder een opsomming van wat je ontvangt.

  • Dash Dieet e-book
  • Persoonlijk voedingsschema
  • Basisprincipes
  • Kennis van gezonde voedingsmiddelen
  • Meer dan 162 recepten

Dash Dieet e-book

Dit is een e-book dat is bestemd om geleidelijk en op een veilige manier vet te gaan verliezen. Je gaat ten eerste werken aan een stabiele en vooral lagere bloeddruk.

Er zijn op dit moment meer dan 30% van de mensen die een te hoge bloeddruk hebben en dit heeft een negatief effect op vet verliezen. Daarnaast neemt ook de kans op hart- en vaatziekten toe als de bloeddruk te hoog is.

Dit boek leert je om een gezonde leefstijl aan te houden zonder dat je medicijnen hoeft te slikken voor een lagere bloeddruk. Dash staat voor Dietary Approaches To Stop Hypertension.

Dash dieet honger

Er zijn vele studies aan vooraf gegaan en is dus niet uitsluitend voor een commercieel doel in het leven geroepen. In dit boek ga je aan de slag met je gezonde leefstijl op te pakken en te behouden.

2 fases

Het Dash Dieet bestaat uit 2 fases. Tijdens de eerste fase van ongeveer 2 weken mag je geen volkoren producten en fruit meer eten. Dit zal de drang naar suikers door afnemen.

De eerste fase wordt vaak als pittig ervaren. Na 2 weken geen suikers en volkorenproducten te hebben gegeten start fase 2. Hierin is het wel weer toegestaan om volkorenproducten en fruit te eten.

Je hebt weinig drang meer naar suiker, je voelt je beter en hebt als het goed is al een lagere bloeddruk. Daarnaast ben je al een aantal kilo’s aan lichaamsvet verloren. De vetverbranding gaat nu worden doorgezet.

Doordat er heel veel recepten in dit boek staan met veel eiwitten verlies je dus vetmassa en geen spiermassa. Eiwitten zijn namelijk de zogeheten bouwstenen voor je spieren.

Na fase 2 merk je al verschil in lichaamsvet en ga je daarnaast ook nog eens 3x per week een half uur per dag bewegen. Door middel van fietsen, wandelen of hardlopen gaat je vetverbranding nog eens extra hard.

Persoonlijk voedingsschema

Dit is een voedingsplan dat is afgestemd op jouw lichaam en wordt daarom ook op maat voor jou gemaakt. Je geeft vooraf netjes je geslacht, leeftijd en activiteitsniveau door en je ontvangt je schema direct bij aanschaf van dit product.

Basisprincipes

Bij het Dash Dieet ontvang je ook alle basisprincipes van dit dieet en wordt er daarnaast alles tot in detail verder uitgelegd. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je moet doen om er een succes van te maken.

Kennis van gezonde voedingsmiddelen

Door middel van deze bonus ga je precies leren welke voeding gezond is en welke niet zodat jij altijd een juiste keuze kunt maken in bijvoorbeeld de supermarkt of de slager.

Je leert voedingswaardes herkennen en welke voeding je dus beter niet kunt kopen. Dit wordt je geleerd aan de hand van voedingswaarde tabellen die je ontvangt om te oefenen.

Meer dan 162 recepten

Het laatst wat je ontvangt zijn meer dan 162 recepten die gezond zijn en die vooral je bloeddruk verlagen. Daarnaast heb je als voordeel nog dat deze recepten cholesterol en vetarm zijn.

Wat schrijven klanten over dit product?

Dan hebben we natuurlijk ook wat research gedaan wat betreft ervaringen van andere klanten. We zijn daarin op zoek gaan naar de waarheid over dit Dash Dieet.

Dash dieet smoothie

Op de webpagina van het Dash Dieet kwamen we een aantal positieve reacties tegen. Het is moeilijk te achterhalen of deze ervaringen echt zijn of juist niet. Dit kunnen we niet beoordelen.

We zijn daarom verder gaan zoeken en kwamen reacties tegen op Facebook. Marian schrijft: ‘Door middel van dit dieet ben ik niet alleen veel gewicht verloren maar heb ik ook mijn bloeddruk kunnen verlagen. Ik ben daar heel blij mee’!

Gijs schrijft: ‘Ik ben diabetes patiënt en voor mij is mijn bloeddruk en cholesterol heel bepalend. Mijn cholesterol, bloeddruk en gewicht zijn afgenomen door dit dieet, fantastisch’!

Voor ons is het nu wel duidelijk dat dit dieet vele voordelen met zich mee brengt. Zelf hebben we dit dieet enkele weken geprobeerd en wat betreft lichaamsvet afname kunnen wij bevestigen dat dit werkt.

Wat is de prijs?

De prijs die je gaat betalen als je dit product aanschaft is € 47,00 en dit vinden wij een redelijk en eerlijk bedrag als je kijkt naar hoe compleet dit product in elkaar steekt.

Wat zijn nu bijna 5 tientjes voor een dieet die niet alleen lichaamsvet verbrand maar ook nog eens bloeddrukverlagend en cholesterolverlagend blijkt te werken?

Daarnaast is de prijs vergelijkbaar met andere soorten diëten dus teveel betaal je nooit. Vergelijk het maar eens met een consult bij een dieetexpert en je bent dat geld al kwijt.

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Dan hebben de makers nog een leuke toevoeging op dit product gedaan. Ze geven je namelijk het recht op een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie mocht het product niet voldoen aan je wensen.

Je kunt je geld dus terug vragen en dan krijg je dit binnen enkele dagen weer gestort op jouw rekening. Hiermee stralen de makers vertrouwen uit in hun product en dat stemt ons positief.

Conclusie: Is het Dash Dieet jouw geld waard?

Dan zijn we aangekomen bij de hoofdvraag van deze review. Is het Dash Dieet jouw geld waard? Lees hieronder onze conclusies met daarbij ook onze argumenten.

Wat ons betreft is dit product je aan te raden als je op een juiste en vellige manier wilt afvallen. Je gaat met meer dan 162 recepten genieten van een gezondere leefstijl en gewichtsafname.

Dit gaat overigens niet allemaal vanzelf en je zult er zelf ook mentaal en fysiek hard voor moeten werken. Voor niets gaat de zon op! Hieronder vind je de positieve punten van dit Dash Dieet.

  • Geleidelijke afname van lichaamsvet
  • Het werk bloeddrukverlagend
  • Meer dan 162 eiwitrijke recepten
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
  • Cholesterolverlagend

Wil je dus afvallen maar ook meteen mee profiteren om je bloeddruk te verlagen? Dan biedt dit Dash Dieet je zeker de uitkomst en een mentaal en fysiek beter leven!

Wil jij op de juiste en meest verantwoorde manier afvallen? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *