reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Cryptocurrency Beginnerscursus

Is dit product je geld echt waard?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Ben jij degene die geïnteresseerd is in het lezen van mijn Review Cryptocurrency Beginnerscursus?

Cryptovaluta zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons huidige leven. It’s all over the news!

De bitcoin is ’s wereld bekendste cryptomunt. Het is een alternatief geldsysteem voor de reguliere geldsystemen.

Er zijn veel mensen die graag willen beleggen in crypto maar veel mensen hebben daarvoor simpelweg de kennis niet.

Heb jij interesse in beleggen in cryptovaluta? Wil jij leren om op een juiste manier te beleggen en hiermee geld te verdienen?

Lees hieronder meer in mijn Review Cryptocurrency Beginnerscursus.

Inhoudsopgave

De maker van het product (Review Cryptocurrency Beginnerscursus)

Het bedrijf dat achter het product zit is Allesovercrypto. Zij beheren ook een website genaamd allesovercrypto.nl. De namen waaruit dit bedrijf bestaat zijn de volgende drie. Robin Westra, Patrick Suiker en Derick Westra.

Ze hebben allemaal verstand van de crypto wereld. Derick Westra is één van de twee docenten van deze cursus. Hij heeft een opleiding genaamd Gedragseconomie en speltheorie gevolgd.

Hierin heeft hij zijn master behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Robin Westra heeft ook gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij verzorgt vooral het technische gedeelte van de website allesovercrypto.nl.

Patrick Suiker is de tweede docent van de cursus. Hij heeft de opleiding Ondernemerschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Deze drie mannen zijn jong, gebruiken geen schuilnamen en zijn erg ambitieus. Daarnaast zijn alle contact- en bedrijfsgegevens makkelijk en duidelijk te vinden op hun website. Dit vind ik persoonlijk positieve punten!

Cryptocurrency beginnerscursus

Wat zeggen de makers over hun cursus?

Wat zeggen de makers over hun Cryptocurrency voor beginners? Op de website lees je meteen dat het mogelijk is om financieel onafhankelijk te worden door dit product aan te schaffen.

Ze vertellen dat je met hun cursus gaat leren zelfstandig te investeren in cryptovaluta en dat de cursus je daarvoor de juiste kennis levert. Hierdoor is het geen gokken meer maar maak je gedegen keuzes. Nooit een garantie want je hebt altijd risico!

Ze gaan je daarnaast leren over de verschillende cycli van de bitcoin. Er lijkt een herhalend patroon te zitten in de koers van de bitcoin. Dit leer je verderop in de cursus.

Is het inderdaad mogelijk om financieel vrij te worden door middel van deze cursus? Ja, dit is mogelijk maar je hebt verstand nodig van de cryptomarkt, je bent afhankelijk van de cryptomarkt en je hebt de nodige portie geluk nodig.

De mannen zijn hier dus erg eerlijk over en dit vind ik zelf een positief punt. Ze draaien er niet omheen! Daarnaast kun je deze mannen ook kennen van het Crypto Portfolio.

Wat ontvang je met de Cryptocurrency Beginnerscursus?

Wat ga jij zoal ontvangen als je deze cursus koopt? De cursus bestaat uit een inleiding, 6 hoofdstukken en een bonus. Als eerste ontvang je de inleiding van de cursus. Dit word ook wel het fundament van de cursus genoemd.

Na de inleiding ontvang je een 6-tal hoofdstukken die je moet doorlopen. Na ieder hoofdstuk krijg je een test die je voor 70% moet halen om door te kunnen gaan naar het volgende hoofdstuk.

Als je alle hoofdstukken heb doorlopen ontvang je nog een bonus. Dit het een e-book genaamd ‘De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten.

Inleiding: Het fundament van de Cryptocurrency Beginnerscursus

In dit hoofdstuk ga je zoals het hoofdstuk al zegt, het fundament leggen voor de rest van de cursus. Je leert hier vooral theorie en zaken rondom geld en de Bitcoin.

Je leert wat geld precies is en hoe dit is ontstaan. Verder ga jij je verdiepen in wat een Bitcoin is en leer je ook wat een Blockchain is. Daarnaast krijg je informatie over smart contracts en hoe deze vervolgens werken.

Ook leer je wat cryptocurrency’s zijn en welke soorten er op dit moment zijn. Persoonlijk vind ik deze informatie heel waardevol voor de rest van de cursus. Goed gedaan dus!

Hoofdstuk 1: Crypto kopen

In dit hoofdstuk ga je vooral leren om Cryptovaluta te kopen. Dit ga je leren door middel van een videotraining die hiervoor is opgezet.

Cryptomunt en briefgeld

De leraren van deze cursus gaan je in principe mee laten kijken hoe zij hun activiteiten uitvoeren op hun schermen. Je gaat werken met de onderstaande beurzen en brokers.

 • Bitavo
 • Binance
 • Idex
 • Bitmex
 • Litebite en Tradeorge

Hoofdstuk 2: Je investering beveiligen

Hoofdstuk 2 staat in het teken van het beveiligen van de activiteiten op het gebied van de cryptocurrency. Je krijgt hier weer een aantal video’s te zien maar daarnaast bestaat er ook een gedeelte uit tekst.

De onderstaande zaken worden behandeld.

 • Wat is precies een wallet?
 • De paper wallet
 • De hardware wallet
 • De software wallet
 • De tweestapsverificatie

Hoofdstuk 3: Je winsten uitbetalen

In dit hoofdstuk ga je leren hoe je het beste je winst kunt laten uitbetalen. Er word je geleerd dat je op verschillende platformen je geld kan laten uitbetalen.

Je leert dit ook door middel van video’s en je kunt net zoals in hoofdstuk 1 meekijken op de schermen van de docenten. Je gaat leren over de onderstaande platformen.

 • Bitvavo
 • Bitonic
 • Kraken

Hoofdstuk 4: Geld verdienen met ICO’s

Dit is een kort hoofdstuk waarin je gaat leren over Initial Coin Offerings oftewel ICO. De onderstaande onderwerpen zullen hier besproken gaan worden.

 • Wat zijn ICO’s
 • Hoe doe je mee aan ICO’s

Hoofdstuk 5: De industrie van de toekomst, leer crypto trading

Wat leer je in dit hoofdstuk? Je gaat leren wat alle verschillende facetten van de Crypto trading inhouden. Je krijgt na iedere video een test van een aantal vragen.

Onderwerpen die hierbij aan bod komen zie je hieronder.

 • De Exchange
 • Bubbels en marktcyclussen
 • Support & Resistance
 • Candlesticks
 • Live trade

Hoofdstuk 6: Eindexamen

Nadat je alle hoofdstukken hebt doorlopen volgt er een eindexamen. Dit eindexamen bestaan uit een 60-tal vragen. Als je slaagt ben je in principe klaar om de cryptocurrency wereld in te gaan.

Persoonlijk vind ik het heel tof dat er een eindexamen volgt. Je weet dan namelijk of je er klaar voor bent of niet en of je alles in grote lijnen snapt.

Bonus: e-book ‘De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten’

Als laatste ontvang je naast de cursus zelf ook nog een bonus. Dit is een les die je leert hoe je short gaat met de Bitcoin en hoe je met leverage kan gaan traden.

Met andere woorden. Je gaat leren hoe je toch geld kunt verdienen wanneer de koersen van de cryptomunten dalen. Dit noemen ze dus ‘short gaan’.

Als je dus long en short kunt gaan kun je altijd profiteren van de koers van de markt. Een goede aanvulling op de cursus al zeg ik het zelf!

Wat schrijven klanten over dit product?

Wat kan ik vinden aan recensies over dit product? Hieronder kun je lezen welke recensies ik ben tegengekomen op het internet.

Mensen schrijven op Facebook en instagram dat ze veel wijzer zijn geworden over crypto en blockchain en dat ze precies weten in welke projecten ze hun geld willen investeren/beleggen. Verder lees ik reacties als ‘dit had ik veel eerder moeten doen’.

Er was ook een negatieve reactie die ik las en die luidde. ‘Ik heb veel geld verloren door te starten met deze cursus’. ‘Het ligt echter aan een verkeerde keuze van mezelf en dus niet aan de cursus’.

Wat is de prijs?

Wat betaal je als je de Cryptocurrency Beginnerscursus aanschaft? De prijs die je hiervoor moet betalen is op dit moment een slordige € 197,00. De normale prijs is € 400,00 euro. Je kunt nu dus met een flinke korting dit product kopen!

Hoelang is deze korting nog geldig? Dat heb ik niet kunnen vinden en hierover laten de makers van deze cursus zich ook niet uit. Ik vind dit een goede prijs aangezien je dit al in een dag na het betreden van de crypto wereld kunt terug verdienen.

Dit is natuurlijk niet zeker maar zeker wel mogelijk. Er is natuurlijk geen juiste of onjuiste prijs omdat iedereen hier anders over denkt en dat is maar goed ook.

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Je krijgt van de makers een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie als jij niet tevreden bent over dit product. De mannen hebben vertrouwen in hun product. Ze steken dit niet onder stoelen of banken. Zonder arrogant over te komen overigens!

Als je dit product besluit te kopen kun je het dus eerst 14 dagen testen. Persoonlijk vind ik dit een waardevolle toevoeging op het product dat vertrouwen uitstraalt naar de consument.

Conclusie: Is de Cryptocurrency Beginnerscursus jouw geld waard?

Is deze Cryptocurrency Beginnerscursus jouw geld juist wel of juist niet waard? Als je nog helemaal geen ervaring hebt in de cryptowereld is dit een mooi product om je daarbij te helpen.

Je leert echt vanalles over de verschillende platformen, de verschillende soorten munten en de beveiliging daarvan. Hierdoor loop je minder risico op verlies alhoewel dit risico altijd aanwezig blijft.

Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat de cursus echt stap voor stap alles behandeld. De cursus springt niet van de hak op de tak.

Na deze cursus zul je zelf nog moeten oefenen maar bezit je zeker de basiskennis van het traden en zul je hiermee echt wel goede resultaten kunnen behalen.

Zoals ik altijd in meerdere reviews van mij aangeef moet je het wel zelf doen. Ben jij bereid hier je geld en energie in te steken? Dat is dit product zeker de moeite waard! Een zekerheid heb je met cryptomunten echter nooit.

Bedankt voor het lezen van mijn Review Cryptocurrency Beginnerscursus.

Wil jij snel en makkelijk geld verdienen met de Cryptocurrency Beginnerscursus? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close