reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Chihuahua Handboek

Gezonde en gelukkige Chihuahua met dit product?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je interesse hebt in Chihuahua honden.

Chihuahua’s zijn hele kleine hondjes en kunnen nogal fel uit de hoek komen.

Desondanks zijn het leuke hondjes mits ze je de goede opvoeding en training geeft.

Wil jij een Chihuahua aanschaffen of heb je hulp nodig bij het opvoeden en trainen van jouw hondje?

Lees er hieronder meer over in mijn Review Chihuahua Handboek.

Inhoudsopgave

De maker van het product Chihuahua Handboek

We beginnen met de maker van het Chihuahua Handboek. De auteur heet volgens de verkooppagina Peter Plasman. Na een kort onderzoekje blijkt dit een schuilnaam te zijn.

In werkelijkheid zit het bedrijf Blue Sky Marketing hierachter en deze zijn we al vaker tegengekomen bij bijvoorbeeld Golden Retriever Geheimen. Dit bedrijf gebruikt vaker schuilnamen maar in praktijk blijken hun producten altijd van goede kwaliteit.

Het bedrijf is gevestigd te Berkel-Enschot en bestaat dus echt. Daarnaast hebben we ook de KVK gegevens van dit bedrijf nagetrokken en alles blijkt te kloppen.

Op basis van ons onderzoek en eerder geschreven reviews kunnen we concluderen dat Blue Sky Marketing een betrouwbaar bedrijf is en dat ze doen wat ze zeggen.

Daarnaast komen we ook geen vreemde zaken tegen en worden ze nergens op het internet met oplichting of fraude geassocieerd. Verder lezen we veel positieve reacties van klanten.

Ook vragen die we naar het e-mail adres van Blue Sky Marketing hebben gestuurd werden binnen enkele dagen netjes beantwoord. Dit hebben wij als positief ervaren.

Chihuahua

Wat zegt de maker over zijn product?

Wat schrijft Blue Sky Marketing over hun Chihuahua Handboek? De makers van dit product hebben al meer vergelijkbare producten met succes uitgebracht en hebben dus verstand van honden.

Er zijn een hoop dingen die jij aan de hand van dit boek kunt leren volgens de makers. Je gaat bijvoorbeeld leren hoe je jouw Chihuahua op de juiste manier kunt belonen en straffen.

Vooral met het op de juiste manier straffen geef je meteen van het begin jouw grenzen als baasje aan. Hiermee geef je dus meteen een signaal af dat jij de baas bent en blijft. Dit is belangrijk voor een jonge hond.

Dan ga je volgens de makers leren hoe je jouw Chihuahua het beste kunt trainen en verzorgen. Dit is ook van essentieel belang voor de levensduur en het geluk van jouw hond.

Verder gaat dit boek jou leren om je hond in een goede gezondheid te houden door de juiste voeding te kopen. Dit zal leiden tot meer energie en ook levenslust.

De laatste twee onderdelen van het boek gaan over het zo snel mogelijk zindelijk maken van je puppy en hoe je jouw Chihuahua de eerste nachten goed kunt laten doorstaan.

Wat ontvang je met het Chihuahua Handboek?

Nu is de vraag wat je allemaal gaat ontvangen als je het Chihuahua Handboek aanschaft. Ten eerste krijg je natuurlijk het Chihuahua Handboek geleverd. Dit is waar het product om draait.

Dan zijn er ook nog een aantal extra’s en leuke bonussen die je bij dit product krijgt geleverd. Hieronder sommen we de extra bonussen kort voor je op zodat je snel een beeld krijgt wat je allemaal krijgt. Dit zijn allemaal e-books.

 • Je hond de baas
 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy
 • Honden trainen geheimen
 • 8 simpele technieken om je hond te laten komen op commando
 • Extra e-book

Chihuahua Handboek

Het Chihuahua Handboek is het product waar het allemaal om draait en bestaat uit 49 pagina’s. Het is een boek die je begeleidt in het opvoeden en trainen van je Chihuahua.

Het is een digitaal boek dat je dus meteen na je aankoop kunt downloaden en alles is in PDF formaat. Je gaat in dit boek alle tips vinden met betrekking tot opvoeding, verzorging en trainen van dit hondenras.

Kleine Chihuahua

Hieronder kun je de onderwerpen lezen die er in dit boek worden beschreven. De maker heeft alles netjes opgedeeld in hoofdstukken en gaat in elk hoofdstuk diep in op deze informatie.

 • Geschiedenis van de Chihuahua
 • Uiterlijke kenmerken
 • De juiste fokker selecteren
 • Zindelijk maken van je hond
 • Je hond trainen
 • Ongewenst gedrag voorkomen en goed gedrag belonen
 • Voeding, gezondheid en verzorging van de Chihuahua

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen behandelt dit boek alle aspecten die te maken hebben met een Chihuahua. Je hebt met dit boek dus alle informatie bij de hand die je nodig hebt. Dit hebben wij ook zo ervaren!

Je hond de baas

De eerste bonus is een e-book dat 29 pagina’s bevat. Het is een soort van handleiding over hoe dat je jouw Chihuahua zijn/haar probleemgedrag kunt voorkomen en/of oplossen.

Wij vonden dit een erg interessante bonus en zullen je vertellen waarom. Door dit e-book hebben wij geleerd hoe het mogelijk is om jouw hond op te kunnen laten houden met ’s nachts blaffen.

Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Dit is een 14 pagina’s tellend e-book waarin je vrij beknopt wat informatie krijgt over de verzorging en training van je puppy. Wat ons betreft niet een echte aanvulling aangezien dit in het Chihuahua Handboek al besproken wordt.

Honden trainen geheimen

Dit e-book bestaat uit 27 pagina’s en hierin worden veel trainingstechnieken en plannen van aanpak van echte professionele hondentrainers gedeeld. Dit is volgens ons de meest interessante bonus omdat je hierdoor niet per se naar een hondencursus meer hoeft.

8 technieken om je hond te laten komen op commando

Dit is het meest kleine e-book en bevat 12 pagina’s aan informatie om je hond te laten komen op commando. Dit wordt je in 8 stappen geleerd en al deze stappen worden je één-voor-één uitgelegd.

Extra e-book

Dan ontvingen we bij aankoop als verrassing nog een extra e-book. Dit boek geeft je informatie om je hond op 101 manieren beter naar je te laten luisteren. Dit vinden wij een mooie bonus omdat je hierdoor echt de baas wordt in de relatie met je hond.

Wat schrijven klanten over dit product?

Dan zijn we op een korte zoektocht gegaan om te kijken wat andere klanten hebben geschreven over het Chihuahua Handboek. De onderstaande reacties zijn we tegengekomen.

 • Marian schrijft: ‘Ik heb inmiddels een Chihuahua gekocht door middel van het lezen van dit Chihuahua Handboek’.
 • Peter schrijft: ‘Aan de hand van dit boek ben ik echt weer de baas over mijn hond geworden. Dit was ik eerst namelijk niet en het voelt fijn’.
 • Anne schrijft: ‘Bedankt Peter voor alle extra bonussen die mij nog gedetailleerder hebben geholpen met mijn Chihuahua’.

Zoals je ziet zijn deze reacties vrijwel allemaal positief. Dit betekent dat dit product van goede kwaliteit is en dat veel mensen er tevreden over zijn. Wij willen ons hier graag bij aansluiten.

Chihuahua puppy

Wat is de prijs?

Wat ga je betalen als je besluit om het Chihuahua Handboek aan te schaffen? De verkoopprijs van dit product is € 37,00 en hier is volgens ons verder niets mis mee.

Je krijgt hierbij namelijk toegang tot het Chihuahua Handboek en een 5-tal leuke extra bonussen. Dus voor minder dan 40 euro heb je een compleet pakket waar je jouw hond mee kunt opvoeden, trainen en verzorgen.

Als je lessen neemt bij een hondentrainer ben je al enkele tientallen euro’s per les kwijt. Daarnaast kun je op verschillende manieren betalen zoals IDEAL, Paypal en Bancontact.

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Mocht het product je niet bevallen kun je gebruik maken van de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie! Wij vinden dit wel een leuke toevoeging aan dit product.

Je stuurt eenvoudig een e-mail naar Blue Sky Marketing en normaal gesproken ontvang je binnen enkele dagen je geld terug op je rekening. Wij hebben dit gecheckt en dit was daadwerkelijk het geval. Dit vinden wij een goede zaak en komt betrouwbaar over.

De meeste makers van producten geven je hooguit 30 dagen om het product uit te proberen en ook 14 dagen komt regelmatig voor. Dat Blue Sky Marketing 60 dagen geeft is voor ons de bevestiging dat ze achter de kwaliteit van hun product staan.

Mocht je dus twijfelen aan dit product zou dit misschien een mooie reden zijn om het product toch te kopen. Dat is onze mening maar iedereen heeft natuurlijk een andere mening.

Conclusie: Is het Chihuahua Handboek jouw geld waard?

Dan zijn we inmiddels aan het einde gekomen van onze review over het Chihuahua Handboek. Hieronder zullen wij onze conclusies met argumenten zo goed mogelijk verwoorden.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zijn wij overtuigd van de kwaliteit van dit product. Het is een compleet product waarin alle essentiële zaken worden besproken rondom de verzorging, training en opvoeding van de Chihuahua.

De opmaak en de inhoud van het boek zijn duidelijk en overzichtelijk alleen is de inhoudsopgave een klein minpuntje. Deze is helaas niet genummerd maar dit is maar een detail.

Daarnaast vinden wij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie een leuke toevoeging en vinden wij 3 van de 5 bonussen echt een toevoeging op het product waardoor het meer waarde mee krijgt.

Ben je dus op zoek naar een Chihuahua of wil je jouw hond graag op de juiste manier opvoeden, trainen en verzorgen? Dan is het kopen van dit Chihuahua Handboek interessant voor je!

Wil jij een gehoorzame maar vooral gelukkige Chihuahua aan jouw zijde? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *