reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Birdbox Papegaaienschool

Alle informatie voor jouw papegaai?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
mm

Birdbox Papegaaienschool is een product over papegaaien dat al enige tijd op de markt is.

Er zijn ontzettend veel mensen met papegaaien en parkieten in huis. Het zijn populaire vogels.

Heb jij thuis een parkiet of papegaai en wil jij deze graag juist opvoeden en trainen?

Luistert jouw papegaai of parkiet totaal niet en wil je leren hoe jij dit voor elkaar krijgt?

Lees er hieronder meer over in onze Review Birdbox Papegaaienschool.

Inhoudsopgave

De maker van het product Birdbox Papegaaienschool

Hans en Grace Meyer zijn de ontwikkelaars van het product Birdbox Papegaaienschool. Hans is de officiële oprichter van deze Papegaaienschool en andere projecten die met papegaaien te maken hebben.

Deze projecten hebben allemaal te maken met het welzijn van deze vogelsoorten. Zijn vrouw Grace helpt hem hierbij en zij beschikt inmiddels ook al over meer dan 10 jaar ervaring met papegaaien en parkieten.

Hans en Grace kunnen dit allemaal niet alleen en worden geholpen door twee andere personen. Dit zijn de twee dierenartsen Dr. Oran Marvan en Hedwig van der Horst.

Deze twee dierenartsen hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring en beschikken dus over nog meer kennis dan Hans en Grace. Ze laten zich dus adviseren door de juiste mensen.

We kunnen dus spreken van betrouwbare personen omdat ze met goede dierenartsen samenwerken. Daarnaast staan ze met al hun persoonlijke informatie op het internet en hebben we niet te maken met schuilnamen.

Dr. Oran Marvan hebben we expres even nagetrokken en deze blijkt inderdaad een specialist te zijn op het gebied van papegaaien en parkieten. Hij is gevestigd in Den Haag.

Hij is aangesloten bij Dierenartsenpraktijk ‘Het Zicht’. Check het eens via Google. We vinden het leuk om eens iets over vogels te schrijven. We hebben namelijk al veel reviews geschreven over honden zoals het Labrador Handboek maar dit is eens iets anders!

Hans en grace meyer

Wat zeggen de makers over dit product?

Hans en Grace geven aan dat deze cursus bedoeld is voor mensen met een papegaai of parkiet die moeite hebben met het aanleren van hun basisvaardigheden.

Dit soort vaardigheden zijn eigenlijk noodzakelijk als je thuis deze vogelsoorten bezit. Je kunt hierbij denken aan het buiten leren vliegen of bijvoorbeeld spelletjes spelen.

De problemen die jij met jouw vogel ervaart worden in de Birdbox Papegaaienschool bij de bron aangepakt. Je zult hierdoor echt problemen oplossen en resultaatgericht werken.

De cursus is voor jouw geschikt als je jezelf herkent in het onderstaande:

 • Als jouw papegaai of parkiet geen zin heeft om getraind te worden
 • Jouw papegaai maakt teveel lawaai en heeft dringend opvoeding nodig
 • De papegaai bijt zonder enige reden
 • Als je vermoedt dat je papegaai of parkiet problemen ervaart
 • Je probeert je vogel te trainen maar hij/zij luistert niet

Ben jij dus van plan om een parkiet of papegaai aan te schaffen en weet jij niet hoe je deze vogelsoorten het beste kunt verzorgen, trainen en verzorgen? Dan ben je bij de Birdbox Papegaaienschool aan het juiste adres.

Wat ontvang je met de Birdbox Papegaaienschool?

Waar bestaat deze Birdbox Papegaaienschool cursus precies uit? Deze cursus bestaat ten eerste natuurlijk uit de online cursus en daarnaast kun je kiezen uit 3 opties. Hieronder gaan we je uitgebreider vertellen over dit product.

Birdbox Papegaaienschool cursus

Dit is een complete video cursus waarbij je gaat leren om jouw papegaai of parkiet alle basisvaardigheden eigen te maken. Alle video’s die beschikbaar worden gesteld worden stap-voor-stap uitgelegd.

Birdbox papegaaienschool

Daarnaast zijn ze direct in de praktijk toe te passen en dat vinden wij een pluspunt. Alles over het verzorgen, opvoeden en trainen van jouw vogel komt hier dus aan bod.

Je kunt dus vragen stellen aan anderen en ook vragen beantwoorden van andere cursisten. Je kunt bij deze Birdbox Papegaaienschool kiezen uit de drie onderstaande mogelijkheden:

 • Birdbox Brons
 • Birdbox Zilver
 • De Birdbox Goud

Verder krijg je toegang tot levenslange updates en krijg je toegang tot een VIP forum waarin tussen medecursisten veel informatie gedeeld kan worden.

Birdbox brons

De Birdbox brons bestaat uit een 17-urige videocursus die allemaal op DVD is af te spelen. In deze video’s ga je aan de hand van praktijkvoorbeelden leren hoe je jouw papegaai basisvaardigheden aanleert.

Daarnaast ga je leren wat de beste levensomstandigheden zijn voor jouw vogel zodat deze niks tekort komt. Verder wordt er behandeld hoe je het gedrag van jouw vogel kunt corrigeren.

Als laatste krijg je een leuke en informatief juiste workshop en daarbij een werkboek waarin je opdrachten kunt maken. Ook ontvang je extra’s zoals levenslang support via het forum.

Birdbox zilver

Ook in de Birdbox zilver ontvang je een 17-urige videocursus die via DVD af te spelen is. Verder ontvang je net als bij Birdbox brons een werkboek met opdrachten en levenslang support.

Dan ontvang je bij het zilverpakket een voedingsrapport waarin je alle gezonde voeding vind voor kromsnavel vogels en daarnaast een aantal verantwoorde speeltjes voor dit type vogels.

Ook bevat de Birdbox zilver variant toegang tot het volledige Birdbox online programma met extra’s en nog eens 47 uur aan videomateriaal. Hierin worden updates gegarandeerd tot 2022.

Als laatste ontvang je nog volledige toegang tot het vogel leer centrum en tot een 1-op-1 skype coaching voor de duur van 50 minuten voor maximaal 2 van jouw vogels.

Birdbox goud

Als laatste mogelijkheid heb je om de Birdbox goud aan te kopen. Hierin ontvang je wederom de 17 uur aan video materiaal. Daarnaast ontvang je ook weer het levenslang support en het Papegaai Workshop Boek.

Het gezonde voedingsrapport voor de kromsnavels en verantwoorde speeltjes zitten hier net als bij brons en zilver ook inbegrepen. Verder krijg je toegang tot het volledige Birdbox online programma met ruim 47 uur aan videomateriaal.

De volledige toegang tot het vogel leer centrum en de 1-op-1 skype coaching krijg je er bij dit pakket ook bij. De extra waarbij dit pakket zich onderscheidt is dat je toegang krijgt tot een leuke Canique Workshop.

Papegaaienschool

Wat schrijven klanten over dit product?

Dan komt er nu een stukje over wat andere klanten van dit product vinden. Dit is natuurlijk belangrijk om te weten en daarom zijn we er voor jou dieper ingedoken.

Op het internet kwamen we veel positieve reacties tegen van klanten die dit product hebben gekocht. We hebben enkele tientallen recensies gevonden dus het is een goed verkocht product.

Enkele willekeurige reacties die we tegen zijn gekomen:

 • Peter: ‘door dit product te kopen heb ik ervoor kunnen zorgen dat mijn parkiet en papegaai nu precies naar mij luisteren. Ze vliegen en spelen bijvoorbeeld op commando’.
 • Jolanda: ‘In eerste instantie wilde mijn papegaai zich niet laten trainen en was hij erg lui. Door aanschaf van dit product laat hij zich trainen en beleven we samen veel leuke momenten’.

Zoals je kunt lezen zijn er veel positieve reacties te lezen en zijn we tot op heden geen negatieve reacties tegengekomen. Dit wil in onze ogen wel iets zeggen over de kwaliteit van dit product. Wij vinden de inhoud en opbouw van de cursus ook erg goed!

Wat is de prijs?

Wat ga je nu precies betalen als je de Birdbox Papegaaienschool koopt? Wij zochten het uit en geven je hieronder uitleg of wij de prijs-kwaliteitsverhouding juist vinden.

Het is moeilijk om te bepalen of een prijs voor een bepaald product juist is of niet. Helemaal als je 3 varianten hebt waar je uit kunt kiezen. De prijzen voor de 3 varianten zijn als volgt:

 • € 137,00 voor Birdbox Brons
 • € 177,00 voor Birdbox Zilver
 • € 277,00 voor Birdbox Goud

Wat ons betreft zijn alle drie de prijzen gerechtvaardigd. Je haalt er veel waardevolle informatie mee in huis en kunt iedere parkiet of papegaai in principe trainen, opvoeden en verzorgen.

Inmiddels is het Birdbox programma een autoriteit in Nederland en België aangezien er veel exemplaren van verkocht zijn. Daarnaast krijg je bij zilver meer dan bij brons en bij goud meer dan bij zilver dus ook deze opbouw van prijzen zijn te rechtvaardigen en niks mis mee.

Conclusie: Is Birdbox Papegaaienschool jouw geld waard?

Dan zijn we inmiddels aangekomen bij het laatste stuk van deze review. Nu rest ons alleen nog de vraag: is de Birdbox Papegaaienschool jouw geld waard of niet?

Wat ons betreft is dit een goed product om aan te schaffen! Als je kijkt naar de opbouw en indeling van deze cursus kunnen we concluderen dat deze duidelijk en gestructureerd in elkaar steekt.

Het eerste deel van de cursus leert je echt vertrouwen te winnen bij jouw vogel en zo samen een band op te bouwen. Hierna is het steeds makkelijker om jouw vogel op te voeden, te trainen en te verzorgen.

Maar niet alleen dat! Je kunt er vervolgens mee spelen, de vogel laten vliegen op commando en hem toffe trucjes leren. De vogel zal je veel liefde geven als jij de vogel goed behandeld.

Een andere sterk punt volgens ons is dat je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. Je kunt hierdoor dus kiezen welk pakket het beste bij je past. Ben je een amateur of gevorderde met papegaaien? Hier stem je vervolgens je keuze op af.

Mocht je dus graag jouw parkiet of papegaai op de juiste manier opvoeden, trainen en verzorgen? Dan biedt de Birdbox Papegaaienschool jou hierin zeker de uitkomst!

Wil jij een goed getrainde en gelukkige papegaai aan jouw zijde? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close