reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Berichtenbaas

Word je hierdoor beter met vrouwen?

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Berichtenbaas is een relatief nieuw product op de dating markt.

Veel mannen hebben tegenwoordig moeite om een gesprek met een dame aan de gang te houden.

Daarnaast zijn er ook veel mannen waarbij het aan een gezonde portie aan zelfvertrouwen schort.

Wil jij leren hoe je een interessant gesprek met vrouwen gaande kunt houden? Wil jij een goede eerste indruk maken?

Lees er hieronder meer over in mijn Review Berichtenbaas.

Inhoudsopgave

De maker van het product Berichtenbaas

Daan de Ram is de maker van het product Berichtenbaas waar we deze review over gaan schrijven. Hij is 30 jaar en had enkele jaren terug niet het zelfvertrouwen om vrouwen aan te spreken.

Hij durfde dus niet op een vrouw af te stappen of een praatje te maken met haar. Dit had mede te maken met zijn onzekerheid en dat hij een ‘blauwtje’ zou lopen.

Daan heeft op een gegeven moment besloten dat hij dit anders wilde en heeft zich vervolgens gestort op cursussen waarin zelfvertrouwen met vrouwen aanbod kwam.

Een coach heeft hem uiteindelijk geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen in de omgang met vrouwen. Aangezien hij de laatste jaren veel ervaring heeft opgedaan is hij zelf nu een coach die Berichtenbaas op de markt heeft gebracht.

Het heeft net als elk ander een verkooppagina. Je ziet hier wel veel ‘gladde’ praatjes op staan en ook stoere beloftes. Maar hij doet geen beloftes die in onze ogen echt niet kunnen of die hij niet waar kan maken.

AttractionGym.nl is zijn bedrijf en dat is gevestigd te Amsterdam. Hij probeert andere mensen te helpen met zijn producten en is tevens eigenaar van deze website.

Hij biedt dus vooral online producten aan en geen fysieke producten. Op zijn website vindt je onder andere een aantal leuke video’s maar ook zijn recente blogartikelen.

Hij staat daarnaast ook netjes ingeschreven bij de KVK en reageert als wij hem e-mails sturen. Verder treedt hij met zijn eigen naam naar buiten. Hij gebruikt dus geen schuilnamen zoals veel online ondernemers. Alles lijkt dus transparant en dat is goed nieuws!

Berichtenbaas

Wat zegt de maker van het product?

Dan nu een stukje over wat Daan zelf zegt over zijn cursus. We zijn altijd ook erg benieuwd wat een maker over zijn eigen product zegt. Daan is hier niet heel uitgebreid in.

Daan geeft aan dat Berichtenbaas een cursus is die jou leert hoe je meer succes met vrouwen hebt op tinder, whatsapp of een datingwebsite. Het is een cursus die je meteen in de praktijk kunt testen.

Verder ga je leren hoe dat je jouw online profiel aantrekkelijk maakt voor vrouwen. Dit vooral om meteen de juiste indruk achter te laten zodat vrouwen niet meteen afhaken.

Daarnaast leer je nog hoe je met bepaalde vrouwen een gesprek kan starten maar ook gaande kunt houden. Een gesprek starten is vaak makkelijk maar het gaande houden is een tweede.

Ook zaken als wat je wel en niet moet zeggen komen in deze cursus aan bod. Hieronder geven we je een opsomming over welke dingen je met deze cursus van Daan leert.

 • Hoe je meer dates kunt krijgen binnen enkele weken dan sommige mannen in een heel jaar
 • Ieder telefoonnummer dat je van een vrouw krijgt omzetten in een date
 • Meer complimenten krijgen van vrouwen
 • Hoe je ervoor zorgt dat vrouwen je mee uit vragen in plaats van andersom
 • Wat je kunt doen om nooit meer te twijfelen over wat je terug moet sturen naar een vrouw

Wat ontvang je met Berichtenbaas?

Nadat we de maker hebben voorgesteld gaan we naar het volgende hoofdstuk. Wat ontvang je met dit product? Ten eerste ontvang je toegang tot de online omgeving van Berichtenbaas. Deze bestaat uit 9 modules.

Naast deze 9 modules aan lesstof ontvang je ook nog een aantal leuke bonussen die het product net wat meer waarde mee geven. Nadat we de modules hieronder hebben uitgelegd geven we je daarna een indruk van de bonussen.

Module 1: Begin hier

Alles begint natuurlijk bij module 1. In deze module leer je alle basisbeginselen van een Berichtenbaas. Het begint met een welkomstboodschap en daarna volgt er een stukje over de psychologie van de vrouw.

Hierna volgt een stukje over de mindset die je moet hebben om een berichtenbaas te worden. Als laatste volgt er een model en daarnaast wordt er je vertelt over de flow cyclus.

Module 2: Pimp je profiel (Berichtenbaas)

Module 2 volgt na de eerste module en hierin krijg je 3 video’s tot je beschikking. Dit gaat over je profiel en hoe je deze optimaal pimpt. Je leert als eerste hoe je een aantrekkelijke profielfoto maakt.

Als tweede krijg je een geheimpje van de coaches Daan en David en Thijs en Louis. Wat deze geheimen inhouden? Je krijgt een uitleg over hoe zij hun profielfoto’s maken.

Module 3: Schaakmeester openingszinnen

Deze module gaat over het gebruik van de juiste openingszinnen. Je leert hierdoor hoe je de beste openingszinnen kunt knippen en kunt plakken. Daarnaast krijg je openingszinnen op maat voor jou.

Module 4: Tao van transitie

In deze module leer je over de tao van transitie methode. Je leert de nummer 1 principes en de reverse technieken die je kunt gebruiken. Daarnaast krijg je een interessante casestudy.

Berichtenbaas

Module 5: Professioneel plagen

We zijn inmiddels aanbeland bij module 5. Hierin ga je de vrouw proberen te plagen maar wel op een professionele manier. Je begint met een introductie met daaropvolgend een video over hoe jij het jezelf makkelijk kan maken.

Je leert brutaal te zijn op een manier die vrouwen toch weten te waarderen. Dit houdt in bijvoorbeeld schattig schelden en dus leer je hoe hoger het risico, hoe hoger de beloning.

Module 6: Fundament van fun

Module 6 gaat je leren hoe je een fundament kunt leggen om echt plezier te gaan maken met een vrouw of vrouwen. Je leert een vrouw te plagen waardoor ze je aantrekkelijk gaat vinden.

Je gaat hierin van saaie en taaie stof naar wat meer spanning en sensatie. Het leuke van spanning en sensatie is dat je leert om jezelf te onderscheiden bij de vrouwen.

Module 7: Meer dates dan je aan kan

Module staat garant voor meer dates voor jou als man. Je gaat herin beleven dat je date op date kunt krijgen. Of je dit op een gegeven moment nog wel iedere week wil is maar de vraag.

Je leert de 2 grootste fouten die je kunt maken, hoe je met haar kan daten zonder dat ze eerst ‘nee’ zegt en haar vertrouwen te winnen. Uiteindelijk maak je daardoor een seksdate normaal.

Module 8: Haar laten ‘chasen’

We zijn aangekomen bij de één na laatste module waarin je vrouw op jou gaat laten jagen in plaats van andersom. Je leert hoe je 3x meer resultaat gaat boeken dan voorheen.

Verder leer je in 2 frames hoe je arrogant kunt overkomen zonder dat je de vrouwen afschrikt. Dit is een belangrijke tactiek om een vrouw voor je te kunnen winnen.

Module 9: Reparatie kit

De laatste module heet de reparatie kit. Wat verstaan ze hieronder? Hierin leer je zaken omdraaien. Als zij ‘nee’ zegt leer je hoe je dat in ‘ja’ kunt omtoveren. Als ze niet reageert kun je dit omdraaien naar dat ze wel reageert en ga zo maar door.

Bonussen

Er is bijna geen online product te vinden zonder dat je er een aantal bonussen bij krijgt. Hieronder geven we je een opsomming van de bonussen die jij ontvangt.

 • Voorbeeld van seksdates
 • Het naaktfoto stappenplan
 • The extreme text game
 • The sexting handleiding
 • De emotie-bieb
 • De profielfoto make-over-gids
 • Meteen thuis afspreken date
 • Het feedback systeem

Je krijgt dus verschillende bonussen en sommige geven het product waarde mee maar sommige ook niet. Bijvoorbeeld het naaktfoto stappenplan of the sexting handleiding vinden wij persoonlijk wat vrouw onterend overkomen.

De profielfoto make-over-gids vinden wij wel waarde meegeven aan het product. Dan heb je ook nog het feedback-systeem wat altijd fijn is als een date niet zo verliep als dat je hoopte.

Wat schrijven klanten over dit product?

We hebben het internet afgezocht naar ervaringen van klanten maar daar kwamen we ietwat bedrogen uit. Er staan namelijk niet veel ervaringen op het internet maar diegene die we vonden waren positief.

Veel mannen lopen er waarschijnlijk niet te koop mee dat ze hulp inschakelen om beter te worden met vrouwen. Dit is een soort afbraak van hun ego en dat willen mannen zeker niet! Zie hieronder wat enkele mannen erover schrijven.

 • Een man heeft door Berichtenbaas veel dates gehad met mooie vrouwen. Hieruit zijn of gewone dates of seksdates uit voortgekomen.
 • Verder geeft een jongen aan dat hij eerst veel oppervlakkige gesprekken voerde met vrouwen maar dat dit nu is omgedraaid. De connectie met vrouwen heeft hij inmiddels wel en de gesprekken zijn een stuk leuker en spannender.
 • Een andere man geeft aan dat hij door Berichtenbaas zijn gesprekken en dates met vrouwen minder formeel en leuker zijn geworden. Hij heeft er zelfs een relatie aan over gehouden.
Berichtenbaas

Wat is de prijs?

De verkoopprijs van het complete Berichtenbaas pakket is € 297,00 wat wij een prima prijs vinden voor dit product. Je krijgt namelijk een compleet pakket en vele informatieve en leuke video’s.

Ik snap dat vele mannen dit veel geld vinden maar als je beter met vrouwen wordt en meer dates scoort wordt het ineens een heel ander verhaal. Dan is dit bedrag het je misschien wel waard.

Je hebt ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Dit vindt dan plaats in 4 termijnen van € 87,00. Wij kunnen niet in jouw portemonnee kijken maar als je kiest voor de termijnen ben je € 50,00 extra kwijt. Optie 1 lijkt ons de beste!

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Er is nog een leuke aanvulling op dit product waar je gebruik van zou kunnen maken. Je kunt namelijk gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Wat mij betreft een leuke aanvulling op dit product. Als je dus twijfelt is deze twijfel nu misschien wel weg. Dit product kun je dus vrij risicoloos aanschaffen en alsnog je geld terug vragen als je het niks vindt.

Je kunt je verzoek tot geld teruggave indienen bij Daan en dan krijg je binnen enkele dagen je geld terug gestort op jouw rekening. Waarschijnlijk is dit niet nodig omdat dit product goed in elkaar steekt.

Conclusie: Is Berichtenbaas jouw geld waard?

Dan zijn we terecht gekomen bij de vraag waar het allemaal om draait in deze review. Is het product Berichtenbaas jouw geld nu wel of juist niet waard en waarom?

Wij vinden ten eerste de prijs en kwaliteit verhouding goed en daarnaast maakt Daan de Ram zijn beloftes waar. Hij geeft geen informatie uit die bij hem bijvoorbeeld niet heeft gewerkt.

Deze cursus helpt mannen echt vooruit als het gaat om beter worden met vrouwen. De cursus zit duidelijk en overzichtelijk in elkaar en je kunt merken dat Daan veel ervaring heeft met vrouwen.

Wij vinden verder dat de video’s leuk, informatief en aanstekelijk zijn. Daarnaast kun je ze meteen in de praktijk gebruiken. Er worden ook veel praktijkvoorbeelden getoond.

De 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie vinden wij ook een leuke toevoeging. Dit gaat ons vooral om het feit dat Daan hiermee vertrouwen uitstraalt in zijn product en er dus vanuit gaat dat mensen hun geld niet terug willen.

Wij hopen dat jullie een duidelijk beeld hebben gekregen van Berichtenbaas. Bedankt voor het lezen van mijn review en het vertrouwen in deze website. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn kun je deze onderaan aan deze review stellen.

Wil jij onweerstaanbaar worden voor en een hoop zelfvertrouwen uitstralen richting vrouwen? Al veel tevreden mannen zijn u inmiddels al voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *