reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review Beagle Geheimen

Een gehoorzame en gelukkige Beagle met dit product?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Beagle Geheimen is een product dat vrij nieuw is op de markt.

Beagles staan over het algemeen bekend als eigenwijze en niet goed luisterende honden.

Dit wil niet meteen zeggen dat ze niet op te voeden zijn met het juiste product.

Wil jij weten of dit product je helpt om je hond goed op te voeden?

Lees er hieronder meer over in mijn Review Beagle Geheimen.

Inhoudsopgave

De maker van het product Beagle Geheimen

De maker van het product Beagle Geheimen is een man die luistert naar de naam Frans de Vries. Na een korte zoektocht kunnen we concluderen dat Frans de Vries een psuedoniem is.

Hij geeft zich dus uit met aan schuilnaam op het internet. In werkelijkheid zit het bedrijf Blue Sky Marketing achter dit product. Dit bedrijf zijn we al vaker tegengekomen bij bijvoorbeeld de review Labrador Handboek.

Het is geen probleem om met een andere naam op het internet te staan als het product maar van goede kwaliteit is. De KVK gegevens van Blue Sky Marketing zijn allemaal netjes te vinden bij de Kamer van Koophandel.

Er zijn ook geen zaken te vinden over oplichting of fraude rondom dit bedrijf. Wat van mij niet had gehoeven is dat er allemaal verschillende namen als schuilnaam worden gebruikt maar zoals ik al eerder zei gaat het om de kwaliteit van dit product.

Daarnaast hebben we dit e-book gekocht en ons ingelezen over wat andere klanten van dit product vinden. Hieruit is gebleken dat Blue Sky Marketing zeker te vertrouwen is.

We hebben uiteindelijk kunnen concluderen dat dit bedrijf kwaliteit levert. Daar gaat het uiteindelijk om! Lees hieronder meer over wat de maker over zijn Beagle Geheimen schrijft.

Beagle

Wat zegt de maker over zijn product?

Wat schrijft Blue Sky Marketing over het e-book Beagle Geheimen? Alle informatie omtrent de Beagle kun je vinden in dit boek en daarnaast is dit boek geschreven voor echte Beagle liefhebbers.

Het maakt niet uit of je nu een Beagle wilt kopen of als je al zo een soort hond in huis hebt. Het boek is bewust erg uitgebreid geschreven en gaat op alle onderwerpen in, waardoor het boek dus ook geschikt kan zijn voor andere hondenliefhebbers.

Volgens de makers is het boek geschreven met het doel om mensen zo uitgebreid mogelijk te kunnen informeren over dit type hondenras. Hier wordt in het voorwoord in dit boek al aandacht aan besteed.

Blue Sky Marketing heeft al enige jaren een voorliefde voor honden en daarom schrijven ze over ieder apart ras een e-book. Zelf hebben de schrijvers namelijk ook honden rondlopen.

Iedere hond heeft natuurlijk zijn eigen gebruiksaanwijzing en daarom hun eigen opvoeding nodig. Uiteindelijk kunnen vele elementen op verschillende hondensoorten worden toegepast.

De Beagle is één van de meest populaire hondenrassen in ons land en er zijn er wereldwijd miljoenen van te vinden. De meeste mensen vinden deze hondensoort zo aantrekkelijk omdat ze eigenwijs zijn dat ze er een sport inzien om ze goed op te voeden.

Wat ontvang je met Beagle Geheimen?

Dan wil je graag weten wat je allemaal ontvangt als je Beagle Geheimen aanschaft. Waar het allemaal om draait is het hoofdproduct en dat is het Beagle Geheimen e-book.

Daarnaast zijn er ook een aantal bonussen / e-books die je krijgt meegeleverd als je dit product besluit aan te schaffen. Hieronder sommen we ze kort voor je op zodat jij een goed beeld hebt van wat je geleverd krijgt.

 • Beagle Geheimen
 • Baas over je eigen Beagle
 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy
 • Honden training geheimen
 • Je Beagle laten komen op commando
 • Onaangekondigde bonus

Beagle Geheimen

Het e-book Beagle Geheimen is een boek dat bestaat uit 217 pagina’s en staat boordevol met informatie over de Beagle. Hierin wordt dus alles omtrent de Beagle beschreven.

Het boek is erg uitgebreid opgebouwd en begint zoals bijna elk boek met de basis. Vaak vallen onder de basis zaken als de geschiedenis van de hond, achtergrondinformatie en wat uiterlijke kenmerken.

Hoe verder je komt in het boek wordt je stapje voor stapje duidelijk gemaakt wat voor type hondenras het is en hoe je hiermee het beste kunt omgaan in het dagelijkse leven.

De schrijver heeft het boek mooi onderverdeeld in verschillende hoofdstukken. Je kunt dus een hoofdstuk overslaan als je hier bijvoorbeeld al veel van weet en doorgaan naar het volgende hoofdstuk.

Beagle puppy

Dat het boek is onderverdeeld in hoofdstukken betekent dat de schrijver op verschillende onderwerpen diep ingaat. Hieronder geven we je een opsomming van de hoofdstukken van het e-book Beagle Geheimen.

 • 1: De Beagle
 • 2: Aanschaffen
 • 3: Training en opvoeding
 • 4: Leven met een Beagle
 • 5: De oudere Beagle

Naar aanleiding van dit boek kunnen wij wel stellen dat we een behoorlijk volledig beeld hebben gekregen over dit type hondenras. Dit boek gaat je zeker helpen in het beslissen wat jij wilt met jouw Beagle of dat je dit soort hond wilt gaan aanschaffen.

Bonus 1: Baas over je eigen Beagle

De eerste bonus is een e-book dat bestaat uit 27 pagina’s. Dit is een soort van handleiding over hoe je jouw Beagle zijn/haar probleemgedrag op de juiste manier kunt voorkomen of oplossen.

Dit wordt overigens ook wat minder breed beschreven in het e-book Beagle Geheimen. Het voordeel van deze bonus is dat de schrijver er in dit boek veel dieper op ingaat.

Bonus 2: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

In dit e-book kun je alle informatie vinden over hoe je jouw Beagle puppy het beste kunt trainen en opvoeden. Het bestaat uit 26 pagina’s en je leert de hond bijvoorbeeld om langer alleen te kunnen blijven.

Bonus 3: Honden training geheimen

Dit e-book bestaat in totaal uit 32 pagina’s en is daarmee de meest uitgebreide bonus. Je leert door middel van dit boek onder andere goede trainingsmethoden die ook de meer ervaren hondentrainers toepassen in hun lessen.

Bonus 4: Je Beagle laten komen op commando

De vierde bonus is wederom een e-book en het bestaat uit slechts 15 pagina’s waarin je leert om jouw Beagle te laten komen op commando. Dit leer je in dit boek door middel van 8 stappen.

Wat ons betreft is dit niet echt een waardevolle bonus aangezien veel van deze informatie al te vinden is in het Beagle Geheimen e-book. Meer dan ‘leuk om erbij te hebben’ is dit boek dus niet.

Bonus 5: Onaangekondigde bonus

Dan zijn we aangekomen bij de vijfde en -laatste bonus. Dit is een onaangekondigde bonus die je bij dit product krijgt geleverd. Het is een bonus waarin je 101 tips krijgt hoe je het beste om kunt gaan met je Beagle pup. Dit verraste ons enigszins positief!

Wat schrijven klanten over dit product?

Daarnaast hebben we natuurlijk ook gekeken naar wat anderen op het internet schrijven over Beagle Geheimen. We kwamen de onderstaande reacties tegen en ze zijn positief te noemen.

Miranda schrijft het volgende: ‘Aan de hand van dit boek heb ik eindelijk kunnen beslissen of ik een Beagle wilde aanschaffen of juist niet en ik heb er één aangeschaft’.

Alex schrijft het volgende: ‘Door middel van dit boek heb ik geleerd hoe ik het beste mijn Beagle kan opvoeden en trainen zodat wij en onze kinderen er in de toekomst veel plezier van kunnen hebben’.

Je kunt dus lezen dat veel reacties erg positief zijn en dat je niet hoeft te twijfelen om dit boek aan te schaffen mocht je nog twijfelen. Wij sluiten ons graag aan bij de bovenstaande reacties.

Beagle

Wat is de prijs?

De prijs die je gaat betalen voor het product Beagle Geheimen is een slordige € 37,00. Je krijgt voor dit bedrag het boek Beagle Geheimen en alle bonussen meegeleverd.

Je krijgt dus een erg overzichtelijk boek met veel waardevolle informatie voor nog geen 40 euro. Wij vinden deze prijs op zijn plaats aangezien je voor hondenlessen dit bedrag per les vaak al kwijt bent.

Direct na de betaling krijg je ook toegang tot de downloadpagina waar je alle e-books van dit product kunt downloaden. Over de prijs kunnen we dus geen kwaad woord zeggen.

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Dan heeft de schrijver van dit e-book nog een leuke toevoeging op dit product. Je krijgt namelijk een 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bij dit product geleverd.

Mocht je dus niet tevreden zijn met dit product kun je makkelijk je geld terug vragen op de verkooppagina. Je krijgt het binnen enkele dagen terug gestort op je eigen rekening.

Hiermee weet Blue Sky Marketing dus enige twijfelaars toch over de streep te trekken om dit product te kopen. Daarnaast straalt het volgens ons veel vertrouwen uit in de kwaliteit van het product.

Conclusie: Is Beagle Geheimen jouw geld waard?

Dan zijn we aangekomen bij het einde van onze Review over het product Beagle Geheimen. Hieronder kun je onze conclusies en argumenten lezen over dit product.

Wat ons betreft is dit product je geld dubbel en dwars waard. Het e-book en de bonussen vormen samen een compleet pakket en zullen je veel informatie verstrekken over de Beagle.

De opmaak en de opbouw van dit product zit duidelijk en overzichtelijk in elkaar en daardoor wordt je makkelijk door de verschillende e-book heen begeleidt en dit voelt prettig.

Daarnaast zijn alle tips, trucs en informatie die je in dit boek kunt vinden direct toe te passen in de praktijk. Dit vinden de meeste mensen fijn en hebben wij dus ook als prettig ervaren.

Wil je dus een Beagle kopen of wil je graag meer weten over de opvoeding, training en verzorging van deze hondensoort? Dan biedt het boek Beagle Geheimen je een mooie uitkomst!

Wil jij alle geheimen van een Beagle te weten komen en wil je graag weten hoe je een Beagle op de juiste manier opvoed? Al veel tevreden klanten zijn u voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *