reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Review 150 days of leadership inspiration

Een betere leider door dit product?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
mm

150 days of leadership inspiration is inmiddels enkele maanden beschikbaar op de Nederlandse markt.

Het is een online cursus waar je wordt geleerd om beter leiding te gaan geven.

Het is namelijk erg belangrijk om jouw team van goede leiding te voorzien.

Wil jij weten of deze training bij je past? Wil jij weten wat deze cursus kost en wat je allemaal ontvangt?

Lees er hieronder meer over in onze Review 150 days of leadership inspiration.

Inhoudsopgave

De maker van het product 150 days of leadership inspiration

Laten we beginnen met een stukje over de maker van deze cursus. De ontwikkelaar van het 150 days of leadership inspiration programma is Mariska Wijbenga.

Mariska is ook wel bekend van de cursus Bouw je beste team. Ze staat met haar naam en foto op de website van deze cursus en ze is daarnaast organisatiepsycholoog.

Aangezien we erg te spreken zijn over de cursus Bouw je beste team hebben we ook veel vertrouwen in dit product. Mariska is een echt persoon en alle gegevens over haar zijn te vinden.

Dit roept bij ons een betrouwbaar gevoel op, ook aangezien we al een vorige cursus van haar hebben beoordeeld. Doordat ze organisatiepsycholoog is heeft ze dus veel kennis van organisaties en bedrijven.

Dit zijn allemaal zaken waarover wij te spreken zijn! Daarnaast is ze een expert op het gebied van leidinggeven en de ontwikkeling van teams. Zelf geeft ze al bijna 10 jaar leiding aan veel verschillende teams.

Met de cursus 150 days of leadership inspiration richt ze zich dus vooral op ondernemers en leidinggevenden. Ze heeft al meer dan 150 één-op-één coachingssessies verzorgt in haar carrière.

Wat ons betreft spreekt het verhaal van Mariska ons erg aan en hebben we vertrouwen in deze cursus. We mogen dus voorzichtig concluderen dat Mariska en haar verhaal goed en betrouwbaar in elkaar steken.

mariska wijbenga

Wat zegt de maker over dit product?

Mariska geeft aan zich met haar cursus te richten op een vrij groot publiek. Het 150 days of leadership inspiration programma is dus vooral gericht op leidinggevenden en ondernemers.

In Nederland lopen er daar natuurlijk heel veel van rond en zo kunnen dus veel mensen deze cursus gaan volgen. Het is vooral geschikt voor leidinggevenden en ondernemers die de onderstaande problemen ervaren.

  • Jouw teamleden zijn niet zo gemotiveerd als jij zelf
  • Je ervaart stress in plaats van lol in jouw werk
  • Het gevoel overheerst dat je teamleden je het leven zuur maken in plaats van makkelijker
  • Je gefrustreerd bent over de dagelijkse gang van zaken
  • Jij zelf erg druk bent en geen pro-actieve houding van jouw team ziet

Als jij één van de bovenstaande problemen ervaart is deze cursus geschikt voor jou. Mariska heeft deze cursus dus vooral ontwikkelt om ondernemers en leidinggevenden te helpen alles uit hun zelf en hun team te halen.

Er zijn nog steeds veel afdelingen en ondernemingen die niet naar wens acteren. Hierdoor vallen prestaties tegen en vragen in het uiterste geval bedrijven hun faillissement aan. Na het volgens van deze cursus zouden deze problemen verleden tijd moeten zijn!

Wat ontvang je met 150 days of leadership inspiration?

Ten eerste ontvang je natuurlijk de 150 days of leadership inspiration cursus. Dit is het onderdeel waar dit product om draait. Daarnaast ontvang je nog een aantal bonussen. Hieronder gaan we deze gedetailleerder beschrijven.

150 days of leadership inspiration

Deze cursus is door Mariska Wijbenga opgezet voor de lange termijn. Ze weet namelijk dat je op de lange termijn de beste resultaten zal gaan halen met dit product.

Je krijgt per dag één e-mail in jouw mailbox met veel verschillende tips en informatie die te maken hebben met leiderschap. In deze e-mails krijg je ook persoonlijke vragen waarop je zelf het beste antwoord moet zien te vinden.

leadership

Deze e-mails ontvang je 150 dagen lang dus ongeveer 5 maanden. Je gaat hierdoor nadenken over jouw rol als leidinggevende en over wat je van jouw team en jezelf verwacht.

Verder ontvang je opdrachten die je moet maken om jezelf te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat jij een betere versie van jezelf wordt. Alle belangrijke aspecten van leidinggeven komen hierbij aan bod.

Als laatste ontvang je ook nog het e-book 150 days of leadership inspiration waarin alle e-mails en informatie over deze cursus is gebundeld. Hierin kun je alles dus nog eens op je gemak nalezen en je kennis nog verder uitbreiden.

Je bent dus in principe 5 volle maanden met jouw persoonlijke ontwikkeling en dat is nooit slecht. Zo leer je langzaam hoe je jouw team en jezelf steeds kun blijven doorontwikkelen.

Bonussen

Je ontvangt ook nog een aantal leuke bonussen als je dit product besluit te kopen. Veel productontwikkelaars geven tegenwoordig vaak bonussen weg net zoals Mariska Wijbenga bij haar 150 days of leadership inspiration cursus.

Je krijgt de onderstaande twee bonussen meegeleverd en deze zijn van hoge kwaliteit.

  • Toegang tot de besloten Facebookgroep
  • E-book 150 days of leadership inspration

In de besloten Facebookgroep van dit product zit je met gelijkgestemden in een community. Je hebt hier de mogelijkheid om vragen aan elkaar te stellen en elkaar te helpen met zaken waar je zelf of een ander moeite mee heeft.

De tweede bonus hebben we eerder in deze review al beschreven. Dit e-book is een soort gebundelde versie met tips, informatie en kennis die je gedurende 5 maanden gaat leren. Je kunt deze cursus dus ook sneller doorlopen aan de hand van dit e-book!

Wat schrijven klanten over dit product?

Aangezien deze cursus nog niet zo lang op de markt is vinden we niet erg veel reacties tot nu toe. Mariska is nog aan haar naamsbekendheid aan het werken maar dit gaat in een snel tempo.

Er zijn daarentegen echt wel positieve reacties te vinden op het internet waardoor ze aan populariteit wint. De beoordelingen van klanten die wij zijn tegengekomen stemmen ons positief.

De eerste zaken die ons opvielen waren dat klanten schreven dat ze erg tevreden zijn over de inhoud van de cursus, de opbouw van de cursus en de lengte van de cursus.

  • Maria: ‘ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen die het lastig vindt om te delegeren. Het is met deze cursus namelijk mogelijk om je team zo te leiden dat je een geoliede machine creëert’.
  • John: ‘door het volgen van deze cursus heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en fouten die zich hierbij voor hebben gedaan. Bedankt voor dit goede product Mariska’.

Zoals je hierboven kunt lezen zijn er dus erg veel positieve reacties te vinden en hier zijn wij het mee eens. Mocht je dus interesse hebben in deze cursus kun je deze met een gerust hart aanschaffen.

150 days of leadership inspiration

Wat is de prijs?

Wat ga je betalen voor de 150 days of leadership inspiration cursus? Als je op dit moment als leidinggevende niet uit de verf komt kun je deze cursus aanschaffen voor € 97,00.

Wij vinden dit een goede prijs aangezien je in de cursus echt leert hoe je jouw potentieel en het potentieel van de werknemers in kwestie optimaal kunt benutten.

Met deze cursus behaal je de beste resultaten op het gebied van samenwerking en weet je jouw team op een juiste manier te motiveren. Wie wil dit nu niet voor nog geen 100 euro?!

Conclusie: Is 150 days of leadership inspiration jouw geld waard?

Dan zijn we aan het einde gekomen van de review over de cursus 150 days of leadership inspiration. Nu rest alleen nog de vraag: is dit product jouw geld waard of juist niet?

Wat ons betreft kunnen we deze vraag met JA beantwoorden omdat dit product er duidelijk voor gaat zorgen dat de echte leider in jou naar boven zal gaan komen.

Het e-book dat je krijgt aangereikt is wat ons betreft een groot pluspunt. Je vindt hier namelijk alle informatie, tips en kennis van Mariska Wijbenga gebundeld in een boek.

Hierdoor is het mogelijk deze cursus nog eens door te nemen en om de cursus bijvoorbeeld sneller te doorlopen als je dat graag zou willen. Dit hoeft natuurlijk niet.

Verder vinden wij de inhoud en de opbouw van de cursus logisch en praktisch in elkaar zitten. Het is allemaal heel duidelijk wat er van je verwacht wordt en hoe jij jezelf kan verbeteren en ontwikkelen.

Daarnaast is Mariska echt een vrouw waarvan je veel kunt leren. Een autoriteit in deze business! Leidinggevenden en ondernemers gaan door middel van haar expertise het onderste uit de kan halen.

Wil je dus graag jezelf en jouw team doorontwikkelen er ervoor zorgen dat de efficiëntie omhoog gaat? Dan zou ik kiezen voor de 150 days of leadership inspiration cursus!

Wil jij een betere leider worden en beter leiding kunnen geven? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close