reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Patrick Suiker en Derek Westra

Echte Cryptokenners?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Patrick Suiker en Derek Westra staan bekend als ware cryptofanaten.

Ze hebben inmiddels al duizenden mensen in Nederland geholpen met cryptocurrency.

Hun website allesovercrypto.nl is hun thuisbasis en vanuit hier bieden ze enkele interessante cursussen aan.

Zijn de producten van deze mannen een lust voor het oog of juist niet? Belangrijker nog: zijn ze betrouwbaar?

Lees er hieronder alles over in mijn artikel over Patrick Suiker en Derek Westra.

Inhoudsopgave

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Patrick suiker en derek westra

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de oprichters van de website allesovercrypto.nl en bieden hier enkele interessante cursussen aan. Wie zijn deze mannen nu precies?

Patrick is een man die heeft gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Op deze universiteit heeft hij zijn opleiding Entrepeneurship gevolgd en met succes behaald.

Misschien denk je nu: wat is Entrepeneurship? Dit is eigenlijk een ander woord voor ondernemerschap. Dankzij het programma Litecoin dat in 2013 op de markt verscheen is hij geïnteresseerd geraakt in crypto.

Hij is inmiddels alleen nog maar bezig met crypto en hij ziet enorm potentieel in de blockchain technologie. Daarom wil hij dat Nederlanders voorop gaan lopen wat betreft de blockchain technologie.

Derek heeft ook gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Hier heeft hij met succes gestudeerd en zijn diploma behaald voor de opleiding Gedragseconomie en Speltheorie.

Zijn interesse gaat dus vooral uit naar de theorie die schuilt achter economie. Ook Derek maakte net zoals Patrick in 2013 kennis met de wereld van de cryptocurrency.

Volgens Derek is de wereld van de crypto dus een droom van iedereen die economie heeft gestudeerd. Hij richt zich dus vooral op het ontdekken en onderzoeken van de cryptocurrencies.

Patrick suiker en derek westra

Dit is niet het enige waar hij zich mee bezig houdt. Daarnaast houdt Derek zich ook bezig met zijn functie als Growth Hacker om bedrijven te helpen groeien in het algemeen. Ook heeft hij een stichting waarin hij Afrikaanse dieren probeert te helpen.

Beide mannen zijn dus zeer geïnteresseerd in cryptocurrency en willen ze graag meerdere Nederlanders helpen aan een inkomen via de cryptowereld. Hierom hebben zij hun Cryptocurrency Beginnerscursus op de markt gebracht.

AllesOverCrypto + bedrijfsgegevens

Het bedrijf dat Patrick en Derek runnen heet AllesOverCrypto en dit bedrijf runnen ze al een aantal jaren. Met dit bedrijf willen ze graag crypto naamsbekendheid geven in Nederland en omstreken.

Dit bedrijf is gevestigd te Alkmaar en vanuit hier opereren de twee heren. Alle gegevens staan keurig geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en ze gebruiken hun eigen namen en dus geen schuilnamen. Dat is wat mij betreft positief!

Ze hebben ook een website genaamd allesovercrypto.nl. Op deze website delen ze vaak hun eigen visie en ideeën met betrekking tot de wereld van de crypto.

Daarnaast bieden ze ook hun producten de Cryptocurrency Beginnerscursus en Het Crypto Portfolio voor 2020 aan. Voor degene die dit interessant lijken, neem eens een kijkje!

Producten van Patrick Suiker en Derek Westra

De twee belangrijkste cursussen die Patrick en Derek aanbieden zijn de twee volgende. De Cryptocurrency Beginnerscursus en de cursus genaamd Het Crypto Portfolio voor 2020. Hieronder kun je lezen wat deze producten precies inhouden.

Cryptocurrency Beginnerscursus

Nog te veel mensen zijn nog onbekend met het begrip ‘Crypto’. Veel mensen begrijpen niet hoe die wereld in elkaar steekt en welke mogelijkheden je hiermee hebt.

Zowel Derek als Patrick zijn bekenden in deze wereld. Ze verdienen al jaren hun geld met cryptomunten en valuta. Ze hebben daarom ook de Cryptocurrency Beginnerscursus op de markt gebracht.

Dit is een cursus waarmee ze mensen gaan helpen een inkomen te genereren met crypto. Al hun kennis en ervaringen zitten in deze cursus en zal van grote hulp zijn als je deze cursus besluit aan te schaffen.

Mijn ervaringen met deze cursus zijn goed te noemen. Ik heb er erg veel van geleerd en zou deze cursus aan vele mensen aanraden. Mits ze er tijd in willen steken!

Review Cryptocurrency Beginnerscursus

Het Crypto Portfolio voor 2020

De Cryptocurrency Beginnerscursus is niet het enige product dat de mannen op de markt hebben gebracht. De tweede succesvolle cursus is namelijk Het Crypto Portfolio voor 2020.

In deze cursus staan de kleine cryptocurrencies centraal. Ze leren je de waarde kennen van deze kleine cryptocurrencies en hierop inspelen. Hier kijken maar heel weinig mensen naar.

Het voordeel dat er maar weinig mensen naar kijken is dat deze crypto al snel 10 of 100x meer waard kunnen worden dan dat ze op dit moment zijn. Een investering van € 50,00 kan dus zomaar € 5.000,00 worden.

Ze bespreken de 40 kleinste cryptomunten en hiervan hebben ze een lijst opgesteld waarmee de cursist aan de slag kan. Daarnaast wordt je geleerd hoe je verschillende exchanges eenvoudig kunt kopen.

Conclusie: Zijn Derek Westra en Patrick Suiker betrouwbaar?

Dan zijn we nu inmiddels aan het einde gekomen van dit artikel over Patrick Suiker en Derek Westra. De enige vraag die nog luidt: zijn deze mannen wel betrouwbaar of juist niet?

Als ik heel eerlijk moet zijn over deze twee gasten kom ik tot de conclusie dat er niets mis is met hun en al helemaal niet met de producten die ze aanbieden op allesovercrypto.nl

Mijn persoonlijke ervaringen met hun zijn ook erg positief te noemen. Ze hebben altijd het beste met je voor en de producten zijn in mijn ogen van goede kwaliteit.

Ik heb diverse keren e-mail contact gezocht met één van beide heren en binnen één dag kreeg ik telkens bericht terug. Ze hebben één ding gemeen en dat is hun passie voor de crypto wereld.

Ze proberen vol enthousiasme hun kennis over te brengen op hun cursisten. Het is dan ook niet heel gek dat beide heren veel geld verdienen met hun cursussen en met crypto.

Een ander positief punt is dat ze op beide producten van hun een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie geven. Hierdoor stralen ze natuurlijk veel vertrouwen uit naar de potentiële kopers.

Als je dus niet tevreden bent kun je een e-mail sturen naar één van beide heren en je krijgt binnen enkele dagen je geld terug. Hierdoor loop je minder risico op een miskoop.

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikel over Patrick Suiker en Derek Westra. Mochten er nu nog vragen zijn kun je altijd een reactie achter laten onder dit bericht.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close