reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Kjell Fruytier

Een echte social media goeroe?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Kjell Fruytier is een relatief nieuwe internet ondernemer in Nederland.

Hij helpt mensen met zijn OMB Masterclass om zo een goed mogelijk social media marketing bureau te starten.

Je leest op Belgische sites al veel positieve reacties rondom zijn persoon.

Wij zochten uit wie hij is en of hij en zijn OMB Masterclass de moeite waard zijn. Geïnteresseerd?

Je kunt er hieronder alles over lezen in ons artikel over Kjell Fruytier.

Inhoudsopgave

Wie is de persoon Kjell Fruytier?

Kjell Fruytier is een echte online marketeer die zijn geld verdient met zijn eigen social media marketing bureau en zijn OMB Masterclass cursus. Kjell komt uit België en is nog vrij onbekend in Nederland.

Hij is woonachtig in het plaatsje Wetteren. Hij helpt veel bedrijven met hun social media marketing en funnels. Daarnaast heeft hij zijn eigen cursus waarin hij cursisten leert een eigen OMB op te starten.

In zijn 22e levensjaar is hij begonnen met bedrijven helpen met hun social media marketing. De klanten die hij beheert behoren dan ook tot één van de snelst groeiende ondernemingen in België en Amerika.

Hij heeft dus al bewezen succesvol te zijn en begeeft zich momenteel ook op de Nederlandse markt. Zijn weg naar succes is natuurlijk niet zonder slag of stoot gegaan.

Kjell wilde in het verleden graag professioneel voetballer worden echter dit is hem nooit gelukt. Dit viel hem zwaar en door deze tegenslag is hij op het verkeerde pad beland.

Hij is een tijdje veel geld verloren met gokken en heeft toen besloten dat het roer om moest. De kwaliteit van zijn leven moest omhoog en er was behoefte aan wat meer geld na zijn slechte ervaringen met gokken.

Kjell besloot om als boekhouder aan de slag te gaan omdat hij goed was met cijfers. Na vier maanden is hij als boekhouder ontslagen bij het autoconcern Mercedes. Niet het kleinste bedrijf in de autowereld.

Na deze ervaring heeft Kjell het heft in eigen handen genomen en is hij voor zichzelf gestart. Hij is er 100% voor gegaan en de rest is geschiedenis. De vruchten van zijn onderneming plukt hij nu iedere dag.

Kjell Fruytier

Zijn gegevens

Kjell brengt de cursus goed over op zijn cursisten en dat vinden wij belangrijk. Hieronder hebben we enkele gegevens van hem op een rijtje gezet die je kunt bekijken.

  • Naam: Kjell Fruytier
  • Adres: Jagerstraat 9 – 9230 Wetteren
  • BTW: BE0698.953.690
  • E-mail: hallo@kjellfruytier.com

OMB Masterclass

Dan gaan we wat vertellen over zijn cursus. Zijn cursus heet de OMB Masterclass en heeft een duur van 6 weken. Het is een videocursus waarbij je in 6 weken een eigen social media marketing bureau gaat starten.

Als je heel gemotiveerd met deze cursus begint is het mogelijk om je eerste klant binnen te halen in 30 dagen. Dit gaat niet vanzelf dus zul je zelf actie moeten ondernemen.

Het product richt zich vooral op de Belgische markt maar is in Nederland ook zeker toe te passen. We spreken immers ‘bijna’ dezelfde taal. De OMB Masterclass is te volgen op alle apparaten.

Als je even genoeg hebt van de video’s kun je deze ook nog eens op MP3 luisteren. Dit vinden wij een fijne toevoeging op dit product. Je kunt dus ook onderweg een les volgen maar dan zonder beeld.

OMB

Onze ervaringen met de OMB Masterclass

De OMB Masterclass hebben we zelf gevolgd en we hebben binnen 30 dagen onze eerste klant binnen gehaald. Wat ons minder aansprak was dat je echt klanten moet bezoeken.

Wij werken liever anoniem van achter onze laptop om waardevolle content voor onze bezoekers te schrijven. De cursus zit echter goed in elkaar en volgens ons is het zeker mogelijk om hierdoor succes te behalen.

Het is eigenlijk zo als met iedere cursus. Als je er echt voor wilt gaan kun je gaan slagen. Wil je dit niet genoeg? Dan kun je beter niet met de OMB Masterclass beginnen.

Ook als je liever geen persoonlijk contact wil hebben met klanten en relaties met klanten opbouwt is deze cursus niks voor jou. Wil je dit wel? Dan vinden wij deze cursus bij uitstek geschikt voor jou!

Onze ervaringen met Kjell Fruytier

Wat zijn onze ervaringen met Kjell Fruytier? Dat is een vraag die we zo goed mogelijk voor je gaan beantwoorden. Sinds dat we zijn begonnen met de OMB Masterclass hebben we nooit het gevoel gehad dat hij een oplichter of iets dergelijks was.

Volgens ons kwam hij over als een betrouwbare jongen met liefde voor zijn vak. Hij wil andere mensen helpen met zijn cursus en dat siert hem. We moeten echter niet vergeten dat hier zelf natuurlijk ook geld mee verdiend.

Dit mag ook want hij is tenslotte niet voor niets ondernemer geworden. Persoonlijk contact heb ik ook met hem gehad per e-mail en per telefoon. Hierin was hij altijd duidelijk en snel met zijn reacties.

Conclusie: Wat vinden wij van Kjell Fruytier?

Dan zijn we nu aangekomen aan het laatste gedeelte van dit artikel over Kjell Fruytier. Er rest nog één vraag. Wat vinden wij nu persoonlijk van Kjell Fruytier en waarom?

Wat ons betreft vinden wij Kjell Fruytier een betrouwbaar persoon die zijn passie over social media marketing graag met andere deelt. Hij deelt zijn kennis op een gedegen en structurele manier zodat zijn cursisten het goed begrijpen.

Op het internet zijn netjes al zijn gegevens terug te vinden en dat vinden wij een goede zaak. Zijn adres, BTW gegevens en persoonlijke informatie kun je overal op internet vinden. Dit betekent dat hij niks geheim wilt houden.

Verder hebben we meerdere malen contact met hem gezocht en kregen we iedere keer binnen enkele dagen een reactie terug. Geen korte reactie maar een uitgebreide. Hij neemt dus de tijd om zijn e-mails en telefoontjes te beantwoorden.

Al met al hebben we dus niks te klagen over deze online ondernemer. Wij kunnen deze persoon en vooral ook zijn cursus dus ook aanraden aan degene die dit artikel lezen.

Ontzettend bedankt voor het lezen van dit artikel en het vertrouwen in onze website. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben kun je deze onderaan dit bericht aan ons mededelen.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *