reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Internet Marketing Unie

Wie zijn deze marketing goeroe's?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

De Internet Marketing Unie is inmiddels een begrip in de marketingwereld.

Martijn en Tonny begeven zich als eigenaren al lange tijd op het internet als ware marketeers.

Ze helpen mensen op weg om succesvolle online ondernemers te worden en bieden verschillende producten aan.

Zijn de mannen van de Internet Marketing Unie een goede partner en voldoen hun producten aan de wens van de klant?

Lees er hieronder alles over in ons artikel over de Internet Marketing Unie.

Inhoudsopgave

De Internet Marketing Unie

De Internet Marketing Unie is een bedrijf dat ondernemers van elke klasse helpt om hun online marketing voor hun bedrijf verder te optimaliseren en te ontwikkelen.

Wij hadden hierbij meteen onze vraagtekens want dit soort bedrijven zie je tegenwoordig in overvloed. Daarom hebben we voor je uitgezocht of deze partij betrouwbaar is of niet.

We zijn er na kort onderzoek gelukkig snel achter gekomen dat hun over de juiste kennis beschikken en een goed advies kunnen geven. Daarnaast hebben ze goede software ontwikkeld.

Deze software gebruiken wij inmiddels ook voor onze marketing activiteiten. Ze weten na jarenlange ervaring inmiddels precies wat wel en wat niet werkt om jouw bedrijf op het internet te laten groeien.

Ze doen dit namelijk niet alleen door producten en diensten ter beschikking te stellen maar ook content te delen op hun website. De mannen plaatsen content voor ondernemers zoals blogs, video’s, e-books en trainingen.

De online marketing tornado

De eigenaren van de Internet Marketing Unie

De eigenaren zijn dus Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Dit zijn de mannen waarmee je contact kunt zoeken als je vragen hebt of producten wilt aanschaffen van de Internet Marketing Unie.

Ze zijn het aanspreekpunt voor leden en verzorgen ook evenementen en coachingstrajecten. Hieronder zullen we wat meer in detail treden over hun afkomst en specialisaties.

Martijn van Tongeren

Martijn van Tongeren is begonnen als stagiair en klant bij de Internet Marketing Unie. Hij is in eerste instantie doorgegroeid tot medewerker van de klantenservice.

Hij was altijd al klantgericht en deze functie was dus op zijn lijf geschreven. Vanaf dit moment ging het snel en heeft hij zich opgewerkt tot mede-eigenaar samen met Tonny.

Hij is inmiddels verantwoordelijk voor alle activiteiten die spelen op de werkvloer. Martijn is op dit moment gespecialiseerd in segmentatie van de markt en marketing funnels.

Deze activiteiten neemt hij ten harte en hij is volgens Tonny Loorbach de factor die de Internet Marketing Unie familie verbind. Tussen Tonny en Martijn zit het dus wel goed!

Tonny Loorbach

Tonny Loorbach is inmiddels sinds 2010 al eigenaar van de Internet Marketing Unie. Hij is dit bedrijf gestart om zoekende ondernemers te helpen met hun online marketing.

Verder is hij ook eigenaar van het softwarebedrijf Phoenix. Dit is nu een dochteronderneming van de IMU. DE IMU is inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van online marketing.

Verder heeft Tonny verschillende eigen boeken geschreven waaronder zijn best verkochte boek ‘Doelgerichte SEO’. Dit is een boek over SEO en hoe hoger te komen in de zoekresultaten van Google.

Inmiddels heeft hij zich ook gespecialiseerd in conversie-optimalisatie en neuromarketing. Hij deelt veel kennis met ondernemers door e-books, blogs en weet precies welke strategieën er het beste werken voor welk bedrijf.

De producten van de IMU

Dan zijn we aangekomen bij de producten die de mannen van de Internet Marketing Unie aanbieden. Wij zullen ze hieronder opsommen en verder gaan beschrijven.

  • Plug and Pay betaalsoftware
  • Phoenix website software
  • Huddle community software
  • De Online Marketing Tornado

Plug and Pay betaalsoftware (Internet Marketing Unie)

De betaalsoftware Plug and Pay is het nieuwste product van de Internet Marketing unie en de mogelijkheden zijn enorm. Je hebt geen technische kennis nodig om met deze software overweg te kunnen.

Plug & Pay

Met deze software kun je bijvoorbeeld unieke betaalpagina’s maken, nieuwe producten lanceren, bestellingen overzichten draaien en affiliates aanmelden en hun voor je laten werken.

Je ontvangt direct na aanschaf je inloggegevens en dan kom je terecht in een overzichtelijk dashboard. Hier vind je een menu en kun je alle mogelijkheden op je gemak doornemen.

Phoenix website software

De Phoenix website software is een software waarmee je jouw website snel online kunt krijgen en voor je kunt laten te werken. Deze website kun je maken zonder dat je hiervoor technische kennis dient te hebben.

Phoenix software

Je hebt veel verschillende mogelijkheden met deze software. Het is bijvoorbeeld mogelijk om mooie landingspagina’s te maken en conversie-optimalisatie toe te passen.

Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om hoger te scoren in Google door middel van SEO maar ook tot nieuwe productlanceringen. Daarnaast krijg je bij deze software nog 2 gratis e-books om te downloaden.

Huddle community software

Huddle software

Dan zijn we aangekomen bij de Huddle community software. Deze software geeft je de mogelijkheid om binnen no-time een ware online community op te bouwen met online memberships.

Je krijgt met deze software toegang tot het community gedeelte, een e-learning gedeelte en daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende apps.

Als laatste heb je ook nog de mogelijkheid om twee gratis e-books te downloaden. Dit zijn de e-books ‘Online Memberships’ en ‘Community Building’.

De Online Marketing Tornado

Het boek De Online Marketing Tornado is een boek dat online ondernemers gaat helpen om een succesvolle online business op te starten. Het boek is geschreven in 6 weken en bestaat uit 352 pagina’s.

De online marketing tornado

Dit boek hebben Martijn en Tonny samen geschreven en hierin zit alle kennis die hun in de voorbije jaren hebben opgedaan. Ondernemers die hun kansen willen benutten moeten dit boek gelezen hebben.

Het boek beschrijft alle marketing strategieën die er zijn en welke je het beste in kunt zetten voor welk type bedrijf. De Online Marketing Tornado beschrijft alle zaken die met online marketing te maken hebben één-voor-één.

Klantervaringen

Er zijn een heleboel positieve klantervaringen te vinden op het internet. De meeste mensen die in zee zijn gegaan met de Internet Marketing Unie zijn trouwe klant en willen niet weg.

Veel ondernemers schrijven dat ze het fijn vinden om door echte mede-ondernemers te worden geholpen. Je creëert hierdoor samen een mooie band en dat vinden mensen prettig.

Wij hebben enkele honderden reacties kunnen vinden op Google. Veel van deze reviews werden met zeker 4 van de 5 sterren beoordeeld en dit vinden wij erg positief.

Conclusie: Wat vinden wij van de Internet Marketing Unie?

Wat ons betreft zijn de mannen van de Internet Marketing Unie een betrouwbare partij. Ook de producten en diensten die Tonny en Martijn aanbieden vinden wij aanraders.

De software die ze aanbieden zijn uniek in hun soort en niet te vergelijken met andere software producten. Dit maakt ze zo uniek! Je zult als ondernemer wel met deze software overweg moeten kunnen want de IMU doet natuurlijk niet alles voor je.

Onze ervaringen met deze software producten zijn positief te noemen en we hebben ze inmiddels alle drie in gebruik. Deze mening delen de meeste ondernemers op het internet ook.

Ondernemers die hier negatief over schrijven willen vaak voor een dubbeltje op de voorste rij zitten. Mensen die willen investeren krijgen hiervoor dus ook top producten geleverd waarmee de investering er dubbel en dwars wordt uitgehaald.

Ook bij vragen van onze kant aan de IMU kregen wij al binnen enkele uren antwoord per e-mail. Dit betekent dat ze hun klanten snel van antwoord en service willen voorzien. Dit hebben wij ook als prettig ervaren!

Bedankt voor het lezen van ons artikel over de Internet Marketing Unie. Mocht je nog een vraag willen stellen of een opmerking willen plaatsen kun je dit onderaan dit bericht doen.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *