reviewmeester.nl - De website met de beste algemene reviews

Harm van Wijk

Een echte expert op het gebied van trading?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Harm van Wijk staat bekend als een ervaren belegger en heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van beleggen.

Vandaag de dag helpt hij startende beleggers om te groeien in hun vak.

Je hebt waarschijnlijk weleens gehoord van Harm van wijk of zijn product Trading Navigator Methode.

Wil jij weten of deze man betrouwbaar is of dat zijn Trading Navigator Methode een goed product is?

Lees er hieronder alles over in mijn artikel over Harm van Wijk.

Inhoudsopgave

Wie is de persoon Harm van Wijk?

Harm van Wijk is een ervaren belegger in Nederland en hij helpt al vele jaren om startende beleggers te laten groeien in beleggen. Hij is al verschillende keren op de Nederlandse televisie en radio verschenen.

Programma’s als EenVandaag, Businessclass en NPO 1 en 2 nodigden hem al uit voor een bezoek. Dit geeft aan dat zijn ervaring als belegger toch serieus is en dat het geen onbekende is.

Hij heeft vele diploma’s behaald op het gebied van economie en studeerde af aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is hij direct gaan werken in de financiële wereld.

Zijn eerste werkgever was de SNS bank waar hij verantwoordelijk was voor de marketing en hier heeft hij verschillende beleggingssites opgezet. Een groot deel van de ontwikkeling van SNS FundCoach mag je ook op zijn conto schrijven.

Naast SNS heeft hij natuurlijk nog veel meer andere werkgevers gehad en projecten volbracht. Hieronder nog een aantal werkgevers waarvoor hij heeft gewerkt.

  • BinckBank – verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en business development afdelingen
  • ABN Amro – hier heeft hij bijgedragen aan het opstarten van ABN Amro Turbo Opties
  • Financiële Telegraaf – hier is hij sitemanager geweest

We kunnen dus wel concluderen dat Harm geen kleine jongen is op het gebied van beleggen. Hij heeft in zijn rijke carrière al meer dan 10.000 beleggers geholpen met zijn coaching.

Het viel hem op dat er zoveel mensen waren die met beleggen grote verliezen leden en dit kon hij niet aanzien. Hij wilde mensen helpen winst te maken en daarom heeft hij zijn cursus Trading Navigator Methode in het leven te roepen.

Harm van wijk

Wat doet Harm van Wijk precies?

Het is dus eigenlijk wel bekend wat Harm van Wijk precies doet en wat hij zoal heeft bereikt. Hieronder gaan wij dieper in op waar hij zich tegenwoordig mee bezig houdt.

Slimste belegger

Het platform de Slimste Belegger is een online platform waar hij trainingen verkoopt. Deze trainingen verkoopt hij vooral voor nieuwe investeerders en beleggers door heel Nederland.

Bij de Kamer van Koophandel kun je netjes al zijn bedrijfsgegevens vinden en opvragen. Daarnaast werkt hij vanuit zijn eigen identiteit en gebruikt hij geen schuilnaam zoals verschillende andere online ondernemers.

Naast de Slimste Belegger heeft hij nog meer zaken onder zijn hoede. De website beleggen.com is ook een online platform dat hij heeft opgericht. Daarover lees je hieronder alle informatie.

Beleggen.com

De website beleggen.com is een website waarop hij wekelijks nieuwe content plaatst. Hierop vind je blogs en artikelen die hij schrijft over beleggen, investeren maar ook daytrading.

Gelukkig is het hoogwaardige content die hij plaatst zodat je er daadwerkelijk iets aan hebt. Naast deze content zijn er ook verschillende e-books te downloaden waarin zijn inzichten om geld te verdienen op de beurs staan beschreven.

Deze e-books zijn overigens gratis te downloaden! Verder is de website beursbulletin.nl ook van Harm en deze naam verwijst naar zijn officiële bedrijfsnaam.

YouTube kanaal en Facebookpagina

Harm heeft inmiddels ook een eigen YouTube kanaal en een eigen Facebookpagina. Social media worden dus ook door hem ingezet. Op Facebook post hij regelmatig berichten over beleggen. De moeite waard om dus een kijkje te nemen!

Op zijn YouTube kanaal deelt hij ook regelmatig interessante video’s waarin hij tips en trucs deelt over beleggen. Verder stelt hij ook video’s beschikbaar over zichzelf waardoor je hem beter leert kennen.

Trading Navigator Methode – Harm van Wijk

Harm heeft een eigen product op de markt gebracht met de naam Trading Navigator Methode. Trading Navigator is de naam van de software waar alles op draait.

Harm van wijk

Het is namelijk een soort script die je voor een bepaalde software kunt inladen. Deze geeft je tips, trucs en alerts rondom kopen en verkopen aan de hand van verschillende datapunten.

Jij maakt hierin natuurlijk nog altijd zelf de keuzes of je tot kopen of verkopen overgaat. Het is echter wel een erg fijn hulpmiddel en meestal is een koopindicatie alert de reden tot koop of verkoop. Doe niet alles zelf en handel als je zo een alert ontvangt.

Gelukkig worden ook altijd meteen de trends die zich op de markt voordoen verwerkt en meegenomen. Het voordeel hiervan is dat je een mooie en constant winst kunt behalen op lange termijn.

Hoe alles in zijn werk gaat leer je allemaal tijdens de cursus van Harm van Wijk. Je krijgt inzicht in de Trading Navigator Software en leer je hoe je deze software ook nog eens kan koppelen aan andere handelsplatformen zoals Lynx.

De werking van de scripts wordt tijdens deze cursus uitgebreid uitgelegd. Mijn advies: ga altijd voor de lange termijn tenzij zich echt een unieke korte termijn kans zich voordoet die je niet kunt weigeren.

Geld verdienen met opties

Bij Geld verdienen met opties krijg je een e-book waarin je allerlei informatie kunt vinden over hoe je een veilige optie strategie opzet. Daarnaast ontvang je ook nog eens vier Excel sheets waarmee je kunt berekenen of de opties die je op het oog hebt de moeite waard zijn om aan te schaffen.

Verder krijg je ook nog eens mooie kortingen op de website optiealert.nl. Deze service begeleidt jou van A tot Z in het beleggen met opties. De korting varieert hierbij tussen de € 100,00 en € 200,00.

Conclusie: Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Na het lezen van dit artikel zou je een goed beeld moeten hebben gekregen van Harm van Wijk. De vraag die je graag beantwoordt ziet is natuurlijk of hij betrouwbaar is of juist niet.

In mijn ogen is hij erg betrouwbaar en deskundig in zijn vak en absoluut geen oplichter! Hij deelt veel waardevolle content op zijn website en daarnaast ook leuke video’s op zijn YouTube kanaal.

Hij is actief op Facebook en alle informatie die hij deelt is allemaal gratis. Natuurlijk betaal je wel voor zijn product de Trading Navigator Methode. Het is eenmalig investeren in dit programma en daarna kun je hiermee veel geld gaan verdienen.

Achter de gratis informatie die hij weg geeft is natuurlijk zijn doel om zoveel mogelijk de Trading Navigator Methode te verkopen. Harm van Wijk is dus een echte ondernemer en wil natuurlijk ook zijn brood verdienen. Dit is zijn goed recht!

Ik wil je graag hartelijk bedanken voor je vertrouwen om dit artikel te lezen. Mochten er nog vragen en- of opmerkingen zijn kun je deze onder dit bericht achter laten.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie. more information

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en te personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie.

Close